Modern Warfare 2
  • MEdievil
    Én pedig azt nem értem neked miért fáj az ha van pro gaming is? Elfér a public és a pro is egymástól függetlenül és semmibe sem került volna. Kicsit másabb egy pro módos szerveren játszani összeszokott csapatokkal mint felmenni valami random generált "izé"-re ahol abból áll a játék hogy ellősz 2 gl-t majd bekempelsz a sarokba és amint megvan az 5-25 kill elnyomod az ultimate fegyvert amihez aztán nagyon nagy tehetség kell. Oké aláírom hogy van ilyenre is szükség mert fáradtan munka után vagy a 12 éves pistikének ez okoz örömet de miért is baj az ha valaki többet szeretne?!

Most hagytam abba a multit gyakran 2-4x több ponttal végeztem mint a mögöttem végzők és ez így nagyon nem jó. Nem jó nekem mert nincs kihívás nem jó nekik mert nem vagyunk egy kategória. Cod4ben tudtam választani és volt WAR ami nélkül nem jelentene sokat az egész. Sok mód van itt de igazából a FFA az egyetlen ami játszható mert egyszerűen lehetetlen egy 10 percre véletlenszerűen összeállított csapattal bármit is kezdeni.

Amúgy pedig nem az ultra realisztikusságról szól a játék és nem alapvetően kellene felforgatni csak kivenni a fölösleges dolgokat (lásd pam, pro mod).