Modern Warfare 2
  • csuszi
    pont rosszul értelmeztél.
    1. direkt írtam, hogy támadóban ne kempeljen kezdőn. ha lerakja a bombát, onnantól kempelhet, védőben pedig azt csinál amit akar.
    tdm-ben pedig csak illem kérdése, cél hogy megölj minél több embert, de ha mindenki így viselkedne, nem történne semmi a pályán, a "hülyék" mint én tartják mozgásban a játékot...
    2. épp ez az, hogy EZ JÁTÉK, ezt írtam. nem érdekel az életben hogy megy, nem vagyok szociopata, hogy embereket akarjak ölni. egyszerűen annyi a helyzet, hogy az iw maximalizálja az eladásokat, gondol az ügyetlenebbekre, akik az előző codokban nem vették ki a részük, vagy nem volt sikerélményük, és berakták az idétlen balansztalan fegyvereket, amikkel minden béna is tud ölni. a régi motorosok, illetve a fejlettebb igazságérzettel megádottak (tehát lehetnek bénák is) meg rohangálnak a normál fegyverekkel. ha mindenki úgy gondolkozna, akkor mindneki egy adott séma szerint játszana, ugyanazon fegyverekkel p90, gl cod4-ben jugger stb, és elveszne a játék sokszínűsége, így meg előnyből indulnak azok, akik szarnak arra, hogy nem használják a készítők "kiskapuit". nem tudom jobban leírni: lenne egy fegyver, amiről mindneki tudná feketén-fehéren hogy a legjobb, legerősebb, legpontosabb, legnagyobb tár. ha a cél az hogy nyerj, mindenki azzal menne. vagy a készítők baromságát ignorálva azt a fegyvert hanyagolná a közösség. itt is ez a helyzet, csak elmosódottabb a kép, mert ennyire nincs benne a köztudatban hogy a gl overpowered. pedig az.