Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
direkt nem url/ képbe teszem
http://www.gamestar.hu/apix_collect/0904/modern-warfare-2/modern-warfare-2_screenshot_20090916113004_normal.jpg
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szánalom b+.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
I met God. She's black
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
FAKE
Na én már játszom😊 Amúgy elég jó a gém, multira sajna nem enged fel.3. pálya.Elég kemény game.LINKET NE KÉRJETEK MÁR NEM ADOK😊
I met God. She's black
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez magon,betonon fenntvan...
Hetek óta olvasom a véleményeket a megjelenõ játékról, siránkoznak, hogy nagyon drága, hogy nem lesznek dedikált szerverek, fizetõs DLC -k stb.
Biztos vagyok benne, hogy ezek a nagyhangúak egy szombat este többet költenek el piára, cigire, drogra, üzemanyagra stb.
Mindezzel egyidõben már remegve keresi a torrent -en honnan tölthetné - lophatná le - a játékot.
Én megveszem a játékot, és igenis örülök annak, hogy nem fognak tiltani fegyvereket/perkeket és adminnak nevezett kispöcs idióták nem fognak bannolni a szerverekrõl.
Na vitaindítónak egyenlõre ennyit....😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
sok hülye képes kifizetni ezért a szarért 14ezret majd. (nem elõrendelõkre gondolok)
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Hogy mondjam.A meglévõ játék minõségét javító patch az nem fizetõs konzolon se.Tehát ha mondjuk a jobb futásért kiadnak egy patchet,azért nem kell fizetni.
Az fizetõs ha mondjuk jön egy 4-5 pályás multiplayer csomag.