Modern Warfare 2
-
de azon hogy a bús p*csába lehet 2009-ben még mindig fennakadni, hogy a COD egy agyonszkriptelt csőjáték? vagy ami rosszabb: megtéríteni a fanboyokat. ők is tudják, hogy az
DE! pont ezért jó! végig olyan, mint egy AAA kategóriás akciófilm. aki nem tud vele rendesen játszani, mert valami mást várt, annak természetes, hogy nem tetszik. mint haverom: szar a COD, mert ha nem arra megy, amerre a társak, akkor nem megye előbbre a játék, ráadásul mindig meghal. fúú, tényleg? én meg ha pl. az Oblivionban nem megyek ki a börtönből, akkor sem megy előbbre a játék, nem fejlődök, stb., tehát nem úgy játszom ahogy kell, nem látom meg, hogy mitől is olyan jó az a játék, akkor szarozzam le, és oltsam le azokat, akiknek tetszik?
minden játékot a helyén kell tudni kezelni. a COD egy pár órás adrenalinlöket, és ebben a kategóriában ez a legjobb! eszméletlen jól össze van rakva, a single minden percét élvezi az ember, egy pillanatra sem áll le a játék. a multi pedig 10 év után hozott valami újat az fps-ek világába (fejlődés), ami nagyon jól felkavarta az állóvizet, ma már minden hasonló játék ezt utánozza
ha én 5 tonnányi betont akarok elvinni A-ból B-be, és egy Ferrari 430-assal akarom ezt megtenni, akkor mondjam el az autót minden szarnak, és ajnározzam a betonkeverőt, mert nem tudom elvinni az anyagot a sportkocsival?!
"habzó szájjal nekem fog rontani, tovább haladok, arcomon kaján mosollyal. :)"
flémekeltő, általánosító trollokat nem is akarunk itt látni, viszlát!