Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen neted van én csak a multi alapján fogom megvenni a gamet ha szar akkor nem adok rá pénzt!

mivel nekem mikronetem van és 1 megás eléggé szar lesz nekem is!

de megvettem a killing floort na ott 50 es a pingem német szervereken meg néha lemegy 20 ra is de 40 körül mozog akkor nem lehet olyan rossz a netkapcsolat!

és CSSben is német szerókon 60 a latencym az nem a ping!

ha csak nem amcsi szerverekhez kapcsolódsz!

az meg nem baj hogy nem lehet kikapcsolni a glt és a többi mert nem lesznek 40 fõs szerverek!???? 9vs9 ben nem lesz akkora dara!
belapeter
Sziasztok.
Én még nem vettem meg,csak letöltöttem,de a Stream telepítése után,a serial beírása utánn nem folytatódik a telepítés.
Ez miért van<#kerdes>
A kód helyes,mert elfogadta,de utánna nem megy .
Legyetek szivesseg megmondani mit rontok el.
Mert ha teccene a játék,máris veszem meg.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

hellsing_47

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Forolto
Nemtom emberek lehet össze kellene írni,ki milyen néven tolja,hogy megtaláljuk egymást.Legalább magyarokkal szeretnék multizni.😊

hát nem 😄

Positive Mental Attitude

HappyHunter
Gabe vegyél fel msn-re ott majd panaszkodhatunk egymásnak és szidhatjuk a futárokat 😞

Be happy. :) Running!

ERROR: Could not find zone 'cliffhanger.ff' erre tudtok választ adni? (Single mission 3 Cliffhanger nem tölt be:S)

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

mascarun
Ne aggódj! engem felhívott hogy egy órán belül jön azt végül 8 teljes percet késett! xD
nem kell pürézni!

csuszi
private game
azt állítasz amit akarsz.

MJ rulz Pink Team The Only One

Na örömmel olvasom hogy jó lett ez a multi rész is.Legalábbis a többségnek bejön.
Az már kevésbé tetszik hogy a futár ember nem akar megérkezni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Firerock
új warez próbálkozás😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Forolto
Te is jó helyen jársz...Serialt találsz a boltokban,ha megveszed a játékot. 😛

Evogordon
Na megjött nekem is a gamma 😊

HappyHunter
Serialnak ott kell lennie a tokban vagy a kézikönyv hátulján.

Dj Lyon
sziasztok,teszedtem a játékot,de sajnos nem találok hozzá crack-et meg serialt,megköszönnöm ha valaki adna,thx!

és mostmár nincs console szal nem lehet kivenni a GL-es cuccokat. nem lehet modolni se... jajj infinity ward... miért pubszart csináltál ebbõl a jó kis játéksorozatból 😞(

Jaffa 2843
lehet ping alapján szerot keresni? mert ez igy gyalázat :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
hali

megjött a game
hát mit is mondjak.. eddig akárhova csatlakoztam atom lagg volt (igaz zöldet mutat, de az azt hiszem 150ping-ig zöld, tehát szar 😄)
ha nem lesz ptivát szerver, akkor nagy gondba lesz itt a valamire adó játékos társadalom :S már most idegesitenek a láma kemperek és egyéb GL matyik

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

HappyHunter
Azt hiszem nincs. Én csak ilyet találtam hogy "headquarters pro" nemtudom hogy ez mit takar.

Kulee
Kirááály a gameee<#taps><#violent>
Még nem volt szerencsém multizni, és nem is lesz a közel jövõben, de a single naaagyon tetszik, nehéz, pörgõs, hangulatos, nyamiii<#mf1>
Fegyverek királyak, menü nagyon szép és hangulatos, (írányításról nem írok mert xboxos vagyok)
Grafikával nincs gondom, gyönyörû...
Este pár óra game útán írok egy hosszú értékelést, hátha valakit érdekel, és hátha valakit meg gyõzõk hogy megéri eredetiben megvenni<#wave>

Eddig egyetlen kérdésemre se kaptam választ, kösz szépen!

