Modern Warfare 2
  • newszepiking
    egy kis vélemény:
    csak a multival játszottam eddig.
    egyetértek abban, hogy ebben az egészben csak az talál igazán nagy hibát, aki rettenetesen akarja.
    nem értem, hogy aki úgy vette meg, hogy szereti a cod játékokat, az hogyan lehet ezzel elégedetlen?
    alacsony gépigényű, gyönyörű, pörgős, kurva jó pályákkal teli játék lett, messze hozva az elvárható szintet.
    lehet hogy a benne lévő újdonságok kicsik, de van belőlük bőven, és ha az általuk hozott újítások valakinek nem tetszenek, az pech, ezen az alapon semmiféle változást ne vezessünk be, ugyanakkor semmiféle újdonságot se várjunk el.
    steam: igen, előbb-utóbb bosszantó lesz, hogy nem tudok válogatni a szerverek-pályák, stb. között. jelen pillanatban azonban az a helyzet, hogy a sokat istenített (általam is) cod4-el (szintén eredeti) egy percet sem tudok játszani a pb júniusi frissítése óta, ugyanis játszhatatlanul akad.(na persze nem új a gépem.)
    ebből a szemszögből nézve semmi bajom a steam-el, nem igazán akad, ping bajaim sincsenek - ha a warez és a csalók miatt ez kell, hát ez kell. kellemetlen, de ez van.

összességében tehát szerintem istentelen jó lett, cod4 óta nem játszottam ilyen jót, és nagyon komolyan mondom, nem tudom mit várt az, akinek ez alapjaiban nem tetszik.