24218
Modern Warfare 2
-
Szerintem fárasztó az a sok hülyegyerek. -
Hellsing47 #825 el sem tudom mondani hogy mennyire felesleges ez még -
Imádom a HW-t. :DDDDD
"HW Insider) Modern Warfare 2 Veteran Package néven ekszxklúzív MW2 változatot jelentett be a GAME disztribútor. Csak Angliában forgalmazzák és 130 fontocskáért már át is ölelheted a kicsikét! Soap MacTavish kapitány - ő arról híresült el, hogy a SzuperMax J.A.I.L börtönben merészen lehajolt az elgurult szappanért, mikor bejöttek a zuhanyzóba a kétméteres, kétajtós szekrény méretű Néger Urak - 30 centi magas, váltható felszerkós szobrát tartalmazza a kiadás.
Ezen apró incidens miatt látjuk sokat görnyedten futni - "álcázó üzemmódban" - Szoapot, aki még hunyorog, mert szappanakciójából a felgyógyulási idő 11 év. A szobor duál 0.45-ös stukkerekkel, duál jégcsákánnyal, hátára csatolható M14 Enhanced Battle Rifleval jön a Hardened Edition acéldobozkájában, artbookal és DVD-vel egyetemben. Megjelenés november 10-én. Csatornán Veterán Pakkért átúszó illegális bevándorlókat figyelmeztetés nélkül lelövik! Előrendeléshez kattintsatok ide!" -
Csináltam 1 Off topikot MW2-nek...
Nehogyá csak nekünk ne legyen nem?xD
MW2 Off Topik -
akkor már lesz gépígény is:) -
-jön a demo?
-bugokat javítunk, blablabla
nem cáfolta kategorikusan = jön a demo -
haha... -
ne hazudj már :D
csak tudom mikor raktam össze
-
a-a 2 éves
-
1 éve sincs hogy vetted, ülj meg a picsádon má -
nemhiszem hogy sokkal komolyabb gépigénye lenne mint a cod4nek -
jaa... -
és gépigény alapján akarsz venni? abból nem derül ki hogy min lesz 125 fps. -
nincs:I pedig már kéne újgép:S -
Hivatalos gépigeny még nincs? -
CD kulcs kell a ráknak. Akkor már inkább a teljes játék 11 000 Ft-ért -
előrendelés kb 8100Ft-ért (oldalt euróra váltva olcsóbb mint a huf). -
Gabe18 #809 Hát úgy értem hogy valami Sci-fi témába tudnám elképzelni ezeket az elvadult dolgokat.
Én nem tudom,régi Cod részekbe tök jó volt a multi,pedig nem voltak benne ilyen-olyan perkek,meg effélék.
És már a 4-ben is verte a lécet a Juggernaut meg a Martydom és társai,amiktől a legtöbb játékos a falra mászott. -
what? pont azt a két játékot sikerült felhozni amiben tiszta tudáson és csúcsra pörgetett odafigyelésen kívül semmi se kell, nincsenek benne random tényezők (-ut járműves faszságok), mint szinte bármi másban, ahogy pl. az első codtól kezdve az utolsóig. -
Attól mert káromkodsz nem fogom jobban elfogadni a véleményedet.
Mit értek én mögöttes tartalomnak? Minden ami a játék mögött van értsd, grafikai motor, fizikáért felelős motor, hangok, zenék, akár a scriptet is. Maga az, ami az egészet mozgatja, ami miatt élvezel egy játékot. Hiszen ha a versre ránézel, elolvasod, attól még nem lesz jó, csak ha elindít benned valamit, úgy fogalmaz az író, jók a rímek stb. Ezeken kívül nem több, mint papírra vetett betűk. Ha egy fps játékot nézünk lehet rossz a grafika, de egy jó történet, zene, fizika, újrajátszhatóság még sikerre viheti a játékot, ha az tetszik az embereknek.
És nem azt mondtam, hogy igenis csinálják úgy, mint a FIFA esetében az EA. Már megint a szövegértés. Hanem azt, hogy igenis ők is csinálnak már úgy dolgokat. Persze nem olyan pofátlanul, mint a FIFA esetében. De nem pakolnak bele teljesen mindent a játékba, mert hosszú fejlesztési idő, és a következő alkalmakra is kell hagyni nagy durranásokat.
Evvel lehet, egyet nem érteni, én így gondolom, és sajnos sok esetben tapasztaltam is.
