Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
gondolom még nem jött le neki

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

rage
Nem ártana hozzá elõbb letölteni a játékot :-)
Egyébként valaki már írta, hogy nem jó, vagyis hiába jó a crack, ha közben nincs normális CD-Key, s az aktiváción így nem megy át.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

DarkSector
monnyuk ez a launcsher nem ujdonság, mert left for dead 2 -nél is launcherrel kell trükközni, de így önmagában hogy ez mire elég...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
te miért nem probáltad ki?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

rage
Nem vírusos az biztos, s én tettem fel ide Rapidshare-re.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Firerock
vírussal hogy állunk?

rlslog irc-n annyit mondott egy modi, hogy valakik mar dolgoznak rajta, 3 napja megvan nekik az eredeti lemez, es kirakjak scene-be ha valamit sikerult
ennyi az info
a steam-es verziorol nem tudni semmit, azt max amatorok probaljak mukodesre birni szorgalombol
gduck
Éppen ez a gondom. Mit érek a lemezzel, ha nem tudom csütörtökig aktiválni? Sztem hiába lesz meg a lemez, ha nem lehet aktiválni <#circling>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

rage
Így van, s az mûködött is jól.
Ha valakinek van kedve/lehetõsége, próbálja ki

Launcher
(nem vírusos, azt megnéztem elõbb)

Firerock
Gétéát is õ törte fel elõször😊

Nem,ez egy próbálkozás volt tõle,hátha beveszi valaki a kis meséjét,és akkor ideig-óráig õ lehet a "király,akinek már megvan,nekünk meg még nincs,de menõ csávó is õ".
Sajnos totál bukás lett ez a kísérlet a belinkelt képpel meg az össze-vissza kamuzással.
Így lett õ "fórum király" helyett fórum hülye.De szerencséjére ez is csak ideig-óráig tart,mert holnapra a kutya se emlékszik már rá.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
A többi kommentjét nem iagzán olvastam, csak ezt a képes hozzászólását... feltûnõ...

rage
A Fed0r féle launcher sem mûködik?
Mert azzal tele van a net...

padavanHUN
Ja... Akkor a rettenetesen szar humorérzéke okán keressen fel egy háziorvost legalább. 😄 De érted, olvastad a többi "hozzászólását"? Egy csimpánz komolyabban ír még akkor is, ha véletlenszerûen nyomkodja a gombokat. Funkcionális analfabéta a srác és ha jól emlékszem, az egyik hozzászólás csökevényében azt taglalta, hogy valami ukrán verzióval tolta. Az is csak vicc volt?

http://f1game.hu

DarkSector
csak a rövid de szép single marad...

Prince23
Ha nem esett volna le, ez egy vicc volt tõle...

DarkSector
steam-bõl ne várj reloaded-et...

Prince23
Ott se, mivel LAN nincs benne. szal szívnak a warezes MW2-õsök ezúttal 😄D
marad a single

padavanHUN
Király gyerek vagy. Ez a kép fent van az IGN-en, tehát hazudtál.

http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/103/1036703/call-of-duty-modern-warfare-2-20091020064922349.jpg

Vizsgáljuk meg ezt a kérdést. Szükségét érezted annak, hogy azt hazudd egy fórumon, hogy te már játszol valamivel, amivel nagy eséllyel még senki más. Mi lehetett a motivációd? Valamiféle nagyon komoly kisebbrendûségi érzés kóros kompenzációs késztetése, vagy szimplán csak kóros hazudozó, tehát pszichológiai eset vagy. Mármint mindkettõ esetben. Felebaráti jóindulattal tanácsolom, hogy fordulj szakorvoshoz

http://f1game.hu

Falcon87
Holnap van, és még nincs reloaded.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Igen, a CDG keddi szállítási nappal adja, amennyiben nem mást jelölsz meg 😊
Egyébként én se értem,hogy miért van a Steamen csüt-i aktiválás.

ProGabe
nee, kihívás, neeeee -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

aricsi
Biztos,csak épp nem lehetne mozdulni a nadektõl okoska.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Egyébként 9v9ben igen érdekes lesz felfejlõdni 70es szintig 😄

ekkora mapon 32 ember is elférne -.-

gduck
Sziasztok!

