Modern Warfare 2
-
Grifidos #9885 1. Nem makogtam valamit hanem megpróbáltalak emlékeztetni a házigazda szabályzatban leírt KÖTELEZETTSÉGEIRE és az esetleges következményekre, ha ezt a fajta személyeskedő szortírozást folytatod a hozzászólások törlésénél. Olvasgasd egy kicsit hátha megérted az ott leírtakat.
2. A személyeskedő üzeneteket nem törölted, csak azokat amiket én válaszoltam a személyeskedő üzenetekre, pedig udvariasan megkértelek, hogy pártállás és szimpatizálás nélkül, konzekvensen töröld azokat is amik engem sérthetnek.
A személyeskedést pedig ismételten te kezdted el a "becézgetéssel". Tudtommal nem qrtunk keresztbe egymás nőivel és birkát sem tereltünk együtt és a baráti körömbe sem tartozol. Mindenkinek megadom azt a tiszteletet amit én is elvárok, DE CSAK AZ ELSŐ DOBÁSÁIG!
3. Te olyan hülye vagy hogy golyószóróval kellene téged szaporítani, wareznak minősítettél egy rakás olyan kérdést ami NEM volt warez csak azért mert aki kérdezett az az OFF/Warez topikban is jelen volt, de megvette a játékot és itt tette fel a kérdéseit a steamröl mert nem ismeri, nem használta.
4. Ha már másképpen állsz a dolgokhoz, akkor TE minek osztod az észt a warez topikban? (lásd 3. pont)
5. Ha már felhoztad nekem. Akkor megkérdezem már az életkorodat, hogy igaz-e amit az adatlapodon látunk? Mert ennyi idősen pár évnyi fórumozás után már tisztában lehetnél a warez fogalmával.
6. Még mindig gratula az általad nyitott topikokhoz, és a weboldaladhoz is. Téged jellemeznek az odaírt hozzászólásaid is, te egyszerűen beteg vagy.