De szerintem inkább fejezzük be ezt a vitát, és várjuk türelemmel a MW2-t. Mondjuk egy multi demonak tudnék örülni, hogy lássam elfut-e a gépen. Ha igen, akkor már rendelem is. -
Az oké, hogy nem rinyáltál, de amit az első kommentedbe írtál az egy baromi nagy hülyeség és hidd el elsőre is leesett a MÖGÖTTES TARTALMAKon kívül minden. Mégis mi a faszom az a mögöttes tartalom? Egy versnek meg egy filmnek van, egy Arcade FPS játéknak nem hiszem. Ráadásul szerinted ezen kéne újítaniuk. na ez a lol bazdmeg.
Az meg mekkora hülyeség már, hogy ne lőjenek el mindent ebbe a részbe, hanem minden évben jöjjön ki egy új kevés újítással (AKA FIFA). Az emberek nyilván ráunnának és a fejlesztők meg is mondták, hogy nagyon sokat várnak ettől a játéktól és remélik nem csak az év játéka hanem az évtized játéka lesz.
Ráadásul ki örül annak, hogy minden évben lehúzzák egy játék árával?
(Left 2 Dead 2 körül is mekkora botrány volt.)
Szóval van értelme "mindent" beleraknia játékba, mert ha az összes fejlesztő és kiadó úgy gondolkozni, mint a FIFA készítői, akkor elég silány lenne lenne a játékfelhozatal.
És ha ez a játék olyan lesz, mint amilyennek leírtad a tökéletes játékot, akkor is tudnának mit kiadni a következő részbe (de ha mégse tennének még akkor is megvenné a nép, mert az előd jó volt!) pl: fejlesztett graf, fizika, ai (ahogy mondtad) és ha a "köntöst" lecserélik már az is bőven elég, hisz akkor már szinte minden megváltozott! A fegyverek, a hangulat, a karakterek, a hangok, a helyszín, a kor. A játékmenetnek meg simán maradni kell, hisz azért vesszük meg a COD -ot. Gondolom ezért váltottak WWII-től Modern korra, mert már a WWII-ből nem tudtak mit kihozni.
Nagyon jól értettem, amit HSZ-eidben magyarázol (csak nem értek vele egyet) kivéve:
"Ami lehet izgalmas, de a játéktesztelők és sok játékos nem egy új "ruhát" vár el, hanem mögöttes tartalmat."
Lehet csak én vagyok ilyen hülye szövegértésből, de nem értem mi az a mögöttes tartalom egy játéknál, ezért rá is kérdeztem és erre elkezdet megint magyarázni a mondanivalódat -
Death Streaks???? D:
Nem hangzik valami jól, a perkek viszont tetszenek. Két MP5 :P
-
Elolvastad, hogy mit írtam? Mire reagáltam?
Szövegértelmezés 1-es, leülhetsz.
Nem rinyáltam, hanem azt írtam le, hogy NINCS ÉRTELME mindent belerakni egy játékba, mert ellövik az összes lehetőséget a következő részek elől. Például, ha minden rombolható lenne, kurva jó fizikával, tökéletes karakterkidolgozással, szép textúrákkal, polygongazdag modellekkel, 50 óra játékidővel, amelyben nem kevés döntési lehetőséged van, hogy újrajátszad a játékot, mindezek mellett egy szép grafika, csodálatos hangok, zenék is szerepet kapnak, akkor ok, hogy az egy év játéka, de a következő játékba mit pakoljanak bele? Ezért haladnak lépésről, lépésre. Mert így több pénzt bírnak lehúzni, és nem tart sok ideig a fejlesztés. Erre próbáltam rávilágítani, és ezek lettek volna a mögöttes tartalmak.
Na az a lol b+, amit te produkáltál. FAIL. -
Sok az a 52 nap. De máma elő rendelem és tűkön ülve várom hogy, hívjanak hogy meghozták.