Egy "szimpla" kérdés:
Ha megrendelem a CDGalaxisban, akkor elméletileg kedden a kezembe kapom. Ha a steamet nézem ott csütörtök van írva. Akkor ezek szerint két napig "köpködök", mert nem lehet aktiválni? <#szomoru2>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Nekem már rég megvannak a kasztok, fejben 😄

Snexi
szerintem felesleges kipróbálnod,jelengleg nincs törés
ezt a 2 napot meg már csak kibírod

A közelgõ megjelenés végett, elkezdtem kicsit információt gyûjteni az új fegyverekrõl / perkekrõl / streakekrõl, hogy mire is számíthatok a multi terén, de õszintén szólva, kicsit meglepõdtem az újításokon. Nem vagyok ellenünk, sõt, imádom az olyan dolgokat, amik egyedibbé / jobbá / pörgõssebbé esetenként irreálisabbá varázsolják a játékot, de 1-2-t még én is furcsállottam. Mert például a „One Man Army”-n valahogy még túlteszi magát az ember, a „Final Stand”-rõl nem is beszélve (a 3rd person játékmódok a „no comment” kategóriába tartoznak), nah de mi a helyzet -a 25ös kill streak-et igénylõ - "Tactical Nuke"-kal, ami becsapódásakor automatikusan Game Over?! Kicsit imba szerintem… De azért jobban belegondolva rájöhetünk, mégsem olyan vészes a helyzet, hiszen nem fogják 2 percenként nyomogatni. Egyrészt a 25ös kill streak-et összeszedni sem ki dolog - jó, nem lehetetlen, de ritkán állnak úgy a csillagok, hogy a 24. kill után, már az új ellenfélre célozva ne álljon belénk hátulról egy bicska, éppen a kattintás elõtt-, másrészt valószínûsíthetõ, hogy nem fogja minden player berakni, a 3 gondosan kiválasztott ks perkje közé, Pláne, ha profilonként 1 kombinációra van lehetõség. E dolog kapcsán például bele lehet gondolni, hogy bizonyos játékmódokban mennyire hasznavehetetlen (pl SD 5v5). Harmadrészt (ami a másodikból következik) a legtöbb player a nagy streak-eket, kicsik segítségével szedi össze, és tízes nagyság fölött általában elfogy a tudomány... Tehát alapvetõen kis számú HCk fogják elõnyben részesíteni ezt a streaket. De van még egy kis apróság… Nem feltétlenül szükséges 25 digitális pixelhalmazt a másvilágra küldeni az atomhoz, elég, ha van egy kis szerencsénk a carepackage felvételekor. Nah most akkor, hogy is van ez? 😊 Nektek mi a véleményetek az elõbb említettekrõl, a multi további lehetõségeirõl?

Csináltam egy táblázatot az assaultok statisztikájáról (egyelõre még meglehetõsen hiányos és itt-ott pontatlan lehet, de majd idõvel frissítem) - link

Ui: Nézzetek hülyének, de én már fejben összeraktam a leendõ kasztokat. 😄 (Elsõsorban multi miatt ruházok be a játékra, remélem nem csalódok.)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah igen, ha valaki lenne olyan kedves, dobhatna nekem lehetõleg egy megbízható forrású, „normálisabb” tört verzióról linket priviben. Elõrendeltem a játékot, de szívesen kipróbálnám, hogy mire is adok ki egy tizest…

Out.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Palesz2
jön valaki multizni? toljunk valami war félét.... 😄

Rage47
énis:]
mondjuk fura volt oroszul, de meg lehet szokni.
Palesz2
kész, kijátszottam.. elég uncsi szar játék xDDDDD <#banplz><#lama>

The Protector
Nemrég alkalmam volt boxon tolni.Nemrossz.Hozza a kötelezõt.Lesznek benne érdekes dolgok.HAtalmas végjátékkal és egy visszatérõ jelenet amit most egy picit más szemszögbõl látunk.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

nem kockázatos egyáltalán.

Palesz2
adok én neked 5ezeré is... <#idiota>

foxpal
Szerintem ez kockázatos😄

van 1 jó hely ahol bõ 6200ért tudtok eredeti kulcsot venni ;D

Pontosan. A Empore Total War elég sok borsot tör a warezosok orra alá! 😊

DarkSector
nehogymár elhidd neki...bakker.
ez a mapp multiból van.

foxpal
Szerintem ez arra megy ki hogy megtudja melyik link letöltésével fog menni neki a játék😄

Ha télleg gamelsz má vele akk pls csinálj képet arról ahogy a szoborra nézel. 😄
Palesz2
no para

aricsi
Ja,hamachin.Vagy ott se.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

DarkSector
hülyeséges=hülyeséged.

DarkSector
bocs de igénytelen vayg, egy 10éves videóbol kiszedett képpel nyomod itt a gyerekes hülyeséges, meg beirkálsz warez linkeket, meg cimeket...hagyd már abba légyszíves.

foxpal
énis megveszem nemvagoyk warezos!!!
le se kopogtam hogy kifog rajtuk😄

zzeN
Hót mindegy, tud warnt adni, kommentet is tud törölni ha jól emlékszem.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Palesz2
Tuti fogunk multizni. 😊