Modern Warfare 2
  • ProGabe #999
    el is hiszem! 15 vagy, én 25, totál más játékokon nőhettünk fel. anno volt, hogy az egész osztály (na jó, csak a férfi egyedek :) várt egy bizonyos játékot, mert az tényleg jó volt, mint az előtte kiadott 5 másik. manapság már csak szutyok, csilli-villi szarokat adnak ki, tisztelet a kivételnek

régen nem úgy ment, hogy 30 videók mutogattak egy készülő játékról, vagy azt hangoztatták, hogy ennyi meg annyi poligonból van a fa^^ ezeket a fosokat még letölteni sem érdemes

kevés normális játékkiadó maradt, de legalább bennük még lehet bízni. élükön a Blizzard-dal, én bírom a Valve-ot is, na meg itt az IW (mondjuk ez kicsit más tészta). ők azok, akik igenis minőséget tesznek le az asztalra. nem arra mennek rá, hogy fél évenként kiadják ugyanazt. főleg az EA tette tönkre a piacot a szarjaival, a közönség meg későn reagált, hiszen továbbra is vette azokat. szóval ezek a faszok az íéjnél kiölték az igényességet a játékkészítőkből, aminek közvetlen folyománya, hogy teljesen eltűnt a jó játékélmény

na mind1, ezerszer is lerágott csontot ástam megint elő, tök feleslegesen