24218
Modern Warfare 2
-
"de nem megyek be a Diablo topikba, mondván mi ez a szar, ebben nincs tizenegyesrúgás"
ott a pont
-
moderálási szokásokon(nem a tiéden) nem ez látszik csak azért írom
vita off -
"Általánosító troll?" vs
"És nem "járok ide", csak benéztem, hogy lássam, mennyiben különbözik a Sims-es közösség és ez."
írtad ezt, miután igen erős hangnemben kifejtetted a véleményedet. amúgy nem érzem magam fanboynak, egyszerűen csak reflektáltam a Te túlzottan negatív kritikádra. értem én, hogy nem tetszik neked ez a játék, de minek jöttél ide flémelni?
szkripteket meg mindenhol használnak. nem az a lényeg, hogy ebben szinte csak az van, hanem az, hogy egyesek ezen nem tudnak felülemelkedni, és elmondják mindennek ezt a szériát. ignoráld a COD-okat, mint ahogy ezen hsz-em után én téged
"Cáfold, hogy primitív. Hajrá."
ez egy interaktív film, egyszerű, hatásvadász történettel. ez van, nekem tetszett, neked nem, megértem én, veled ellentétben. a COD tökélyre fejlesztette a '90-'00-ás évek FPS-eit, nekem ennél nem kell több egy ILYEN játéktól. szeretem én az RPG-ket, sportjátékokat, hack'n'slasheket, RTS-eket is, de nem megyek be a Diablo topikba, mondván mi ez a szar, ebben nincs tizenegyesrúgás -.-
"intelligenciahányadosod látom képtelen befogadni", "fanboyka"
a személyeskedést meg kérlek, fejezd be
"Ráadásul egy olyan hamis és hazug eszmei rendszert próbál meg terjeszteni és a fiatalokat ezáltal hangolni, ami természetesen teljes egészében elítélendő."
LOL
válaszod meg felesleges lesz, mert, mint írtam ignorállak, kicsi troll -
Akkor hallgatlak mond el mi az! -
Akkor rosszul tűnik, még mindig az regisztrál ide és szól hozzá aki akar.
Ha nem tetszik más véleménye alakíts magadnak valahol egy MW fórumot, ahol kórusba szophatjátok egymást, itt meg fogadd el, hogy van akinek más a hozzáállása. -
Nem tudod? Ja, arra nem figyelsz mi, csak lődözöl azt mész előre, hajrá, öljük a patkány terroristákat, bummbummbumm! :D -
Igen van története. És mit akar terjeszteni a CoD? És mi elen akarja fordítani a fiatalokat? -
nagyon szivesen
-
nem? pedig sokszor annak tűnik -
Igaz -
Köszönjük az okos, intelligens, kifinomult, kultúremberre valló válaszodat. Bemutatkoztál, mostantól a helyeden vagy. :) -
Általánosító troll? Ja, akinek más a véleménye, az általánosít és troll! Értem fanboyka, magas intelligenciahányadosod látom képtelen befogadni a kritikát. 2009-ben király dolog a scriptelés? :D Na, itt dobtad el magad srác, a fejlődés ugyanis éppen hogy a scriptek elhagyására alapoz, nem azok felzsúfolására.
Van a Cod-nak értékelhető története? Interaktív a CoD? Van akármi más benne, mint agyatlan fos unalmas lődözés? Mit hozott a cod szingliben, ami más játékokban nem található meg sokkal-sokkal professzionálisabban kivitelezve? Tudod mia cod? Átkonvertált tyúklövölde, nem több. Ráadásul egy olyan hamis és hazug eszmei rendszert próbál meg terjeszteni és a fiatalokat ezáltal hangolni, ami természetesen teljes egészében elítélendő. A CoD egy fos propaganda eszköz, a lehető legprimitívebb játékmenettel, amit el lehet képzelni. Cáfold, hogy primitív. Hajrá.
És megkérek, ne trollkodjá' azzal, hogy ellentmondasz nekem bázeg. :D -
Csak ez nem zárt közösség. -
nem tetszik neki nem kell idejönni... ilyen egyszerű -
ja első végigjátszásra valóban egy adrenalin löket utána már egy unalmas [email protected]élem ennek a single része jobb lesz -
Most miért, teljesen egészséges, ha van más vélemény is, és közel nem abban a tempóban van előadva, ahogy te nyitsz be ide. -
húzzál már a picsába innen flémelni -
de azon hogy a bús p*csába lehet 2009-ben még mindig fennakadni, hogy a COD egy agyonszkriptelt csőjáték? vagy ami rosszabb: megtéríteni a fanboyokat. ők is tudják, hogy az
DE! pont ezért jó! végig olyan, mint egy AAA kategóriás akciófilm. aki nem tud vele rendesen játszani, mert valami mást várt, annak természetes, hogy nem tetszik. mint haverom: szar a COD, mert ha nem arra megy, amerre a társak, akkor nem megye előbbre a játék, ráadásul mindig meghal. fúú, tényleg? én meg ha pl. az Oblivionban nem megyek ki a börtönből, akkor sem megy előbbre a játék, nem fejlődök, stb., tehát nem úgy játszom ahogy kell, nem látom meg, hogy mitől is olyan jó az a játék, akkor szarozzam le, és oltsam le azokat, akiknek tetszik?
