Modern Warfare 2
  • DarkSector
    ismétlem önmagam, magamból indulok ki, és haverjaimból, persze vannak kivételek, akik villogtatásnak használják, és azért használtam hogy minden cucc meglegyen, és nem akartam hetekeig gép előtt ülni, ha prestige-el utcsó voltam, akkor utcsó vagyok, de egyszersem vágok fel hogy akkor ezvégett különb lennék.

és ez bizonyítja, amiket eddigis irtam, hogy senki ne higyje azt hogy ezzel valami előnyt jelent, bárkivel is szemben...

míg ez részünkről legalábbis csak a fegyók kiegészitők aktiválásáról szól, ezzel szemben a aim és wh meg a nem tudást tükrözi, mert ott nem kell tudnod se célozni, se nézni, és bujkálni....
    gondolom én igy a jutubos videókat elnézve....
    ennek télleg semmi értelme, mert egy program játszik helyettünk, míg level patch-nél még ráadásként nehezedik is kissé a dolog.

én értem amugy mire mondod ezt, nem nézlek hülyének, csak azt is figyelembe kell venni, hogy nem mindenkinek van erre ideje, vagy éppen egyletalán nem lenne ideje hogy sokat fejlesszen...

nálam vannak játékok, amiket kimaxolok elég durván, legalábbis régen voltak, bár többnyire azokban ien trükköket sem lehetett alkalmazni...
    legutobb pl a resident evil 5-öt nyomtam ki x-en meg pc-n maxra, hozzáteszem 1000-1000 archivements-el mindkét platformon, és minden meglett, utána sima pisztollyal küldtem össze-vissza live-on a copp-ot...sok sg-ssel is és kezdett uncsi lenni, akkor szorakoztam, és beadagoltam glitcheket, hogy tárgyakat sokszorozni, meg tökömtudja miket, azt már csak osztogattam a magnum töltényeket összevissza a live-on embereknek...meg aranytojásokat...