Modern Warfare 2
  • Ragnar360
    hát boxon nyomtam, de öszintén szólva a 4-el és az 5-el se nyomtam túl sokat multiba, a többi az tényleg franko egyértelmüen

megmondom a tutit:

1,5 évig cod2-ztem pc-n rengeten szép, jó emlék amiket nem feledek, 3. részt szinte kihagytam, jött a 4. a sok buzi muki odavolt érte mert ez kellett a népnek ?

De mit is kapunk: faszságos perkeket, amik sokszor UNREÁLISAK, ULTRAPÖRGŐS JÁTÉKMENETET azt ennyi

SD-t még nem nyomtam ebbe, de majd nem is az a lényeg, hanem:

- az a rohatt futás nem kéne
    - kelsz, fekszel
    - kurvára nem nagyon számit a SKILL, mert sok a mukigeci, meg amúgyis HÚSZMILLIÓ helyről lelőhetnek és a grafika, pálya részletessége a miatt hiába nézel jó irányba nem veszed észre h ott van elötted 200 méterre az ember félig kilógó testel

- sérülésmodell, oké h realitáshoz van közel, de nem mindenáron csak arra kéne rámenni v nemtom, merthát szómiszó elég kedvrontó ez is sztem

- A JÁTÉK ÍZE, igy szoktuk az én körömbe mondani, IZÉ, HANGULATA, az egész TELJESEN MÁS MULTIBA MINT SINGLEBE ÉS HA VÁLASZTANOM KÉNE AKKOR AZ UTÓBBI

- kempelés, hát igen, haverom is ezt mondja, h ezt nyomják, mondom én annyira sokat nem toltam, majd ma holnap hétvégén igen - DEEEE nagyon sokan kempingelnek sunyiznak stb.

NEM LEHET OLYAT CSINALNI, (A LEGTÖBB JÁTÉKMÓDBAN), hogy fogod mész, MERT PRO VAGY és mint a TRAININGET AKÁR ITT VAGy A 4-BEN UGY NYOMOD A MULTIBAN IS, úgy keményen mint a filmekbe vagy akármi, nem tudod, nem arra van kihegyezve, pedig KÉTRÉSZŰNEK KÉNE LENNIE egyszer a KIÉLEZETT TAKTIKA NEM RUSHOLUNK, S CSAK OKOSAN, a másik meg hogy HA TUDSZ AKKOR MÉSZ ELŐRE ÉS ÖLSZ ÉS NEM HALSZ - persze nem azt mondom h nincsennek ilyenek v vmi, de összeségében VISSZASZORIT A JÁTÉK, meg mondom láttam tegnap is kemény statokat, és csak pislogtam, mondom ezt ezen a pályán free for allba hogy a picsába tudta megcsinálni, mert ha kemplet volna akkor nem lenne ennyi killje és hasonlók

Nyilván nem szoktam hozzá az új codszéria multijához, de öszintén szólva nem is tudom, h akarok e vagy hogy milesz a vége, eredetibe megvan a játék, de kifejezetten a multiplayer motivált - PEDIG nagyon olyan beállitottságúnak tartom magam...

Kivancsi lennék az itt lévö "nagy" codosok szakértelmére, tapasztalataira, véleményre, thx!