Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aragorn10
Persze tudod csak erre van az emberi leleményesség, ami azt takarja, hogy átmegy a másik oldalra vagy egy másik sarokba és ott folytatja tovább a campet.

Ha kifogy a lõszer a fegyveredbõl, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Sziasztok járt már igy valaki? create2dtexture(crashed_satelite_nml1024,1024,0,894720068)Failed:8007000e=Ran out of memori Online játék közben a pálya betõltésénél szokott lefagyni és ez a hiba üzenet.Win7 van fent,gtx295 vidi kari,2giga ram.
Jaffa 2843
igen, csak halál nélküli ölések számábol áll

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Ugye jól tudom, hogy a kill Streak-ek a halál nélküli frag-ek számából adódnak vagy ha meghalsz akkor is számolja vagy elõrõl kezdõdik?.Illetve ha megölsz ugye 3-at hívhatod az UAV-ot és utánna csak egyet kell ölni, hogy kérhesd a care pakkot? mert nekem nem mindig adjabe a care packot pedig be van pipálva menüben vagy én nem értek valamit...
Valaki aki nagyon bennevan írja már le pls.THX
Jaffa 2843
abszolut egyet értek veled a legtöbb dologban.. nekem is 8mbites adsl-em van de a világparasztsága hogy játszak 100+ pinggel
amugy a multi egész pofásnak tünik, de igy pubolva esélytelen a skillesedés a sok nyomott miatt. ha nemlesz valami megoldás a szerver gondokra akkor hamarosan csak a pubmatyik fogják játszani multit, akiknek nem számít a nagy ping (állitom sokan észre se veszik, vagy nem is tudják hogy miaz)

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

vérpocok
Kipróbáltam a játékot full HD-ba is... a havas pálya olyan szép hogy kedvem lenne beleharapni a monitorba... <#zavart1>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

muszáj*

nekem se,de ha 20-emberbõl 18ezt csinálja:D muszály válltani.Ezeke gyengéje az,hogy kövire,tudod holvan.Ez vette el a kedvem a cod4tõl.Klánom felbomlása után.

Aragorn10
Hát igen csak én alapból nem bírom rávenni magamat arra, hogy egy helyen folyamatosan campeljek. Egyszerûen nem ilyen a stílusom.

Ha kifogy a lõszer a fegyveredbõl, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

sztoncsi
De nyomsz a játék közben egy ESC-t kijön az OPTIONS és ott van az audió között...

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

beszéljétek meg és bizonyísdbe az igazad.
nekem is a camperekkel volt a tököm ki,de akkor max felveszem mások stilusát és úgy játszok:D:D:D

Aragorn10
Most épp dolgozok majd este ha hazaértem akkor lehet róla szó :)

Játszatok egyett együtt aztán majd kiderül.
CSináld ne mondjad.:D:D:D:D:D:D

Aragorn10
Én játszottam annak idején az America's Army-val is és képzeld nekem az is nagyon bejött sõt sokáig a kedvencem volt pedig ott nincs skill hála isten és mégis jó mert legalább élethû reális, és nem egy gépágyút leállítóm dõl a kill majd küldök egy heli vagy egy harrier-t aztán én vagyok az übercsászár mert összehoztam 50-kill-t. Ebben aztán van tudás miii?

Aragorn10
Oké, akkor mit szólnál ahhoz ha én mindig becampelnék különbözõ sarkokba és állandóan levadásználak az, hogy tetszene? Beállítanám a szívdobogásmérõt leraknék egy-két claymore-t aztán jöhetsz kiváncsi lennék meddig bírnád!

csuszi
cod4 az összes cod közül a legskilltelenebb legelbaszottabb. de ha neked az adja, az a lényeg te élvezd.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
régen szar ha az admin camp-ért basz ki embert.
nem mintha camp-er lennék, de játékstílusért ellent kibaszni ritka szánalmas. oldd meg, játssz más stílusban. és az eddigi codokban is kurv SOk camper volt, fõleg hc modban.

Aragorn10
Hát nem is fogok meghagyok a vérpistikéknek és inkább COD4-ezek. CSak azt sajnálom, hogy kidobtam érte ennyi pénzt. Még szerencse, hogy a Dragon Age-et is megvettem az legalább megéri a pénzét.