minden játékot a helyén kell tudni kezelni. a COD egy pár órás adrenalinlöket, és ebben a kategóriában ez a legjobb! eszméletlen jól össze van rakva, a single minden percét élvezi az ember, egy pillanatra sem áll le a játék. a multi pedig 10 év után hozott valami újat az fps-ek világába (fejlődés), ami nagyon jól felkavarta az állóvizet, ma már minden hasonló játék ezt utánozza
ha én 5 tonnányi betont akarok elvinni A-ból B-be, és egy Ferrari 430-assal akarom ezt megtenni, akkor mondjam el az autót minden szarnak, és ajnározzam a betonkeverőt, mert nem tudom elvinni az anyagot a sportkocsival?!
"habzó szájjal nekem fog rontani, tovább haladok, arcomon kaján mosollyal. :)"
flémekeltő, általánosító trollokat nem is akarunk itt látni, viszlát! -
sickb, jól sejtem, ezt az mondja nekem, aki életét és vérét azé" hogy MW2 multizzon má' mielőbb? ;) Én kajak az életben vagyok srác, ezért nem tud meghülyíteni az efféle trendi szar.
elitehun: Talán keményen fogalmaztam pár helyen, ezért az érintettől bocs, de a lényeget tartom. Számomra a FC2 egy fantasztikus játék, egyedülálló atmoszférával, zseniális kivitelezéssel. És nem "járok ide", csak benéztem, hogy lássam, mennyiben különbözik a Sims-es közösség és ez. Most már tudom: Semmiben. :D (ilyeneket olvashatsz itt, hogy codmw2 évtizedjátéka...) Ha pedig mindenkinek sikerült válaszolni aki várhatóan habzó szájjal nekem fog rontani, tovább haladok, arcomon kaján mosollyal. :) -
miki10 #887 a megjelenés elött lesz valamilyen demo? -
A CoD multiban tényleg egy fos :S De azt ne mond nekem hogy a FC2 nem unalmas. Mész A-ból B-be lelősz közben 500 embert és kezdődik elölről. A CoD singelben legalább vannak érdekes fordulatok, lopakodások stb. Egyébként mért jársz ide ha szerinted fos a cod? -
sickb #885 GET A LIFE BUDDY! -
Az első kérdésre nem kell válaszolnom, igaz? Aztán:
Nevetséges a FC2? :D Öregem, ahol nem egy csőben kell menni és agyatlan faszkalap módjára nyomogatni az egérgombot - a la CoD sorozat ÖSSZES része - az már nevetséges? Számomra pedig a CoD "játékmenete" nevetséges és iszonyatosan primitív, unalmas szarhegy. Mi a jó sokadjára menni egy négy méter széles sávban és legyőzni a szaros scriptek hadát? Mitől nem primitív ez a szar, "ami mozog előttem, azt jól lelövöm" című teljesen retardált fos?
Beuntad a Fallout 3-at? Helyes, úgy látszik, még érned kell hozzá mentálisan, és hát igen, ha már öt percen keresztül nincs alkalom meghúzni a virtuális ravaszt, akkor az már szar? :D Mindezzel csak az "ízlésedet" minősíted. Preferálod a faék egyszerűségű, mónikasó játékokat a komplexebb, értelmesebb, mondanivalóval és komolyabb történetekkel rendelkező alkotásokkal szemben. CoD 4 vs F3 és te ki akarod hozni a CoD4-et győztesnek? (miközben szart se játszottál vele, ez még hozzárak egy raklapnyit a lol-faktorhoz) NEVETSÉGES, ez kb., a panelproli felfogás: mónikasó király, elmélyültebb produkció az nem köll, mert az unalmas. :D :D :D
És ki a faszt érdekel a Codmulti bazmeg. Lövitek egymást halomra, mint játszótéren a hülyegyerekek, rotálódnak a mapppok, esel kelsz, monoton szar, céltalan baromság az egész, kapod a hülye gyépé rangokat, jönnek a mappok egymás után, lövöldözöl, fúgecidejó, fél óra után garantált agyhalál. Ez a multikirályság? :D Hallod, életemben nem játszottam a WoW-al és nem is fogok, de az ehhez a csökött céltalan szar lövöldözéshez képest egy überintelligens időtöltés. :D
És kijelented, hogy a CoD 4 szinglije rommá fog alázni mindent hangulatban:
:DDDDDDD
Ezt így látatlanban, hát igazi fanboy vagy srác, ez már biztos. Mennyi idős vagy? 12 alatt, akkor megértem, ha felette, akkor gyorsan keress valami intelligencia növelő szert, mert szint alatt vagy, de nagyon ezzel a fanboy hozzáállással. Mi fog rommá alázni minden? A fújgenyaarabok, irtsuk őket ötvenedszerre is a kétszázadik játékban még több sáderrel meg efekttel? :D Ez tényleg alázni fog, a szélsőségesen lineáris, egy lépés-két script játékmenetével!!!! Mi lesz itt az alázás? A dögunalomig ismert csimmbumm játékmenet, az agyatlan fasz lődözés a gonoszterroristákra, a tökös amcsi katona szemszögéből? Ne legyünk már ennyire primitívek.
