24218
Modern Warfare 2
-
Nem tudsz olvasni vagy rövid a memóriád? -
andersh #1025 mármint egymagvas? -
Na majd, ha kijött meglátjuk, nekem egymagos 3ghzes prockóm van én azon fogom tesztelni. -
A MW1-nek 2,8 GHz kellett. Szerintem megoldják hogy menjen 3,2-n is. -
háát nem tom sztem a MW2 erősebb lesz mint az MW...na de mind1...
nekem talán menni fog az asztalimon 2.6-on... -
Dehogy kell neki erősebb proci. Simán fog menni, legalább 1024*768 high-on -
hát te beteg vagy...
-
Pedig nem lenne rossz, ugyan az első résznél is sikerült az egyik lenszarabb pályát belerakni a demóba (persze nem volt rossz, de voltak jobb küldetések), de anno legalább 10x kivittem, és nagyon meghozta a kedvet a játékhoz.:) -
ha nem lesz benne katonai csúzli, akkor én le se tölt... meg sem veszem! -
All new Modern Warfare 2 trailer hits online Sunday, OCT 4th! -
Köszönöm. -
andersh #1015 jézusom nem kurvára mind1?
és ha nem lesz akkor már most harakirit követsz el?
majd meglátod bazz... -
1. kérdésedre #958 hsz ahol az első link van.arra klikk és kiadja a nemhivatalos listát. -
Szevasztok!
A fegyverlista ügyében a singleplayer-ben lesz-e:
- G36C
- P90
- Desert Eagle
Várható-e benne az MW 1. részének csernobilos pályájához hasonló Sniper küldetés? -
Beb*szna, ha egy ilyen gépen nem menne rendesen... -
akkor úgy...
-
AC2 #1010 De helyesírás igen :)
nem kell ahhoz tájszólás... * -
nemkell ahoz tájszólás.......... -
sztem meg tájszólás mellőzése irásban -
háát szerintem kicsit erőősebb proci kőne. -
Mit nem biztos???? Már hogyne futna -
Puhos #1005 " Az Infinity Ward bejelentése szerint biztosan nem kapunk a Modern Warfare 2 november 10-i megjelenése előtt játszható demót a játékból, de lehet, hogy utána se. Van még idő, hogy meggondolják magukat a fejlesztők, de az utóbbi időben nem túl sok játékból láthatunk kipróbálható változatot."
A cikk a PC Dome.hu oldalról származik. -
Teljesen igazad van. És ha már a Valve-nél tartunk megyek játszok egy kicsit a L4D-el
-
Pong is the best!!!! -
tetrisnél nincs jobb -
andersh #1001 habár most így belegondolva nagy durranás az a gta1 volt meg a gta3, a többi már csak rókabőr meg új graf plusz néhány feature -
andersh #1000 de jól összefoglaltad
én még most is játszok, de csak kb 8-10 éves játékokkal mert az újak szarok.
jó hát gta4 az speciel biztos tök jó csak az meg nem megy a gépemen, de emiatt az 1 miatt nem fogok újat venni -
el is hiszem! 15 vagy, én 25, totál más játékokon nőhettünk fel. anno volt, hogy az egész osztály (na jó, csak a férfi egyedek :) várt egy bizonyos játékot, mert az tényleg jó volt, mint az előtte kiadott 5 másik. manapság már csak szutyok, csilli-villi szarokat adnak ki, tisztelet a kivételnek
régen nem úgy ment, hogy 30 videók mutogattak egy készülő játékról, vagy azt hangoztatták, hogy ennyi meg annyi poligonból van a fa^^ ezeket a fosokat még letölteni sem érdemes
kevés normális játékkiadó maradt, de legalább bennük még lehet bízni. élükön a Blizzard-dal, én bírom a Valve-ot is, na meg itt az IW (mondjuk ez kicsit más tészta). ők azok, akik igenis minőséget tesznek le az asztalra. nem arra mennek rá, hogy fél évenként kiadják ugyanazt. főleg az EA tette tönkre a piacot a szarjaival, a közönség meg későn reagált, hiszen továbbra is vette azokat. szóval ezek a faszok az íéjnél kiölték az igényességet a játékkészítőkből, aminek közvetlen folyománya, hogy teljesen eltűnt a jó játékélmény
na mind1, ezerszer is lerágott csontot ástam megint elő, tök feleslegesen -
Mint írtam emberfüggő, és abban semmi gáz nincs, ha az ember heti! pár órát játszik. Mert, hogy többre nincs időm, de elég is. Meg ezer más hobbim is van. Szal bizonyára eljön az idő, amikor kényszerűen abbahagyom a rendszeres gamelést, talán a leghamarabb akkor, amikor már rendesen melózni kezdek és tárgyalásokra járok. Vagy ha családom lesz. -
nem biztos... -
nőjön ki belőle a hóhér, jó vagyok én így:)
mert ez az elvárás? leszarom. szeretek játszani, inkább játszok mint tescoba járok vásárolni mer az a hétvégi kikapcsolódás, meg forma-1 előtt kómázzak vasárnaponként.
mert senki ne jöjjön nekem azzal, hogy ők aztán james bond-ok és minden nap más csajt tolnak, és hawaii-n napoznak, vagy sziklát másznak az alpokban. maradjunk annyiban, hogy a tv előtt bambulnak... -
andersh #995 én nekem már több mint 10 éve folytonos visszatérő álmom, hogy a Duke Nukem Foreverrel játszok. Sajnos úgy néz ki ez álom is marad. -
Lassan megírhatnád a memoárjaidat, egy kis szösszenetet az életed során megtapasztalt dolgokról, kalandokról. Hátha az lázba hoz... -
Az enyém azért nem olyan rossz:
4 GB RAM, ATI Radeon HD4850 512 MB, Intel Dual Core E6300 2.8 GHz
Ezen azért már menni fog :) -
az jó... -
lol
én 15 vagyok de már msot kinőttem belőle
egy játék egyszerűen már nem tud lázbahozni
idén kipróbált járékaim (nem sok,talán 3-4)annyi örömet nyujtottak mintha a windows asztalát bámnulnám
pedig nem votlak ezek olyan rossz játékok
egyedül a cod6nál sajnálom ezt,biztos nagyon tetszene -
az enyém se jobb...
512RAM,128vidi,1.6 proci 2 magos AMD Turion 64...és laptop...de majd veszek egy new gépet hogy ez is menjen... -
akkor tudat alatt várod, amúgy meg korfüggetlen, és emberfüggő, ki mikor nő ki belőle, de persze néhányan kis sem nőnek ebből:D
egyelőre még én is benne vagyok, de már a lelkesedés egyre inkább alábbhagy:)
-
pl. nekem sincs jó gépem sajna... else fog indulni a gépemen de a haveromnál játszok majd :) szal...örülök hogy a cod4 ment lowon 30 esetleg 40 fps-el...
am a gépem (nemér kiröhögni xD) 1GB ram,ati radeon 9800pro(sm2.0 cod5 else indult rajta...)proci 2.8 amd 1magos xDDDD -
És szerinted a világon hány ember cserélt az elmúlt 2 évben gépet, hogy két magos processzora legyen, meg új videokártyája, amiben van steames játék? Itt épp arról van szó, hogy akiknek még régebbi gépük van, azoknak is menjen. Persze nem túl szépen, de legalább fusson.
Xabinho87: az oldalt ismerem, de itt most a MW2-ről van szó, azt meg keresheted :) Mellesleg ez sem takarja feltétlenül a valóságot. Volt már olyan játék, ami vígan elszaladt a gépen, de itt meg nem érte el a minimumot.