Modern Warfare 2
-
Az oké, hogy nem rinyáltál, de amit az első kommentedbe írtál az egy baromi nagy hülyeség és hidd el elsőre is leesett a MÖGÖTTES TARTALMAKon kívül minden. Mégis mi a faszom az a mögöttes tartalom? Egy versnek meg egy filmnek van, egy Arcade FPS játéknak nem hiszem. Ráadásul szerinted ezen kéne újítaniuk. na ez a lol bazdmeg.
Az meg mekkora hülyeség már, hogy ne lőjenek el mindent ebbe a részbe, hanem minden évben jöjjön ki egy új kevés újítással (AKA FIFA). Az emberek nyilván ráunnának és a fejlesztők meg is mondták, hogy nagyon sokat várnak ettől a játéktól és remélik nem csak az év játéka hanem az évtized játéka lesz.
Ráadásul ki örül annak, hogy minden évben lehúzzák egy játék árával?
(Left 2 Dead 2 körül is mekkora botrány volt.)
Szóval van értelme "mindent" beleraknia játékba, mert ha az összes fejlesztő és kiadó úgy gondolkozni, mint a FIFA készítői, akkor elég silány lenne lenne a játékfelhozatal.
És ha ez a játék olyan lesz, mint amilyennek leírtad a tökéletes játékot, akkor is tudnának mit kiadni a következő részbe (de ha mégse tennének még akkor is megvenné a nép, mert az előd jó volt!) pl: fejlesztett graf, fizika, ai (ahogy mondtad) és ha a "köntöst" lecserélik már az is bőven elég, hisz akkor már szinte minden megváltozott! A fegyverek, a hangulat, a karakterek, a hangok, a helyszín, a kor. A játékmenetnek meg simán maradni kell, hisz azért vesszük meg a COD -ot. Gondolom ezért váltottak WWII-től Modern korra, mert már a WWII-ből nem tudtak mit kihozni.
Nagyon jól értettem, amit HSZ-eidben magyarázol (csak nem értek vele egyet) kivéve:
"Ami lehet izgalmas, de a játéktesztelők és sok játékos nem egy új "ruhát" vár el, hanem mögöttes tartalmat."
Lehet csak én vagyok ilyen hülye szövegértésből, de nem értem mi az a mögöttes tartalom egy játéknál, ezért rá is kérdeztem és erre elkezdet megint magyarázni a mondanivalódat