Modern Warfare 2
  • antgecc
    Én csak azon röhögök, hogy egyesek, hogy oda vannak ettől a kemper témától. Rendben, előfordul, hogy támadó játék helyett, vki beül a sarokba és vár, ez tényleg gáz. De mikor az ember egy zászlót véd, mert ugye részben ez a lényeg Domination-nél pl. akkor menjen már a francba az, aki elkezd sírni, hogy jajj a kemper lelőtt. núb szar, stb baromságok. Könyörgöm: van egy pont, amit be kell védeni és nem barom módjára szaladgálni és hentelni körbe a pályán a következő zászlóig, és ha én ezt bevédem, akkor kemper vagyok és menjek a picsába. Hát komolyan mondom nevetséges. Vagy van egy taktikailag fontos bejáró egy épületbe, amit szintén be kell védeni. Emberünk jól be is védi, mi az eredmény? Kemper... cod4ben ki is banolták az ilyet. Röhej.

Lenntebb írta csuszi #8853, hogy ez így GL-el és egyéb hyperkütyükkel egy élvezhetetlen, balanszolatlan játék, ami már talán nem is játék. Hát de, ez játék, csak fogd fel úgy, hogy nem arcade. Példa erre: Need for Speed vs. Gran Turismo (arcade vs simulator). Fogd fel ezt is úgy. Valódi fegyverek, valódi kütyük, ott a hc mód. Lapulj, stratégiázz, szimuláld a valódi csata helyzeteket. Nem kell barom módjára szaladgálni, hogy mindenki lássa hova futottál be és kapjál a nyakadba egy rakat GL-t. Bújkálj, taktikázz, fedezd a társaid stb... ez erről szól, ha nem tetszik menj cs-zni, quakezni.