Viktor9202
Valaki megtudná mondani hol tárolja a játék a mentéseket? Köszi

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

udv
igy 2 nappal megvetel utan gondoltam irok en is vmit a jatekrol, mert eleg sok a csaloka informacio, single resze marha jo, de abszolut nem erdekel, nem azzzal fogok evekig jatszani, ha egyaltalan fogok. grafikailag is rendben van (bar codwaw sztem szebb minden teren kb) anisot is driverbol kell raeroltetni?
multi resze mar hagy nemi kivannivalot maga utan, sajnos ezt a jatekot is konzolra terveztek, mint a gtat. a konzolosoknak lehet hogy jo, hogy zold csikot latnak a pinguk helyett, sghus pistikenek biztos jo igy is, mert barmikor be tudok lepni a 'szerora', rehostol a 'szero'...stb.
gyakran elofordul, hogy egymas utan 3x host error van, kidobal, de ez nem is igazan erdekel (tonline 8 mbit) a fo problemam az a latency.
miert nem tehetem meg azt, hogy 40 pinggel jaccak ha akarok? lojjetek shotgunnal, kb 100+ ping van, 15 eve fpsezek ilyen pofatlansag semmilyen jatekban nem volt meg pc-n. konzoljatek. egy oka volt, hogy tobb jatekot el lehessen adni igy a multizni vagyok kozott. bizom benne hogy miutan lecseng a nagy kalvaria a megjelenes korul, kapunk normalis patchet, dedikalt szervert. amugy fun a multi, komolyabb kovetkezteteseket nem vonnek le belole, ahhoz keveset jatszottam, de a halozati resze kiborit.
sztem jo jatek, de igy pc-n alapverzioban azert nem az ev jateka
amit nem ertek, hogy miert codwawoznak ilzen kevesen… pedig marha jo az 1.6. rengeteget fejlodott az 1 evvel ezelott jatszott verziohoz kepest. jo mapok gyonyoru grafika, elvezetes jatekmenet.nulla packet loss, mostmar ez is elony :P miert jatszak ilyen kevesen?

mw2_hun steam communitybol barki akinek jo nete van indithatna hostot, aztan invitolhatna az ott levo 30-40 embert es lehetne is normalis latencyvel jartszani
kurva egyszerû: ne játsz vele..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bár ha azt nézed, ki az a hülye aki be rakja a kill streakjei közé a nuke-t? 25 killt elég nehéz össze hozni... ahhoz legalább 2 airstrike kell + rengeteg camp hearthbeat sensorral és cold blooded perkel és persze scavenger perk is kell hozzá mert 25 kill... scavanger nélkül elég hamar el fogyna a lõszer.

csuszi
kgb_csuszi
a privátban nincs xp, nem emberfüggõ.

25 kill után a nuke az kb ilyen, az azonnal befejezi a játékot :)

Aragorn10
Már csak egy überbrutálmindenkitkiirtoénvagyokafaszagyerekmegaterminator lézermûhold hiányzik 100-kill után.

mi a steames neved?:) privát matchben tényleg nem fejlõdik semmi? ha össze szedünk 18 magyar embert akkor se?:D egyébként az expanded magazinehez ilyen FJM-el való ölés kell falon keresztül, ez okés de én Vectorral tolom az meg kb olyan, hogy jó ha a fa falon át megy nem , hogy az acél, vagy beton falakon :D játékonként 1 max 2 kill-t csinálok falon keresztül és 40 kell... hát még szívni fogok vele 1 picit...

Aragorn10
De toltam méghozzá elég jól és elég sokat. Igen volt camp de az arány változott. COD4-ben jó ha egy-kettõ volt de az is addig amig az admin ki nem dobálta õket. Itt meg szinte mindenki campel és ugye nincs admin aki kiszórja õket bármit tehetnek ennyi a különbség. Ja és COD4-ben nem voltak ilyen perk-ek, hogy szivdobogásmérõ alien utánzat radar, meg csomagledobás és, ez miatti egymás utáni gépágyú felállítás meg heli küldés.

csuszi
egy multira hegyezett játékot igen intelligens a single alapján megítélni:)

Hello
Nemtudja valaki,hogyan lehet a single gameba a zenet kikapcsolni?Annyira bömböl a zene,hogy se a beszedet se a fegyverek hangjat nemlehet rendesen hallani!

csuszi
ilyen nincs. azért tûnnek el max a szerverrõl, mert lelépnek.
a camp pedig minden codban volt, vagy eddig nem toltad? olyan módban kell játszani, ahol nem probléma a camp. lásd sd. vagy ctf. és sorolhatnám. de hogy errõl az iw tehet mert camp-erek vannak:) minden codban voltak camp-erek, vadászd le õket, vagy játssz olyan módban, ahol vagy "ez a dolga" - sd, vagy nincs rá módja.
heart sensor: ninja perk oszt csókoltatom.

