Modern Warfare 2
  • Dj Xyberpunk
    "én nem tudom, páran egyfolytában a csíterekről beszélnek. én valahogy egyetlen egyértelművel sem találkoztam még. biztosan nekem van szerencsém."

1 nap átlagban 2 aimbotos teszi tönkre az aktuális játékunkat. (tudom miről beszélek, mert pár év tapasztalatom van az FPS játékokban)

"a baj az , hogy mást vártál. egészen mást. nem kaptad meg, és most minden bajod van."

Ne viccelj már, remélem ezt csak poénnak szántad..NEM csak Én számítottam másra, hanem több tízezer ember azonos okok miatt nyílvánította ki nemtetszését a MW2 iránt. Ajánlom az iw hivatalos fórumait, google, hírportálok, stb.

"csak éppen egyik bajod épül a másikra, és már a szar is ízetlen."

Csak az előző válaszomat ismételném. +Ne haragudj, de igénytelen vagy.

"a public nem tudom miért óvodás, lehet hogy valaki a dekibaszottsokatgyakorolokkibaszottulkomolyanveszemmagam klánosdit tartja annak. ez a te fő bajod egyébként, nem tudsz olyan egyszerűen warozni mint eddig, és nem tudod úgy alakítani a játékot, ahogy akarod."

Bocsáss meg , hogy nem tartozom bele a HC-SPRAY-and-PRAY lowászok társaságában, de nem szeretem a kiegyensúlyozatlan zéro skill alapú megvan az airstrike és pöttyentek a térképre meghal 10 ember stílust. Hidd el mindkét oldalnak nagy tábora van, mind a pub-heroknak, mind a célzást, taktikát használóknak. Mert ne mondjad már nekem, hogy az nagy tudást igényel, hogy lemakkolsz 3 embert, jön a már-már wh-nak megfelelő UAV, ebből adódóan az airstrike pl. és letarolod a fél pályát. (ez természetesen a CoD4 pubra is vonatkozik)

Amúgy meg biztosan 230ezer ember poénból írta alá a modolható/dedikált szerverekre való igényét :)