Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Egyébként meg elpirulnátok, ha elmesélném, milyen játékokat toltam 8500 GT-vel... 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Végre vki megerõsít.
Sarapetike: köszi, nagyjából ismerem a teszteket.

Egyébként akkor a laggolás nem lehet a töredezettségtõl?

A mediamarkt-ban is 9990Ft. Én is most jöttem onnan, beszereztem egy példányt én is. Most települ és utánna jöhet a tesztelés!
Sarapetike
na egy utolsó itt egymás mellet a két kértya6600gt(agp)vs8500gt(pci-e)

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

TaRka0107
Hát sokkal jobb a HD4850 a 8500GT-nél! Abban is jobb hogy ATI😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

biztos hogy a gépe nem gyenge hozzá mivel én valamivel gyengébb kártyával tolom ennyi.

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Sarapetike
nem értesz a hardverhez ne erõltesd

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike
hidd el nem bosszantani akarlak de karcsu a géped az bizos (nem leszólni akarom ) 8500 teszt6600teszt
figyelmessen nézd meg a két kártya értkeit és látni fogod hogy helyenkét a 6600 gt jobb mit a 8500 gt de ez nam az a topik ahol eröl kell vitatkozni

jah, hogy ilyen szar a zenvidia 8500GT-je? akkor minden más xD 8800GTX elég imba kártya azért gondoltam.. na mind1

fura, nekem highon lazán megy 1 sapphire radeon hd 4850 512mb-vel ami nem számottevõen jobb a 8500GT-nél, extrával az a bajom, hogy néha olyan lagg huzamot kap el, hogy még a menû is be laggol XD

Punker
ha nem találok meg minden laptopot az befolyásolja a spec részt?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lacee86
Cod4-et Cod5-öt végigtoltam vele gond nélkül, jóval magasabb grafon, mint csont minimum. Gépigény nemigen változott -> hogy a rákba lenne már gyenge? Kérlek, ne bosszantsatok ezzel, ha segíteni nem tudtok...

Sarapetike
eg y7600 gt jobb mit a 8500gt sajna

Sarapetike
sajnos igazuk van a videokártyád a problem nagyon gyenge ez a kari

Ha nekem intel gma 4500 hd-val megy akkor neki ?<#zavart1><#banplz>

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

newszepiking
éjszaka?

cromagnoni vagyok.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Lacee86
Köszönöm a rendkívül szellemes megjegyzést, de ezzel nem vagyok elõbbre...

Lacee86
6600 a minimum, nem lehet kevés. Ráadásul, mint mondtam, ez grafikától függetlenül van.

Próbálj meg a gépedbe tenni egy videókártyát...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

XeeN
Nagyon bátor voltál, hogy megpróbáltad egy 8500GT-vel. Sajnos ehhez a játékhoz ez a kártya már kevéske.

csuszi
én tudok hát Te?:
"látom akkor a multi is legalább ennyire jó lett 😊"
".a Codnak is vége asszem.. "

MJ rulz Pink Team The Only One

Lacee86
Hali! Feltettem a játékot, de már a betöltés alatti videó is meg-megakad, mire nagy nehezen betölt és bejön a kép, akkor meg rettenetesen laggol, totál játszhatatlan. 😞 Ez lehet attól, h szörnyen töredezetten van feltéve? 140 gigás a partíció, és nem sok hely van rajt. Ja és kisebb grafikára téve is ez a helyzet.

Köszi a segitséget!!!
Hiába irod,nem érdekli öket.

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

kész a telepittés semmi problem elkezdtem. tiszta cod4 benyomás volt az elején de nagyon jo a grafika és naon tutin néz ki

Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.

newszepiking
köszi a tegnapi segítséget, sikerült, minden rendben.

cromagnoni a nevem a játékban, ha esetleg....

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

offkorzreg
nagyon buta vagy,és hagyjál már békén.menjél sírni a multiért warezban.ami nem lesz,kérd inkább karáncsonyra a játékot hello.többet hozzád nem szólok

offkorzreg
nem warez topik

djano
csõstök uj vagyok
valaki tunda linkelni egy torrentes fájlt?

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

lorci
Aki föltudta rakni a MW2-õt netrõl letöltött verziót az irjon egy privit aki segit nekem is fõlteni mert elakadtam...<#vigyor3>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Igen az a MASTER VOLUME ami egyszerre veszi le a hangot az SFX-rol es a MUSIC-rol.

offkorzreg
olvasni tudsz-e?írtam hogy a multi biztos jobb

Rage47
köszi😊
Daell Drow
na ezt jol meg mondtad, no comment. köszi<#idiota>
csuszi
katasztrofálisak, egy bolond százat csinál, tököm tele hogy annyi játéknál láttam ezt a masszív anty-hype-ot és szajkózzák és szajkózzák és hajtják a magukét. és hergelik egymást, hülyítik magukat és azokat akik még nem is játszottak vele. plz olyan jó lenne ha nem a 15 éves kis faszkalapok osztanák az észt...

