Modern Warfare 2
-
Skyline #9896 Nah ma gondoltam belemerülök a HC módban TDM SD és HQ formájában az eredmény:
-TDM: Belépek spawn.. Lépek kettőt putty hullavagyok. Visszajátszás HC-ban nincs...Spawn..Lépek kb 4-et kifordulok egy sarkon putty hulla vagyok...Spawn...Elindulok szembejön egy gyerek 1 skuló Scarból,halott,lépek kettőt putty énis hullok..Valaki kért UAV-t nagyban nézem egyik piros pötty sem mozdul mindenki valahool kempel hangtompítóval..Egy gyerek 25:0-ra kért taktikai atomot (amiért challenge jár ha megmurdelsz:DDD)...Persze visszanézés nincs tehát még a cheatereknek is kedvez a mód nemcsak a kempereknek.
-SD: Elindulok a szokásos módomon seholsenki plutty hullavagyok...Nézem a társaka egyik fexik,másik fűből csipázik harmadik megy plukk meghal...Többi vár egyik elindul meglát valakit ráló géppisztollyal nemtalál illető ráfordul és úgy bő 80 méterről 1 lövéssel kispisztollyal "kivégzi"...Maradék egy ember kempel 2-en elrohannak elötte lelövi őket hangtompítós scarral...Elindul elér bombalerakóhoz plukk meghal...Na ezt 2 mapon keresztül tudtam nézni,mentem tovább hq-ra..
HQ: Megjelenik a hq futok oda pukk hullavok....Ujrafutok spawn után másfelé pukk hullavagyok...futok ujra lelövök valakit beérek jön be az ellen ezerrel pukkpukk fexenek már 2en vagyunk bent társsal..Kifogy a Scarból skuló,átváltok kispisztolyra..Jön 1 ellen kap 1 skulót hulla...jön még 1 megint egy skuló...Kinézek ablakon fut messziről ellen rácélzok 1lövés hulla..Kapok egy flashbenget amitől meghalok..:D Várom hogy "hatástalanítsa" az ellen a hq pontot,megtörténik..Új pont...Futok pukk halok...Futok ujra pukk halok...Futokmegint pukk hullavagyok...Futok pukk hullavagyok..Közben társ elfoglalta HQ-t néznikell amíg visszafoglalják (5-en nézzük az az 1 meg mivel elsőnek ért be megtudta tartani,elfoglalt kb 20 mp-ig tudta tartani,aztán valaki türelmetlen lett és kapott egy gl-t...:D)...HQ destroyed futok lövök ölök pukk meghalok..Futás ölés beérek hq benn vagy 4 ellen minden sarokban amint az ajtóhoz értem már haltam is...Ki is léptem.
Összefoglalva ezt a csodálatos HC módot:
-Nevetséges fegyverhatások lásd kispisztolyos 9-as killstreak 2 tárral,vagy a mellettem feldurranó flashbengtől halál....
-Tucatkemperek mindenütt,hangotmpító+UAV elleni perk+ninja,ha kilő visszajátszás sincs szóval fingod nincs honnan lőnek
-Mivel nincs visszajátszás azt sem tudod csal-e valaki vagy sem/hogy honnan lőtt el mitörtént,egyszerüen csak megfexel és várod a spawnt..
-"Pozitívumként" aki csipára mindent gyorsan megakar szerezni az várja ki a nagyplaccos havas vagy a dombosházas pályát és kempingeljen,gyorsan meglesz minden a csipára vagy bármi más fegyverre...
Egész egyszerüen zseniális a hc mód...A nép hatalmas része kempel,a franc tudja csal-e valaki és kispisztollyal rendesen Bruce Willist is meglehet szégyeníteni... Régen szerettem a hc-t...Az 50 vagy 75 életerőre állítottat Cod4-ben,ahol a szaros 9 mm-es nem ölt egyetlen lábfejlövésre...De ez a Classic hc (asszem 25 vagy 35 az életerő) egy hatalmasnagyrakás szar...