Modern Warfare 2
  • ProGabe #904
    "Általánosító troll?" vs
    "És nem "járok ide", csak benéztem, hogy lássam, mennyiben különbözik a Sims-es közösség és ez."

írtad ezt, miután igen erős hangnemben kifejtetted a véleményedet. amúgy nem érzem magam fanboynak, egyszerűen csak reflektáltam a Te túlzottan negatív kritikádra. értem én, hogy nem tetszik neked ez a játék, de minek jöttél ide flémelni?

szkripteket meg mindenhol használnak. nem az a lényeg, hogy ebben szinte csak az van, hanem az, hogy egyesek ezen nem tudnak felülemelkedni, és elmondják mindennek ezt a szériát. ignoráld a COD-okat, mint ahogy ezen hsz-em után én téged

"Cáfold, hogy primitív. Hajrá."
    ez egy interaktív film, egyszerű, hatásvadász történettel. ez van, nekem tetszett, neked nem, megértem én, veled ellentétben. a COD tökélyre fejlesztette a '90-'00-ás évek FPS-eit, nekem ennél nem kell több egy ILYEN játéktól. szeretem én az RPG-ket, sportjátékokat, hack'n'slasheket, RTS-eket is, de nem megyek be a Diablo topikba, mondván mi ez a szar, ebben nincs tizenegyesrúgás -.-

"intelligenciahányadosod látom képtelen befogadni", "fanboyka"
    a személyeskedést meg kérlek, fejezd be

"Ráadásul egy olyan hamis és hazug eszmei rendszert próbál meg terjeszteni és a fiatalokat ezáltal hangolni, ami természetesen teljes egészében elítélendő."

LOL

válaszod meg felesleges lesz, mert, mint írtam ignorállak, kicsi troll