3 nap alatt 3szor úgy hogy 800 volt az alap ping. Jelenleg amióta át lett rakva 120 maxra azóta semmi.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Egy métert nem játszottál a multiva lássuk a "tökéletes" elemzést.

Kb a legjobb összefoglalás a játék multirészérõl.
-High ping
Kamu/nagyon ritka 3 nap alatt 3szor fordult elõ,megoldottam config file maxping része alapból 800,át kell írni 120-ra. Köszi.
-Unbalanced weapons and overpowered starting guns
Mitõl unbalanced nemtudom valami hülye kitalálta mert nem tetszik neki hogy 70-es szinten van az ak47. A barrett butítva van direkt (a nevébõl vette hogy overpowered?😊 ), a géppuskák is gyengék alsó szinten. Köszi.
-No dedicated servers or public servers as some like to call it
Ez tény,public mivel az egész játék public van. Dedikált saját irányítású nincs/ saját irányxítású csinálható.Köszi.
-When a host leaves the game stops to get a new one
Komoly,kb 10 mp és igen kultúrált megoldás mert nem szakad félbe a játék mint szerver meghaláskor. Köszi.
-You can't lean around corners anymore
10 perc alatt megszokható és legalább ennyivel kevesebb textúramögül kihajolgató láthatatlan pontokat begyakorló emberke. Köszi.
-Screwed up grenade system
Nem tetszik a gránát rendszerben hogy végre nemlehet átdobálni a pályán mi?😄 Köszi.
-Your screen is bombed by stupid and useless messages like PAYBACK
Na és? Egyáltalán nem zavaró, hangulatot ad,ez nem Pro mód alaból ahol vérig kell mindent butítani. Köszi.
-Looks like a cartoon and the graphics are hardly better than MW1
Itt ott szebb a grafi itt ott rondább...Komoly problémák ezek Jól fut a gépeken nem? Van olyan szép mint a 4 nem? Szebb? harc közben? Szebb. Köszi.
-The game has deathstreaks (WTF) and way overpowered killstreaks
Lásd promod. HANGULAT streak-ek. Gond? Köszi.
-5 different types of rocket launchers, what the hell would you need that for
Mondjuk légijármûvek likvidálására hõkövetõs --> emberek ellen nem játszik..> némely légijármû galád módon rakétacsalit használ,oda is jól jöhet másféle moyti. Köszi.
-The noob toob is back and with more power (are we just encouraging noobs?)
Noob visszatér több élettel. 10-15 mpig van több élete. Ugyanakkor a martyrdom is ide került,csak akkor él a martyr amikor már 4-5.jére ölik meg a bénát anélkül hogy ölne,és akkor is csak akkor amikor meghal 4-5jére. Gond? Nem. Köszi.
-Stupid perks that give players almost a cheating advantage
Ugyan azok a perkek mint eddig + némi kiegészítés semmi lehetõséget nem ad cheatre,okosan kell használni,de legtöbben szerintem az alapokat fogják úgy is (Steady,nagyfutás,stb). Köszi.
-Horrible hit registration
Egy az egyben mint eddig. (nyugodtan videózza aki akarja és játsza vissza lassítva😄) Köszi.
-A maximum of 18 players
Tökéletesen elég ezekre a pályákra. Köszi!
-very confined maps that usually have no long range encounters therefore rendering snipers useless
A térképek a legjobbak,sokrétûek szinte minden mapon használható bármely fegyó mivel rengeteg féle map rész van (nagy terek,zárt terek folyosók)..És minden tömve tereptárggyal. Köszi. Hja és végre nincs lehetõség kezdõre vagy kezdõ felé hajigálni a gránátot mert igen messzirõl indulnak a team-ek. Köszi.

WARNING: DO NOT BUY
Ne vedd meg mert valami warezos buzi aki felkapta az orrát hogy nincs warez multi mindenféle kiprübálás nélkül idióta infók alapján fikázza (fele nem igaz amit ír a másik fele meg hülyeség). Köszi!!<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

csuszi
és a streaekkel se értem mi bajod, cod4ben is volt, private szerveren offolható, a perkek is. cod4ben nem😉 és itt legalább ha atomot vagy helikoptert akar, akkor le kell mondania egy rakat más, értelmesebb streak-rõl. mindezt azért, hogy 20 évente beadjon neki egy atomot. legyen vele boldog, én maradok az uav, predator kombónál. ezt legalább beadja maponként többször.

sztoncsi
Ha így csinálod akkor 25-30 perc komplett!