Firerock
te fiú!
néztél már tükörbe?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Rage47
neked is megvan a game? vagy miért írod, hogy "legjobb"?
Prince23
Egyébként a multiban azon csodálkozom, hogy nem mindenkinél van GL. Ez azért elég fura. persze 1-2 csicskánál akad, de aki 20+ szintet meghaladta, azoknál általában nincs. CoD4-ben egy GL elsûtés maga volt a pokol. Vagy lehet h magyar szerókon játszottam, azért rinyáltak érte:D
Itt meg ugye örölünk ha haverokkal összefutunk

Kb a legjobb összefoglalás a játék multirészérõl.
-High ping
-Unbalanced weapons and overpowered starting guns
-No dedicated servers or public servers as some like to call it
-When a host leaves the game stops to get a new one
-You can't lean around corners anymore
-Screwed up grenade system
-Your screen is bombed by stupid and useless messages like PAYBACK
-Looks like a cartoon and the graphics are hardly better than MW1
-The game has deathstreaks (WTF) and way overpowered killstreaks
-5 different types of rocket launchers, what the hell would you need that for
-The noob toob is back and with more power (are we just encouraging noobs?)
-Stupid perks that give players almost a cheating advantage
-Horrible hit registration
-A maximum of 18 players
-very confined maps that usually have no long range encounters therefore rendering snipers useless
WARNING: DO NOT BUY

LackoMester
mi az a Xbox?pláne COD-ni....na neee

élet a legjobb méreg

Aragorn10
Hát nem vagyok mazo csak azért játszok HC-ben mert COD4-ben is ott játszottam, illetve mert az életszerû, nem az amikor belelövök valakibe egy tárat, de õ még vígan futkozik mintha mi sem történt volna.

LOL sok marha oltja itt egy mást... :D
Ezen már csak röhögni tudok
am én csak holnap tudom kipróbálni de már 2 napja meg van pedig :S

Aragorn10
A másik finomság pedig az, hogy amikor a játék közben egyszer csak eltûnnek az emberek mert a rendszer ugy gondolja, hogy nagy a pingjük ezért átrakja õket egy másik szerverre, de ezzel a mi játékunkat is megszünteti mert nincs elég ember ezért kidob mindenkit és lehet elõröl kezdeni a keresés majd a játékot.

offkorzreg
nagyon unalmas már ez a síros duma,lehet hogy te többet sírsz mert dagadt vagy és a pc az életed.de mondj amit akarsz.új dolgot is kitalálhatnál ha le akarsz szólni,ez az emos dolog már rég nem menõ.fõleg hogy nem vagyok, lol

Rage47
te, mert mazo vagy, és menõnek hiszed magad, ha HCban játszol
a single lehet rövid de élvezetes:) legalábbis nekem...
Firerock
anyukád nem tanított meg hoyg ne beszélj csúnyán?
vagy most sírsz?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

urobee
Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a játék xbox-os verziójában van-e split screen mód? HA van az megy net nélkül is?

nem igazán,a rövid single,meg a botrányosan unbalanced multi miatt érdemelte ki a játékosoktól az 5,3-at

offkorzreg
fogd be a pofádat te kis dagadt geci

Aragorn10
Ne csodálkozzak, akkor most képzeld el ha a COD4-ben nem lett volna letiltva néhány fegyver használata meg a camp, szerinted ki játszott volna vele a kockákon kívül?

Sztem nagyon jól eltalálták a játék single-jét...legalább van benne 1 kis realitás( szted élõben hány lövétõl lesz "eperlekváros" a képed) :DD
Rage47
HCban ne csodálkozz.....
Aragorn10
Arról meg nem is beszélve amit már megjósoltam már akkor amikor még a játék kint sem volt a videók alapján, hogy minden csíra majd szívszenzorral fog futkározni. Hát igazam lett becampelnek egy sarokba és nézik a szenzort majd ha valaki elmegy mellettük kiugranak és lelövik, és folyamatosan ez megy, marhára élvezetes ez így. Adminok nincsenek úgyhogy tök jó, nincs beszélgetés semmi mind a gépek úgy játszik mindenki.

Rage47
ilyen egy igazi háború is gondolom, csak ott nem éled túl, ha belédlõnek ennyit.
nekem semmi bajon a singlevel, eddig hozza a szokásos MW szintet.