azaz hangok hozzárendelése billentyűkhöz,és nem midipadhez
-
és tényleg,fl studioval tudok ilyet csinálni,de megmutatom hogy konkrétan milyenre gondolok: ilyenre.
a számból kijelölnek részeket amiket társítanak a midipad gombjaihoz.felvetődik a kérdés,hogy akkor minek megvásárolni egy ilyen cuccot 40 rugóért,ők is simán megcsinálhatnák billentyűzeten,és logikusnak tartom,hogy meg lehet csinálni,csak azon az mpd24-on csomó funkció van,használat közben lehet változtatni hangszínt,meg trükközni a hozzátársított hangokkal meg ilyesmi,nekem ilyesmi nem kell,mert én előre kivágnám a részeket,elmenteném wavban,aztán megcsinálnám magamnak.aztán mondjuk megvan a dob,amit szintén billentyűzettel csináltam meg(ugye fl-ben már tudom,hogy hogy lehet így külön nyomni a kicket meg a hatet ahogy ők is,mondjuk még nem jöttem rá arra,hogy hogy csináljam meg azt,hogy miközben én nyomogatom,aközben a program írja tegye is be dobot,ne csak úgy halljam.) és akkor erre rányomnám a wavokat a billentyű gombjai segítségével.ez azért lenne jó,mert nem kéne a vágással annyit macerálni,mert úgy is csinálhatnék alapot,hogy szépen kivagdosom aztán meg valamelyik audioeditorral megcsinálnám,csak hogy nem tudok olyan jól vágni,eléggé nehéz is szerintem.