Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
I met God. She's black
En is igazan a BFBC2-ot varom, fizika miatt (is) az lesz a csucs sztem, de nem hiszem hogy ki lehet jelenteni hogy "odabasz" vagy alazza az MW2-ot.
Hasonlitanak, de mas-mas stilusu jatek valamilyen szinten.
Valakinek ez jon be, valakinek az, valakinek pedig mindketto.
(Nekem pl legjobban egy BC2 jarmuvek nelkul tetszene azt hiszem.) <#vigyor0>#vigyor0>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha holnap jönne is késõ lenne, nemhogy 2010 január-március.
Nekem sokára <#crazya>#crazya>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Olvasom a fórumot igyekszem feldolgozni minden infót amit a játékkal kapcsolatban tudni lehet.
A warez témában is van olyan érvelés pro-kontra amivel egyet tudok, egyet kell értenem.
Én úgy tudom, hogy gyakorlatilag minden platformon lehet kalózverziókkal játszani.
Nekem személy szerint nem tetszenek a Kiadói oldalról a kicsit "nagyképû" megnyilatkozások......talán nem szentségtörés ezen a fórumon a nemsokára megjelenõ BF Bad Company 2 -rõl, ami azért lehet kicsit odabasz multiban az MW2 nek, fõleg ha errõl a "szervermizériáról" is szó esik.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem tudom kamu e, gyanús.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Én ezidáig nem nagyon néztem utána mi lesz / nem lesz a játékban csak láttam pár gémplé vidiót ami nagyon tetszett ezért gondoltam elõrendelem.(cod1-2t évekig toltam).
De amiket most olvastam itt...hááát.
Nézzük miket is írtatok hiányosságnak légyszíves ha valami csak pletyka és hülyeség javítsatok ki:
- Nem lesz benne dedikált szerver...no komment...de ugye ha jó szerverek vannak jól konfigolhatóan akkor lenyelné az ember a békát...de:
- Nem lesznek csak amerikai szerverek...ez ugye kamu? Mert ezt egyszerûen nem akarom elhinni...
- Nem lesz benne szerverlista...omg
- Nem lesz benne console...jézusom eztis elvették...ebbõl következõen:
- Nem lesz benne Record nem vehetjük fel a meccseinket...bazmeg pedig hogy szerettem visszanézni replayeket...
- Nem lesz benne cset...jézus f*sza...Oké ott a ventrilo és társai de gondoljunk csak bele mi van ha például egy parancsot akarunk valakivel megosztani ventrilon.. "cl_showfps 1...nem bazmeg nem shovfps hanem show dupla w vel..." De most komolyan...hogy egy modern cod ban nincs chat...
etc. etc...Mi ezekbõl igaz és mi kamu?
Most ott tartok, hogy mégsem rendelem meg, hanem megvárom amíg kijön a warez verzió(igen lehet fikázni) és ha elkap a hangulat, beránt a gépszíj akkor megveszem(vagy ha a változtatások ellenére jókat hallok a játékról, de ezt egyelõre kétlem). Pedig elõrendelném, de bazmeg ilyen dolgokat kiszedni egy COD ból...Ezek közül a legdurvább, ha csak amerikai szerverek lesznek...én nem fogok 100as pinggel játszani...2010 itt kopogtat és itt tartunk. Ezeket a változtatásokat nem indokolja a 8% os PC elõrendelés..Sõt semmi
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Itt a tit*lity cr*ck, csak elõbb kapcsoljátok ki a vírusírtót..
Oszt anyád hogy van? :-D
hogy november 10., keddtõl kapható lesz a
Call of Duty Modern Warfare 2
c. PC játék
A játék 12.990 Ft helyett, 23% kedvezménnyel lesz kapható: 9.990 Ft
(az akció november 30-ig tart)
Megrendelés leadása, érdeklõdés véglegesítése:
http://cdgalaxis.hu/PC/17108/call-of-duty-modern-warfare-2-november-10tol.html
(Amennyiben érdekli a játék, kérjük a linket használva konkretizálja igényét.)
A játék november 10., kedd nyitástól kapható üzletünkben.
Csomagküldéssel keddi kiszállítással rendelhetõ meg.
Ezen tájékoztató nem kötelezi Önt vásárlásra.
Amennyiben nem jelez vissza számunkra, érdeklõdését tárgytalannak tekintjük.
ezta a mélt kaptam
HURRRRRRÁ!!!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Infinityék jogosan a szutyok pc eladás miatt tojnak a pc fejekre (Thx warezpistik). A Cod4-el már bizonyítottak és mégis 8% elõrendelési ráta? Szánalmasan alacsony a konzolhoz képest holottt legalább annyian fogják tolni pc-n is mint konzolon.
Treyarch viszont amit Cod 5 néven kiadott...Díszdobozost vettem annyira vártam. 3 hónap után megszabadultam tõle a francba. Egy szutyok szar lett a Cod 4 multijához képest tele buggal szar pályákkal, fosadék supporttal...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Ebbõl mondjuk nyilván csak PC-n fogunk majd érzékelni is valamit.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Mondom én hogy kell az ágytál, inkább az éjjellátó helyett ezt kellett volna berakni a különleges kiadáshoz XD
De 10-én biztos,hacsak nem az lesz,hogy mindenki játszik és nem ér rá ideírni😛
XBOX Live Gamertag:Waczkor
tehát kezd független lenni ez a része Modern warfare fõcímmel.
Kb mint a BC 2 lesz majd összehasonlítva a mostani coddal.
BF Vietnamot a zenék meg a jármûvek vitték el.
Jármûvek nélkül dzsungeles pályákon sd.Hát nem tudom😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(Dehogynem volt emllitesre melto Vietnamos - BF Vietnam a maga idejeben jo jatek volt nagyon.)
Viszont CoD-oknak mar kellene egy uj engine, fizikaval, stb-vel, viszont ha mar megint jovore kijon a kovetkezo resz, az biztos meg mindig a regi motorral fog futni. <#szomoru2>#szomoru2>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D