Mind értelmes, magyarul megfogalmazott kérdés volt...
Solid Snake
<#nezze><#nevetes2>
csuszi
megyek is vissza, jó sg.hu-t😊
aki akar kgb_csuszi a steam. asszem😊
ggbb😊

csuszi
mi a neved, hogy találtál rám ezt nem vágom😊

de geci akkora kurva jó a game hogy nem bírom abbahagyni😊
kibaszott állat😊😊😊 mennem kéne dolgomra de mindent lemondtam sulit melót üzletet😊

Egyszer volt,hogy a host elszállt,de max 5 mp múlva már ment tovább a játék,egy másik host-al. csatlakozom csuszi-hoz,eddig tökéletes minden. Aki rinyált,törölgesse a könnyeit😊

Triathlon for life

geri777
nem vagánykodok a configomal
csak tudom hogy a videokártyám nem a legjobb és nem akarok kiadni pénzt valami olyanért amit nem tudnák normálisan használni

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

HappyHunter
😄

csuszi
hülyeség, átlag cod-os pályák.
nem olvasok vissza, véleményem ha valakinek segít.
kibaszott szar netem van, 1 megás. még sincs lagg, eddig egy akadás volt kb 8mapon. fegyverhangok jók, el kell fogadni ilyenek az életben szerintem. mapok jók, multi jó😊
már csak a war-oknak kell jól sikerülnie, de szerintem azzal se lesz gond, már toltunk privát host-ot, teljesen korrekt.😉
10/10
eddig

ajem kisa

kigyi
Óóó azt majd megoldom csak legyen meg a game 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zzeN
Na nekem is megjött, épp most rakom fel. YÍÍÍÍHHÁÁÁÁÁ!😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ajem kisa
Valaki már nyomta a spec-ops ban baráttal?
Elöbb lekell sp-ben nyomni mindkettõnknek ahhoz, hogy kapcsolodhassunk?
Mert feszt idõtullépés van!

kigyi
Hmm lehet az lesz be kéne ugrani, mert nem bírom holnapig lekaparom a tapétát 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Nagyon jó a multi. Jók a mapok,és eddig egyáltalán nem hiányzik a 50 player. Kihajlás hiányát meg lehet szokni. Nincs lag,gyorsan megy minden. Van lan,és lehet haverokkal együtt játszani meghívásos alapon. Tereptárgyak ,és törhetõ üvegek,ablakok nagyon megdobják a hangulatot.

Triathlon for life

nálam csuripi online

Csináltam fraps-al vagy 10 perc videót...De a bunkó készítõ levédte nelehessen vele videt csinálni...Végig csak a fegyverválasztó rész látszik a videóban....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Logan azt mondta nekem, hogy 3-4x akkorák a mapok mint cod4ben. ha ez igaz, akkor elég kevés szerintem a 18 player. Fõleg, hogy ha jól láttam FFA-ban 8-12player lehet max...

Solid Snake
Köszönöm <#eljen>
Nem kevés szerintem,tdm pörgõs ezerrel van pár új játékmód fajta is,a pályák is egész jóak, végre nem kifejezetten egy taktikára épülõsek,minden pályán van nagy tér,kisebb tér,házonbelüli részek emeletek stb.
És telis tele tereptárgyakkal ami sokat dob a hangulaton,nem elvétve 1-2 doboz 1-2 fa,hanem szó szerint tele motyival minden pálya.😊

de rohadt lassan telepedik <#rolleyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

esõben nincsenek 😊

menj nyugodtan 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a FOV-ot nem engedi a config fájl beállítani. Hozzáadni új cuccot nem lehet,csak a meglévõket (pl maxfps,maxpackets,stb) állítani...

Solid Snake
Maga a steam sima ügy <#vigyor3>
Törölt felhasználó
Ha majd eljutok oda, hogy telepíthetem a játékot, akkor mit kell majd ezzel a steam aktivilásal kezdeni?

Nem szopatós, sima dolog?

Sosen csináltam még ilyet, izgulok 😊
Solid Snake
Nem kevés a 9v9 <#kerdes> Bár ha "pörög" a játék gondolom nem észrevehetõ.
V43 1105
Srácok kidob errorral a single intró után, 5 years error és kész.. micsináljak?😞

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Az egyetlen gondja a multijának a klánszerverek hiánya a dedikált miatt...Amúgy csapatásra ha bõven jó,nagyonjó, ha haverokkal akarsz játszani steamen haverlistába velük játékban meg invite.
A kihajolás picit hiányzik:/

Kb ennyi eddig nekem a negatívum.

Van Hardcore mode Headquarters-be?
sztm hadjad,te is leszel küldve a p.... mint én mert kimertem nyitni a szám.

HappyHunter
Asszem a futár ma nem kap borravalót...