Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kifogy a lõszer a fegyveredbõl, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Valaki aki nagyon bennevan írja már le pls.THX
amugy a multi egész pofásnak tünik, de igy pubolva esélytelen a skillesedés a sok nyomott miatt. ha nemlesz valami megoldás a szerver gondokra akkor hamarosan csak a pubmatyik fogják játszani multit, akiknek nem számít a nagy ping (állitom sokan észre se veszik, vagy nem is tudják hogy miaz)
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Ha kifogy a lõszer a fegyveredbõl, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
nekem is a camperekkel volt a tököm ki,de akkor max felveszem mások stilusát és úgy játszok:D:D:D
CSináld ne mondjad.:D:D:D:D:D:D
MJ rulz Pink Team The Only One
nem mintha camp-er lennék, de játékstílusért ellent kibaszni ritka szánalmas. oldd meg, játssz más stílusban. és az eddigi codokban is kurv SOk camper volt, fõleg hc modban.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
udv
igy 2 nappal megvetel utan gondoltam irok en is vmit a jatekrol, mert eleg sok a csaloka informacio, single resze marha jo, de abszolut nem erdekel, nem azzzal fogok evekig jatszani, ha egyaltalan fogok. grafikailag is rendben van (bar codwaw sztem szebb minden teren kb) anisot is driverbol kell raeroltetni?
multi resze mar hagy nemi kivannivalot maga utan, sajnos ezt a jatekot is konzolra terveztek, mint a gtat. a konzolosoknak lehet hogy jo, hogy zold csikot latnak a pinguk helyett, sghus pistikenek biztos jo igy is, mert barmikor be tudok lepni a 'szerora', rehostol a 'szero'...stb.
gyakran elofordul, hogy egymas utan 3x host error van, kidobal, de ez nem is igazan erdekel (tonline 8 mbit) a fo problemam az a latency.
miert nem tehetem meg azt, hogy 40 pinggel jaccak ha akarok? lojjetek shotgunnal, kb 100+ ping van, 15 eve fpsezek ilyen pofatlansag semmilyen jatekban nem volt meg pc-n. konzoljatek. egy oka volt, hogy tobb jatekot el lehessen adni igy a multizni vagyok kozott. bizom benne hogy miutan lecseng a nagy kalvaria a megjelenes korul, kapunk normalis patchet, dedikalt szervert. amugy fun a multi, komolyabb kovetkezteteseket nem vonnek le belole, ahhoz keveset jatszottam, de a halozati resze kiborit.
sztem jo jatek, de igy pc-n alapverzioban azert nem az ev jateka
amit nem ertek, hogy miert codwawoznak ilzen kevesen… pedig marha jo az 1.6. rengeteget fejlodott az 1 evvel ezelott jatszott verziohoz kepest. jo mapok gyonyoru grafika, elvezetes jatekmenet.nulla packet loss, mostmar ez is elony :P miert jatszak ilyen kevesen?
mw2_hun steam communitybol barki akinek jo nete van indithatna hostot, aztan invitolhatna az ott levo 30-40 embert es lehetne is normalis latencyvel jartszani
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nemtudja valaki,hogyan lehet a single gameba a zenet kikapcsolni?Annyira bömböl a zene,hogy se a beszedet se a fegyverek hangjat nemlehet rendesen hallani!
a camp pedig minden codban volt, vagy eddig nem toltad? olyan módban kell játszani, ahol nem probléma a camp. lásd sd. vagy ctf. és sorolhatnám. de hogy errõl az iw tehet mert camp-erek vannak:) minden codban voltak camp-erek, vadászd le õket, vagy játssz olyan módban, ahol vagy "ez a dolga" - sd, vagy nincs rá módja.
heart sensor: ninja perk oszt csókoltatom.
néztél már tükörbe?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Itt meg ugye örölünk ha haverokkal összefutunk
-High ping
-Unbalanced weapons and overpowered starting guns
-No dedicated servers or public servers as some like to call it
-When a host leaves the game stops to get a new one
-You can't lean around corners anymore
-Screwed up grenade system
-Your screen is bombed by stupid and useless messages like PAYBACK
-Looks like a cartoon and the graphics are hardly better than MW1
-The game has deathstreaks (WTF) and way overpowered killstreaks
-5 different types of rocket launchers, what the hell would you need that for
-The noob toob is back and with more power (are we just encouraging noobs?)
-Stupid perks that give players almost a cheating advantage
-Horrible hit registration
-A maximum of 18 players
-very confined maps that usually have no long range encounters therefore rendering snipers useless
WARNING: DO NOT BUY
Ezen már csak röhögni tudok
am én csak holnap tudom kipróbálni de már 2 napja meg van pedig :S
vagy most sírsz?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Azt szeretném megkérdezni, hogy a játék xbox-os verziójában van-e split screen mód? HA van az megy net nélkül is?
nekem semmi bajon a singlevel, eddig hozza a szokásos MW szintet.