Modern Warfare 2
-
Skyline #7690 Tegnapo nap fplyamán már találkoztunk cheaterekkel..
Az egyik egyértelmű aim-os volt wh-val,a saját csapattársai is folyamatosan szídták,visszajátszásban pedig egyértelmű volt az eset (jellegzetes falon már becéloz,kioldalaz lő/ ugrál az embereken a célkereszt)...
A másik pedig egy komplett klán volt szintén falon célzás,embereken célpontugrálás...EGY KLÁN!! Szánalmas...
Ezzel egyidőben megjelentek a lowok akiket ha kilő az ember egyből cheatert kiált...
Volt egy zEx Search Clan nevü egyed...Hegyi házas pályán egyedül maradtam leraktam a bombát a rétre. Rámlőtt egy csipa jeep mellől felédobtam egy granyót megfeküdt az autó kigyulladt..Lefeküdtem a fűbe zEx maradt ellenfélnek...Volt annyi esze hogy az égő kocsi mellett akart rámjönni,felrobbant vele együtt a kocsi nyertük a kört erre egyből írta: HDF CHEATER!!!!
Következő körben rakjuk ugyanott a bombát hajósház mellett fedezem a lerakót egy másik sráccal zEx legyapta a hajósházi társam majd überpro kiugrással akart megölni de a levegőben ellőttem shotival...:D Megint cheater lettem...Köv körben kést kapott,közölte hogy fuckin cheaters és kilépett...:)