Modern Warfare 2
  • EnZsolt
    Attól mert káromkodsz nem fogom jobban elfogadni a véleményedet.

Mit értek én mögöttes tartalomnak? Minden ami a játék mögött van értsd, grafikai motor, fizikáért felelős motor, hangok, zenék, akár a scriptet is. Maga az, ami az egészet mozgatja, ami miatt élvezel egy játékot. Hiszen ha a versre ránézel, elolvasod, attól még nem lesz jó, csak ha elindít benned valamit, úgy fogalmaz az író, jók a rímek stb. Ezeken kívül nem több, mint papírra vetett betűk. Ha egy fps játékot nézünk lehet rossz a grafika, de egy jó történet, zene, fizika, újrajátszhatóság még sikerre viheti a játékot, ha az tetszik az embereknek.

És nem azt mondtam, hogy igenis csinálják úgy, mint a FIFA esetében az EA. Már megint a szövegértés. Hanem azt, hogy igenis ők is csinálnak már úgy dolgokat. Persze nem olyan pofátlanul, mint a FIFA esetében. De nem pakolnak bele teljesen mindent a játékba, mert hosszú fejlesztési idő, és a következő alkalmakra is kell hagyni nagy durranásokat.

Evvel lehet, egyet nem érteni, én így gondolom, és sajnos sok esetben tapasztaltam is.

De szerintem inkább fejezzük be ezt a vitát, és várjuk türelemmel a MW2-t. Mondjuk egy multi demonak tudnék örülni, hogy lássam elfut-e a gépen. Ha igen, akkor már rendelem is.