A CoD az egyik legalantasabb, legprimitívebb, legszarabb játék sorozat a világon. És mint ilyen, a rengeteg szellemi alultáplált ebben leli meg számítását és pont úgy lesz az aljaréteg között eszméletlenül népszerű, mint a prolik között a mónikasó. :) -
vzajcev #883 A hátralévő napokban szépen apránként felkerül az egész játék
-
Louis Cyphre #882 Favela Map 10 minutes gameplay -
-
Oh tényleg, a Portal. Egyszerűen EPIC! -
...és a Portal :D
nesze!
-
Akkor pár címet én is bedobok neked:
Half-Life 2
BioShock
Knight Of The Old Republic
F.E.A.R. -
Most így hirtelen amúgy az MW egy szinten van szerintem a HL2-vel. Mindkettőből kb ugyan annyi maradt meg bennem (sztori, jelenetek).
Amit viszont soha nem emleget senki (és felbasz), az a Portal. Annál innovatívabb, és hangulatosabb cuccal nem játszottam a Quake óta.. -
Sokkal jobban fogalmaztál mint én :) -
Azért ne essünk túlzásokba. A GTA teljesen más stílus és a Fallout 3-om is. Én már rég nem vok ovis és mégis várom. Egyébként mindenkinek más az ízlése. Haverom szerint a prototype még mindig az év játéka :S -
Nálad nincs internet otthon, vagy miről beszélsz? MW multija kb szokszor annyi idei lekötött, mint az általad emlegettet cuccok single része.
Az meg, hogy a nevetséges FC2 egy lapon emlegeted ezzel, az felér egy viccel :D Fallout3??? Jézusom. Igen, jópofa. Hamar geci unalmas lesz? IGEN!!! JEEEE!!! Közelébe sincs a második, ill. az első résznek? IGEEEN!!!
GTA? Ez az egy valid argument, hiszen a négy egy iszonyat nagy játék, csak sajnos szintén single. Van multija, sajnos azonban egy kalap fos. Szóval maximum egy darab jó móka, végül ez is unalomba fullad.
A első codtól kezdve az összessel nagyon sokat játszottam neten, és tartom magam ahhoz, hogy az egyik legszórkoztatóbb frencsájz evör.
Másrészt a 4 single része hangulatban fossá aláz egy csomó mindent, csak rövid.
Far Cry 2 még mindig nem értem hogy jött ide.. Az csak NB2-ben játszik.. -
Természetesen Diablo 2-re, Starcraft 2 (nagyon remélem, hogy jövőre lesz), illetve Warcraft 3, WoW-ra értettem :) -
Évtized játéka biztosan nem. De a multi rész tényleg jó lesz megint, így az év FPS-e díj nagy esélyese. (remélem lesz még, aki meg akarja szorítani :D)
Azért Mafia 1 is ebben az évtizedben volt, Half-Liferól nem is beszélve. A Blizzard termékeit meg merjem említeni? Starcraft, Diablo, Warcraft.
Szóval évtized játéka: lófütty. -
Az! Banyek, fejemben volt a példa, de nem jutott eszembe a címe! Köszi! -
...vagy egy Dragon Age
olyan esélytelen ez az évtized játék cím a MW2 -nek, hogy öröm nézni
-
köszi! :D -
Az, hogy csak idén mérföldekkel jobb és intelligensebb játékokhoz volt szerencsém, még hogy évtized játéka. Ez a hónap játéka nem lehetne, ne vicceljünk már kérem. Egy Fallout 3 vagy egy Far Cry2 keresztbe megeszi, de még egy GTA akármennyi is agyonveri. Ne már, mész előre oszt lősz, az összes rész erről szól más tálalásban, halálosan unalmas, arról nem beszélve, hogy az ősrégi MOHAA hangulatát ez sem képes még csak megközelíteni sem. Hülye trendi szar ez, semmi egyéb.
Az pedig, hogy milyen eladással rendelkezik, nem a játék klasszikus vagy istenkirály mivoltát igazolja, hanem azt, hogy százmillió légy szerint a szar márpedig finom. Mónikasó, josibarát, barátoközt, kodakármennyi. Ennyi ez a történet.
Évized játéka...
Ne vicceljünk már kérem. Nézzük majd meg a Mafia 2-t pl. az is szarrá fogja verni ezt játékélményben, történetben, mindenben. Ez egy ovis cucc azoknak, akiknek még az újdonság erejével hathat ez a csilivili, agyatlan, nagyon primitív durrogtatás.
-
? ? ?
A modern warfare már így is ütött mindent, ez meg csak jobb lesz. Mi a gondod?