Akinek azt írja ki hogy még nem jelent meg a Játék, VAGY a netrõl kezdi el telepíteni (upload) nagyon lassan itt a megoldás! (eddig 5 embernek segített)
Utána olvastam, és valamiért a steamrõl próbálja letölteni, és telepíteni a játékot, és nem a CD-rõl...! Az okát nem tudta senki...

Ha így csinálod, akkor a CD-rõl telepíti!

Így kell telepíteed...!

0. Vedd ki a CD-t a gépbõl…!
1. Belész a Steambe ott is a My Game-be
2. Jobbklikk az MW2-n és Delete local content, and confirm.
3. Lépj ki a Steambõl
4. Indítsd újra a Steamet. (én a gépet is újra indítottam elõtte)
5. Rakd be a CD-t és telepítsd… (elvileg ekkor már a CD-rõl indul a telepítés)

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

csuszi
ninja perket használok szívdobogás ellen. clay-t észreveszem. nem játszok tdm-et, megyek sd-ézni, ott mehet a camp. más kérdés?😉
és nem a camp-rõl vitatkozom, hanem hogy minden codban volt. cod4ben pláne, ott jött be a hc. és van rá megoldás, már írtam. nem kell olyan emberekkel tdm ezni akik szarrá camp-elik magukat, lehet menni taktikusabb módokat tolni, van egy rakás codban.

Jaffa 2843
nekem fél óra volt ugy hogy mellette Left 4 dead 2 demoztam

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

945 nap, 23óra, 47 perc, 34 másodperc
meg vettem oszt install 1000-el meddig fog tartani nem tudjátok?

Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.

Van, csak a fene tudja mikor, hogyan kerülsz oda<#nyes>

A másik kedvencem, ha szabad még fárasztanom a nagyérdemût: kill streak!
Jön az ellenséges UAV. Ok. Aztán ott jön a bomba. Ok. Ezek után jön még a szõnyegbombázás. Ok. Aztán valahonnan felbukkan egy HH53 gunship egy Harrier majd a tetejébe egy AC130 spectre. Mindez egy scrapyard méretû pályán 24 fõs domination meccsen.
Már-már várnám hogy bemorogja: "DOMINATING!" amúgy TF2 módra<#mf2>

Csak engem zavar, hogy ha célzásra emelem a pufkát, akkor szinte rosszabbul látom a célt?
Vagy nekem kéne már az a szemüveg...
Daell Drow
Szia en is igy jartam, texturat vedd visza autora, en higre tettem.
ja nem, pro a neve 😊 de sztem az is ugyan az, vagy nem?😄

a sebzés tényleg elég gáz, ha csak azt nézem, hogy stopping power nélkül a sniper fegyó képtelen 1 lövésbõl ölni... elég gáz 2 méterrõl barettal meg lõni 1 embert és meg se érzi kb... de hát erre találták ki a HC-t 😊 és asszem van is HC mód 😊

Végre sikerült instalálni: full új Steam kell hozzá újratelepítve, annak ellenére, hogy nekem is van 6 játékom így..

A multi-->mutyi.
Olvastam, van aki a lobbyzással, a rendszer gyengeségeivel elégedetlen.
Én a játék során felmerülõ bugokkal, beállításokkal vagyok hadilábon.
Már a cod4 is kivédte azt, hogy ha elfoglalsz, de legalábbis az ellenség spawn pontján állsz, nem fog a hátad mögé tenni senkit.
Itt mégis megesik a beállításokból adódóan.
A másik a sebzés: muszály mindenkinek ultranehéz-ûberkirály lövedékálló mellényt viselnie??!
Szituáció: afgán pálya, Leslie Nilsen koprodukció, ketten két dombocska mögött kb 2 méternyire lõjük egymást eszeveszettül, mindkettõnk lõszere kifogy, egyikünk se halott, bár a vér csorog rajtunk. Gondoltam itt az idõ: õ táraz én meg lerohanom és késsel adok neki.
Eredmény: sztem szerencsétlen annyira bepánikolt, hogy rossz gombot nyomott és fejbe dobott egy Claymore-ral! Amibe belehaltam, robbanás nélkül...
A végén én lettem a szerencsétlen..

Szóval várjuk a patchet nagy nagy szeretettel!
Ahogy elnéztem a pályákat: ha valaki itt campel, az tud!
Hello, szerencséd,, én jártam így, a megoldás:
A texture quality túl magas, állítsd vissza "automaticra", no hiba, és továbbmegy a játék.

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

ha minden jól megy váltok a régi 8mbite/512kbyte megabites netrõl 1 80/40es netre, azzal már lehetne hostolni x)