• torreadorz
    Ez nekem azért nem nagy hir, mert nap mint nap olvasni olyat hogy internetes versenyekről bejutott amatőr pokerező hogy alázza le a profikat is, persze egy-egy party erejéig.
    Egyébként meg sosem értem hogy miért jó az emberrel összehasonlitani a gépet ennyi erővel a targoncát is benevezhetnék a súlyemelők versenyére azt lehetne mondnani hogy fhúúú meg fháá...

"Többen csak úgy tekintettek a gép diadalára, mint a szilícium újabb előrenyomulására, amivel idővel felsőbbrendűvé válhat az emberekkel szemben."
    Ebben sem hiszek. Mi értelme lenne egy embernél okosabb erősebb gondolkodó gépnek? Persze most még nagy muri mert soha senkinek nem sikerült még ilyen, de ha majd sikerül akkor ugyis elég gyorsan rá fognak jönni hogy egy gondolkodó gép pont annyira engedelmeskedik mint egy ember és minnél okosabb annál kevésbé befolyásolható. Innentől kezdve meg ugyis hasznavehetetlen az ember szempontjából, szóval szerintem nem kell félni attól hogy majd nagy tömeggyártásba kezdenek egy olyan géppel ami okosabb erősebb,intelligensebb mint egy ember és még önálló véleménye is van.