Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Állítólag a steam verzió.Nekem jön le.

I met God. She's black

Kandurex
Ez így nem teljesen igaz, fogalmazzunk úgy, hogy, minden 100 000 .-dik játékosnak van Blue Ray írója.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szabii98
Én találtam Ruszki MW2-õt.Letölteném de kicsi a sávszélessségem és 6-7 nap lenne míg lejönne mert 11GB.Akit érdekel megadom a címet priviben.

I met God. She's black

Smithwarden
PS3-as platformon nics warez, nem tudtak feltorni a vedelmet.

En is igazan a BFBC2-ot varom, fizika miatt (is) az lesz a csucs sztem, de nem hiszem hogy ki lehet jelenteni hogy "odabasz" vagy alazza az MW2-ot.
Hasonlitanak, de mas-mas stilusu jatek valamilyen szinten.
Valakinek ez jon be, valakinek az, valakinek pedig mindketto.
(Nekem pl legjobban egy BC2 jarmuvek nelkul tetszene azt hiszem.) <#vigyor0>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

NEOreg3
pedig tökéletesen fut, már 1 éve nem kellett újratennem a windowst és mindent visz szaggatás nélkül

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sheltem
"nemsokára"

Ha holnap jönne is késõ lenne, nemhogy 2010 január-március.
Nekem sokára <#crazya>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szép jó napot mindenkinek,

Olvasom a fórumot igyekszem feldolgozni minden infót amit a játékkal kapcsolatban tudni lehet.
A warez témában is van olyan érvelés pro-kontra amivel egyet tudok, egyet kell értenem.
Én úgy tudom, hogy gyakorlatilag minden platformon lehet kalózverziókkal játszani.
Nekem személy szerint nem tetszenek a Kiadói oldalról a kicsit "nagyképû" megnyilatkozások......talán nem szentségtörés ezen a fórumon a nemsokára megjelenõ BF Bad Company 2 -rõl, ami azért lehet kicsit odabasz multiban az MW2 nek, fõleg ha errõl a "szervermizériáról" is szó esik.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DarkSector
nem kamu, de játszani nem lehet még vele, ezek csak a steam-es fájlok...nem inditható még.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

minden e-mail címemet bannolták? LOL

DarkSector
ezaz...ezt nem szabad...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Viktor9202
Nem kamu, elvileg orosz, és angol felíratos asszem

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Tommy093
http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=3777579&highlight=

88GTX 2G E8500

Sheltem
Call of Duty Modern Warfare 2 STEAM READNFO-rFORCE 11.25GB

Nem tudom kamu e, gyanús.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tommy093
ruszki cucc télleg nem kamu....

88GTX 2G E8500

grebber
Hát az csak arra jó hogy meglegyen mert nem indul még crack hiányában!

Next PC upgrade: 2022

há tõcsd le a ruszki verziót

Hát,tudod....Itt már szinte minden elõfordulhat.Ahogy én látom,bár nem értek annyira hozzá:a fejlesztõk abban vannak,hogy mivel ez egy COD,ráadásul a MW folytatása,ami tarolt,mindent megtehetnek.Lenyomják a játékos torkán a multi-keserûpirulát is,aki megveszi,mert már hónapok óta nyomatják az ilyen-olyan étvágyhozó videókat,infókat.

Viktor9202
Rohadt ruszkik😞😞😞 Már tolhatják, mi meg még várunk a csodára:S😄

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Snexi
akkoris kizárt hogy a patchek fizetõsek lennének

Snexi
ki mondta hogy nem lesz benne chat?ezt csak egy szar cikk inditotta el

Sheltem
Sziasztok!

Én ezidáig nem nagyon néztem utána mi lesz / nem lesz a játékban csak láttam pár gémplé vidiót ami nagyon tetszett ezért gondoltam elõrendelem.(cod1-2t évekig toltam).
De amiket most olvastam itt...hááát.
Nézzük miket is írtatok hiányosságnak légyszíves ha valami csak pletyka és hülyeség javítsatok ki:
- Nem lesz benne dedikált szerver...no komment...de ugye ha jó szerverek vannak jól konfigolhatóan akkor lenyelné az ember a békát...de:
- Nem lesznek csak amerikai szerverek...ez ugye kamu? Mert ezt egyszerûen nem akarom elhinni...
- Nem lesz benne szerverlista...omg
- Nem lesz benne console...jézusom eztis elvették...ebbõl következõen:
- Nem lesz benne Record nem vehetjük fel a meccseinket...bazmeg pedig hogy szerettem visszanézni replayeket...
- Nem lesz benne cset...jézus f*sza...Oké ott a ventrilo és társai de gondoljunk csak bele mi van ha például egy parancsot akarunk valakivel megosztani ventrilon.. "cl_showfps 1...nem bazmeg nem shovfps hanem show dupla w vel..." De most komolyan...hogy egy modern cod ban nincs chat...
etc. etc...Mi ezekbõl igaz és mi kamu?
Most ott tartok, hogy mégsem rendelem meg, hanem megvárom amíg kijön a warez verzió(igen lehet fikázni) és ha elkap a hangulat, beránt a gépszíj akkor megveszem(vagy ha a változtatások ellenére jókat hallok a játékról, de ezt egyelõre kétlem). Pedig elõrendelném, de bazmeg ilyen dolgokat kiszedni egy COD ból...Ezek közül a legdurvább, ha csak amerikai szerverek lesznek...én nem fogok 100as pinggel játszani...2010 itt kopogtat és itt tartunk. Ezeket a változtatásokat nem indokolja a 8% os PC elõrendelés..Sõt semmi

A listában együtt említik õket.

