Modern Warfare 2
-
hát nemértem ezt a vihart a játék körül... én végigjátszottam de semmi olyat nem találtam a játékban amit valamilyen filmben ne játszottak volna már el.. én személy szerint a 24 című sorozathoz hasonlítanám a játékmenetet, ez az itt-ott történik egy-egy cselekménymozzanat párhuzamosan nekem nagyon bejövős. nem mellesleg rengeteg filmben eljátszották már az "orosz terroristák lemészárolnak csomó embert" részt, ezen hülyeség megsértődni.. ha oroszoknál minden rendben lenne akkor szerintem nem lennének ilyen egyébként valóságalappal megáldott játékok/filmek.
én személy szerint nem felháborítónak tartom az ilyet, hanem pusztán "ismeretterjesztőnek", hogy bizony ilyen is létezik, és bizony nem csak oroszországban.
a másik, hogy ilyen játékot kiadni? vérontás, öldöklés, brutalitás...
csak az a helyzet, hogy a dobozkán rajta áll egy korrekt 18+ felirat. itt a baj azzal van hogy ha valaki meghallja azt, hogy játék, akkor egyböl arra gondol, hogy az gyerekeknek van.. hát nagyon nem (ugyanez van a japán animékkel is. rajzos, ergo rajzfilm, tehát nézheti a gyerek. pedig abba amennyi vért meg eröszakot bele tudnak préselni, az már művészi, igaz nem az a lényeg benne, de a gyerekek utána nem a mögöttes tartalmat fogják leszürni belöle, hanem hogy így agyonütötte, meg ügy szétrugta)
részemről ennyi.. és szerintem a single rész így jó ahogy van 10/10 :)