-
Gabe18 #802 Nahát ez a "death streaks" már tényleg agyrém.Mint valami Quake,vagy Unreal játék eleme... -

-
vége a hírzárlatnak: privjú
kis összefoglaló, vagyis aki lusta angolul olvasni, vagy nem tud, annak valami ismertető, köszönömöt szívesen fogadok a munkámért^^
- semmi egetrengető újdonság, pl. egy olyan csapat, ami egy repülőt vezet, a másik meg megpróbálja AA-gunokkal lelőni. még1x: ilyen NEM lesz
- viszont ezek lesznek: "Death streaks, secondary weapons, kill streak rewards, call signs, Emblems, Accolades.", vagyis:
- hívójelek és emblémák: ezeket is szintlépésekkor kapod, pl. olyan hívójel, hogy "totál kezdő vagyok", e mellé meg valami embléma, ezeket az alapján kapod, ahogy játszol. ha pl. sokat használod a pajzsot, akkor olyan hívójelet kapsz, meg mellé pajzsos emblémákat
- accolades, vagyis a kitüntetések. lényegében különleges challengek emblémái, amik különlegesek, mert meccsek elején nullázódnak, vagyis újra és újra meg lehet őket szerezni, mindezt azért, hogy a gyengébbek is kapjanak elegendő XP-t
- death streaks, a legnagyobb faszság! a killing streakek ellentéte: ha meghalsz pl. 4x egymás után, a Copycat DS-sel lemásolhatod azt, aki utoljára megölt!!! vagyis ha nálad valami csumpi fegyver van, nála meg valami lvl48-as, megkapod azt! meg a perkjeit, mindent! persze csak halálig. egy másik DS (3 death után) hatására a köv. életed sokkal több lesz
- eddig tudható KS-ek: UAV, Counter-UAV (zavarja a másik UAV-jét, láttuk már videóban), Care Package (egy szeretetcsomag. ledobnak egy dobozt, amiben szinte bármi lehet /töltény, sentry gun, stb/), el lehet lopni az ellenségét!), Sentry Gun (letesz, lő), Predator Missile (általad irányított löveg), Precision Airstrike, Attack Helicopter, Pave Low (ez egy még brutálisabb heli! omg!), and AC130
- maraton perk: kurva sokáig tudsz futni
- Scavenger perk: a hullákból újra 100%-ig feltöltheted a készleteidet
- Hardline perk: minden KS-hez -1 ölés kell, vagyis már 2 kill után megkapod az elsőt!!
- Akimbo perk: két gépfegyver!!!, ezt a 'Riot Watch' classban használták, amiben az elsődleges fegyver a rohampajzs volt
- Bling perk: két kieg. a fegyverre
- tehát másodlagos fegyverként lehet kis géppityud, vagy sörétesed!
- különleges cuccok: dobókés, fáklya, amit letéve tudod megadni, hogy hova spwanolj! el lehet pusztítani, amivel jól kicsesznek a használójával :)
- pályák: "Favela (Rio!)," "Highrise", and "Afghan."
hát ennyi lenne -
nekem ingyé küldik mindig már vagy 1 éve xD de hogy miért azt ne kérdezd, vagy nem is 1éve hanem 2006 ősz óta :) -
Hellsing47 #798 én eddig 1x rendeltem 576-tól még tavaly, azóta küldik ingyen a katalógusukat -
apropó 576...ki rendelt már katalógust?íngyen hozzák ki vagy 990HUF kihozással?
-
rexsimus #796 Upsz elírtam: CDg:10690 :P -
thx -
rexsimus #794 Előrendelésnél is a megjelenési áron kapod, ami még változhat. Én úgy tapasztalom, hogy a CDgalaxisnál olcsóbbak a dolgok (kivéve most, mert az 576:9990, CDg:16900 HUF), mint az 576-nál.
Amúgy is van még 53 nap, 05 óra, 16 perc a megjelenésig, addig még változhat az ára, sajnos :( -
most akkor honnan lehet a legolcsóbban előrendelni? -
:I -
Rinyálsz, hogy ebbe a részbe mindent ellőnek, és csak a grafikával meg esetleg a sztorival tudnának újat mutatni a következő részre.
Erre felvetettem a vietnámos ötletet, ami lecserélné a sztorit, a helyszínt, a fegyvereket, járműveket, az egész hangulatot(!), de a "mögöttes tartalmakat" nem.
Még is miféle "mögöttes tartalmakról" beszélsz?
lol, b+ -
Nem a sztoriról beszéltem, vagy a helyszínről, hanem a fizikáról, a script mentességről (bár ez mindig is a CoD része volt) stb. Az, hogy a helyszín más, meg a kor az annyi, hogy kap egy új köntöst. Ami lehet izgalmas, de a játéktesztelők és sok játékos nem egy új "ruhát" vár el, hanem mögöttes tartalmat.
Szerintem a TreyArch csinálna egy vietnámosat (ha lesz). Az IW meg viszi tovább a modern vonalat. -
rexsimus #789 Nem alapból, gondolom úgy lesz, mint az egyben, hogy bizonyos szint után kapod meg mind a fegyvereket, mind a kiegeket, amiket szabadon(azért lesznek megkötések) választhatsz. -
Akranor #788 Megmondaná nekem valaki,hogy a fegyverek azok adottak alapból,de a különböző kütyük (Red Dot Sight,EOTech,Silencer,Heartbeat sensor, stb..) tetszés szerint választhatóak lesznek majd?
-
megmondom mit találjanak ki következő COD részre: Vietnámot vazzeg.
(de csak ha a IW csinálja)