Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Sarapetike: köszi, nagyjából ismerem a teszteket.
Egyébként akkor a laggolás nem lehet a töredezettségtõl?
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
figyelmessen nézd meg a két kártya értkeit és látni fogod hogy helyenkét a 6600 gt jobb mit a 8500 gt de ez nam az a topik ahol eröl kell vitatkozni
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
"látom akkor a multi is legalább ennyire jó lett 😊"
".a Codnak is vége asszem.. "
MJ rulz Pink Team The Only One
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.
cromagnoni a nevem a játékban, ha esetleg....
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
valaki tunda linkelni egy torrentes fájlt?
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Kb a legjobb összefoglalás a játék multirészérõl.
-High ping
Kamu/nagyon ritka 3 nap alatt 3szor fordult elõ,megoldottam config file maxping része alapból 800,át kell írni 120-ra. Köszi.
-Unbalanced weapons and overpowered starting guns
Mitõl unbalanced nemtudom valami hülye kitalálta mert nem tetszik neki hogy 70-es szinten van az ak47. A barrett butítva van direkt (a nevébõl vette hogy overpowered?😊 ), a géppuskák is gyengék alsó szinten. Köszi.
-No dedicated servers or public servers as some like to call it
Ez tény,public mivel az egész játék public van. Dedikált saját irányítású nincs/ saját irányxítású csinálható.Köszi.
-When a host leaves the game stops to get a new one
Komoly,kb 10 mp és igen kultúrált megoldás mert nem szakad félbe a játék mint szerver meghaláskor. Köszi.
-You can't lean around corners anymore
10 perc alatt megszokható és legalább ennyivel kevesebb textúramögül kihajolgató láthatatlan pontokat begyakorló emberke. Köszi.
-Screwed up grenade system
Nem tetszik a gránát rendszerben hogy végre nemlehet átdobálni a pályán mi?😄 Köszi.
-Your screen is bombed by stupid and useless messages like PAYBACK
Na és? Egyáltalán nem zavaró, hangulatot ad,ez nem Pro mód alaból ahol vérig kell mindent butítani. Köszi.
-Looks like a cartoon and the graphics are hardly better than MW1
Itt ott szebb a grafi itt ott rondább...Komoly problémák ezek Jól fut a gépeken nem? Van olyan szép mint a 4 nem? Szebb? harc közben? Szebb. Köszi.
-The game has deathstreaks (WTF) and way overpowered killstreaks
Lásd promod. HANGULAT streak-ek. Gond? Köszi.
-5 different types of rocket launchers, what the hell would you need that for
Mondjuk légijármûvek likvidálására hõkövetõs --> emberek ellen nem játszik..> némely légijármû galád módon rakétacsalit használ,oda is jól jöhet másféle moyti. Köszi.
-The noob toob is back and with more power (are we just encouraging noobs?)
Noob visszatér több élettel. 10-15 mpig van több élete. Ugyanakkor a martyrdom is ide került,csak akkor él a martyr amikor már 4-5.jére ölik meg a bénát anélkül hogy ölne,és akkor is csak akkor amikor meghal 4-5jére. Gond? Nem. Köszi.
-Stupid perks that give players almost a cheating advantage
Ugyan azok a perkek mint eddig + némi kiegészítés semmi lehetõséget nem ad cheatre,okosan kell használni,de legtöbben szerintem az alapokat fogják úgy is (Steady,nagyfutás,stb). Köszi.
-Horrible hit registration
Egy az egyben mint eddig. (nyugodtan videózza aki akarja és játsza vissza lassítva😄) Köszi.
-A maximum of 18 players
Tökéletesen elég ezekre a pályákra. Köszi!
-very confined maps that usually have no long range encounters therefore rendering snipers useless
A térképek a legjobbak,sokrétûek szinte minden mapon használható bármely fegyó mivel rengeteg féle map rész van (nagy terek,zárt terek folyosók)..És minden tömve tereptárggyal. Köszi. Hja és végre nincs lehetõség kezdõre vagy kezdõ felé hajigálni a gránátot mert igen messzirõl indulnak a team-ek. Köszi.
WARNING: DO NOT BUY
Ne vedd meg mert valami warezos buzi aki felkapta az orrát hogy nincs warez multi mindenféle kiprübálás nélkül idióta infók alapján fikázza (fele nem igaz amit ír a másik fele meg hülyeség). Köszi!!<#idiota>#idiota>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Akinek azt írja ki hogy még nem jelent meg a Játék, VAGY a netrõl kezdi el telepíteni (upload) nagyon lassan itt a megoldás! (eddig 5 embernek segített)
Utána olvastam, és valamiért a steamrõl próbálja letölteni, és telepíteni a játékot, és nem a CD-rõl...! Az okát nem tudta senki...
Ha így csinálod, akkor a CD-rõl telepíti!
Így kell telepíteed...!
0. Vedd ki a CD-t a gépbõl…!
1. Belész a Steambe ott is a My Game-be
2. Jobbklikk az MW2-n és Delete local content, and confirm.
3. Lépj ki a Steambõl
4. Indítsd újra a Steamet. (én a gépet is újra indítottam elõtte)
5. Rakd be a CD-t és telepítsd… (elvileg ekkor már a CD-rõl indul a telepítés)
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
és nem a camp-rõl vitatkozom, hanem hogy minden codban volt. cod4ben pláne, ott jött be a hc. és van rá megoldás, már írtam. nem kell olyan emberekkel tdm ezni akik szarrá camp-elik magukat, lehet menni taktikusabb módokat tolni, van egy rakás codban.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.
A másik kedvencem, ha szabad még fárasztanom a nagyérdemût: kill streak!
Jön az ellenséges UAV. Ok. Aztán ott jön a bomba. Ok. Ezek után jön még a szõnyegbombázás. Ok. Aztán valahonnan felbukkan egy HH53 gunship egy Harrier majd a tetejébe egy AC130 spectre. Mindez egy scrapyard méretû pályán 24 fõs domination meccsen.
Már-már várnám hogy bemorogja: "DOMINATING!" amúgy TF2 módra<#mf2>#mf2>
Csak engem zavar, hogy ha célzásra emelem a pufkát, akkor szinte rosszabbul látom a célt?
Vagy nekem kéne már az a szemüveg...
A multi-->mutyi.
Olvastam, van aki a lobbyzással, a rendszer gyengeségeivel elégedetlen.
Én a játék során felmerülõ bugokkal, beállításokkal vagyok hadilábon.
Már a cod4 is kivédte azt, hogy ha elfoglalsz, de legalábbis az ellenség spawn pontján állsz, nem fog a hátad mögé tenni senkit.
Itt mégis megesik a beállításokból adódóan.
A másik a sebzés: muszály mindenkinek ultranehéz-ûberkirály lövedékálló mellényt viselnie??!
Szituáció: afgán pálya, Leslie Nilsen koprodukció, ketten két dombocska mögött kb 2 méternyire lõjük egymást eszeveszettül, mindkettõnk lõszere kifogy, egyikünk se halott, bár a vér csorog rajtunk. Gondoltam itt az idõ: õ táraz én meg lerohanom és késsel adok neki.
Eredmény: sztem szerencsétlen annyira bepánikolt, hogy rossz gombot nyomott és fejbe dobott egy Claymore-ral! Amibe belehaltam, robbanás nélkül...
A végén én lettem a szerencsétlen..
Szóval várjuk a patchet nagy nagy szeretettel!
Ahogy elnéztem a pályákat: ha valaki itt campel, az tud!
A texture quality túl magas, állítsd vissza "automaticra", no hiba, és továbbmegy a játék.
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!