Snexi
a patch teljesen más mint a dlc

Hát,nem tudom mit csináljak.Megvegyem?Ne vegyem?A lejjebb linkelt táblázat szerint még a patch-ek sem lesznek hozzá ingyenesek?De pl a multihoz viszont követelmények lesznek.

Snexi
fasza :/ mondjuk még így is késöbb szivárgott ki mint amire számítottam

Falcon87
Ja, vanmá. Hülye keresõ, majdnem nyitottam.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Nyitok egy off topikot.

Falcon87
Szutyok... Bazdmeg, PC-re több milliót adtak el, ez mióta szutyok? Már lassan nincs kedvem leírni ezt.

Maxtreme
akarom mondani vit*lity 😊

Maxtreme
Vannak itt vicces dolgok. Azsondja a srác:
Itt a tit*lity cr*ck, csak elõbb kapcsoljátok ki a vírusírtót..

Oszt anyád hogy van? :-D

szabii98
na ne😞

I met God. She's black

soo277
Korábban leadott értesítés kérése alapján örömmel értesítjük,
hogy november 10., keddtõl kapható lesz a

Call of Duty Modern Warfare 2
c. PC játék

A játék 12.990 Ft helyett, 23% kedvezménnyel lesz kapható: 9.990 Ft
(az akció november 30-ig tart)

Megrendelés leadása, érdeklõdés véglegesítése:
http://cdgalaxis.hu/PC/17108/call-of-duty-modern-warfare-2-november-10tol.html
(Amennyiben érdekli a játék, kérjük a linket használva konkretizálja igényét.)

A játék november 10., kedd nyitástól kapható üzletünkben.
Csomagküldéssel keddi kiszállítással rendelhetõ meg.

Ezen tájékoztató nem kötelezi Önt vásárlásra.
Amennyiben nem jelez vissza számunkra, érdeklõdését tárgytalannak tekintjük.

ezta a mélt kaptam
HURRRRRRÁ!!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

ja, 11GB körül van. Szép. 😊 Ruszki mw2

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Maxtreme
Ruszkiknál már kint van, beszarás 😊

Valami nem stimmel a gépeddel.
Vietcong?
Részemrõl Treyarch is bekaphatja,csak sokkal jobban.
Infinityék jogosan a szutyok pc eladás miatt tojnak a pc fejekre (Thx warezpistik). A Cod4-el már bizonyítottak és mégis 8% elõrendelési ráta? Szánalmasan alacsony a konzolhoz képest holottt legalább annyian fogják tolni pc-n is mint konzolon.

Treyarch viszont amit Cod 5 néven kiadott...Díszdobozost vettem annyira vártam. 3 hónap után megszabadultam tõle a francba. Egy szutyok szar lett a Cod 4 multijához képest tele buggal szar pályákkal, fosadék supporttal...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

kifli
<#wilting>
én akkor is megveszem ha virágokat kell benne ültetni 😊

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Prince23
Közben torrenten kijött a PAL-os verza. Hamarosan jön PC-re is. Ma vagy holnap akár

Pretorian
Modern Warfare 2 utilizes the in-house IW 4.0 game engine, which is claimed to be a generation beyond the capabilities of the engine used in Call of Duty 4. The new engine can accommodate larger worlds, enhanced graphic detail, and more efficient rendering.

Ebbõl mondjuk nyilván csak PC-n fogunk majd érzékelni is valamit.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Prince23
Mindenki el fog szállni, úgy hogy befognak ide írni. "Befosás ez a gamma" kommenteketpl.
Mondom én hogy kell az ágytál, inkább az éjjellátó helyett ezt kellett volna berakni a különleges kiadáshoz XD

Prince23
Meg politikailag usaban úgymond cenzúrázott lenne, tabu.

Waczkor
Ha addig kijön egy tört verzió,akkor hamarabb😊
De 10-én biztos,hacsak nem az lesz,hogy mindenki játszik és nem ér rá ideírni😛

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Falcon87
Amcsik nem vennék, az activision meg nem kockáztat.

Prince23
Egyébként a sg fórumjai közt a 3. legnépszerûbb😄
Nov. 10-én megdöntjük a trónt

Prince23
Ez a rész már inkább egy CoD-on belüli leágazás, amely Modern warfare-t viseli, bár a cod 4 folytatása...
tehát kezd független lenni ez a része Modern warfare fõcímmel.

Waczkor
BF Vietnam az tényleg jó volt,csak az megint más.
Kb mint a BC 2 lesz majd összehasonlítva a mostani coddal.
BF Vietnamot a zenék meg a jármûvek vitték el.
Jármûvek nélkül dzsungeles pályákon sd.Hát nem tudom😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

ProGabe
persze, hogy a jövõre megjelenõ rész még ezzel a motorral fog futni, lévén azt is a jómunkásemberekbõl álló Treyarch fogja elkövetni, mint minden páratlan számú COD-ot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Smithwarden
Vietnam jo hangulatu jatek lenne.
(Dehogynem volt emllitesre melto Vietnamos - BF Vietnam a maga idejeben jo jatek volt nagyon.)
Viszont CoD-oknak mar kellene egy uj engine, fizikaval, stb-vel, viszont ha mar megint jovore kijon a kovetkezo resz, az biztos meg mindig a regi motorral fog futni. <#szomoru2>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D