Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy tudok a haverokkal játszani? beteszem a friends be és nem tuduk hogy kell kozos serverbe bemenni
(inkább rakták volna be ide az egyen autót amibõl annyi van mint ezt az izét)
A fegyvermodellek viszont szerintem jól néznek ki de elég vegyes a kép ami a grafikát illeti.
F
I met God. She's black
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ajjaj :D én elõbb nyomtam, egy 6tagú klán ellen, tuti ment a ventri meg valami üüberkcoka cod4prok voltak, mert taroltak, mentek körbe a pályán mi meg hullottunk mint a legyek :D
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
huh akkor nem csak nekem nem jött át a nagy single...:D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
igaz fiber power van :D
Nekem nagyon tetszik idáig a repteres pályán tartok...
nem olyan mint a MW de meglehet szokni olyan új érzés de nem zavaró :D
Multi:
Na hát ahhoz képest jó
de a pingem jelzõ cuccos gyakran van 2-3 csík sárga ez nem tetszik
de a mappok jók
de ami a legjobb még van esély egyenlõség
kb mindenki egy szinten van kivéve pár kiugró alak
De idáig nagyon örülök hogy megvettem ez az elsõ játék amit megvettem és szerintem megérte idáig nem bántam meg
Mindenki vegye meg mert megéri
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Nem vetted észre,hogy másoknak pedig igenis bajuk van multival mert nem úgy mûködik ,ahogy õk azt elvárták.Mégis csak 11ezer a game.Valaki ebbõl a pénzbõl bevásárol és enni ad otthon.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
a CoD 2 neked megvan?Mehetnénk egy multit.
I met God. She's black
A kihajolást és a dedikált hiányt kivéve minden másban magasan hangulatosabb és jobb a cod4-nél.:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Csak nem értem miért jó ha magadban játszol,úgy soha nem tudott lekötni.
A cod sorozat folyamán volt 1szer is klánban?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
COD4: kihajlás,dedicalt serverek,Klánok.,élvezhetõ,modolható.
COD4MW2: minden ez minusz:D
Én tudom melyiknél maradok.
I met God. She's black
elötted írták ,hogy ha szerencsédvan akkor bedob egy jó serverre ahol nincs lagg. Ne mondja nkem senki,hogy ez így fasza.
Sajnálok mindenkit aki megvette,ilyenszivatások közepette élvezhetetlen.
Leüszl elindítod és reménykedsz,hogy jászol egyjót:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D LOL.
Maradok a cod4-nél kb az többetér.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Single: még nem probaltam, de biztos hozza a cod4 hangulatat.
Multi: nagyon fasza, szepek a palyak, elvezetes fejlodni. A pingek nagyon valtozoak ha szerencsed van bedob egy jo helyre akkor nincs lag, nincs host mirage, de ha mar az elejen be akad jobb azonnal ki lepnia francba mert csak szivas van.
Spec-op: Nagyon tetszik, egyedul is lehet tolni, eleg valtozatossak a palyak (kb 25). A feladat legtobje annyi hogy A-bol B-be jutni, vagy leolni x embert. Viszont itt nekem problemaim vannak egyes palyakkal: PL: sniper fi, O riot, elkezdem es egybol be lasul 1-2 fps-re es alig birok ki lepni. steam fajl ellenorzeskor ki irta hogy hiba egy fajl de nem csinal semmit, nem javitja.
osszesegebe nem rossz jatek, de latszik rajta hogy kell még 1-2 patch mire kiforr. kosszi a figyelmet, tovabbi jo gamet.<#integet2>#integet2>
Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
dedicáltnál legalább tudtad hovalépszbe.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
MW2_HuN
\"building better worlds\"
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Ennyi idõ alatt a warez is lejött volna szerintem! <#falbav>#falbav>