Modern Warfare 2
  • Munszu
    Nekem ez az utolsó ilyen szintű hozzá szólásom ,de valahogy nem bírom ki hogy elnézzem.
    Nos a játékot én még sajnos nem tudtam megvenni, mert nincs rá annyi pénzem,de December környékén meg fogom venni. És nekem ha 18 éves ,vagy ne magyarázz, az írásodon át tükröződik az értelmi szinted... Ilyenek a mai 'fiatalok' átlagosan, és ez elég rossz a társadalmunkra nézve, vedelő,rongáló nagypofájú suhancok.(Nem mindenki,tisztelet a kivétel, de kezd eluralkodni ez sajnos). Nem neveltek meg rendesen a szüleid, nem figyeltek normálisan oda rád, és ez lett belőle.
    Attól hogy te most 'Hú de megmondom a frankót' , nem leszel jobb, maximum kevesebb. És attól hogy valaki megvesz/megvett egy játékot van élete, de szerintem ezt nem egy ilyen embernek kell 'be bizonyítanom' , vagy magyaráznom.
    Másik dolog meg az, te wrz játékokkal játszol, akkor neked sincs életed?! Okos tojás, saját magadat támadod a kérdéseiddel...
    Én azért járok ide fel a fórumra, mert beszélgettem a többiekel, és érdeklődtem a játék iránt közben, addig amíg meg nem bírom venni.
    A te veled, folytatott beszélgetést lezártam, és ahogy más is megkérte, ne itt zavard a levegőt.

Darksector, meg akik nincsenek meg elégedve a játékkal :
    Ismerősöm mw2-zik neten (eredetivel), és mutogatta nekem a játékot,meg mesélt a multiról , szerverekről stb.
    Ő egyáltalán nem fikázta, hamar feltud csatlakozni, és magyarokkal együtt szoktak játszani!!! Nem csak angolokkal, magyarokkal is!
    Fogják és egyszerre mennek be egy szerverre, ugyan úgy ezt SG-sekkel is meg lehetne csinálni, csak fel kell venni egymást steamre, stb.
    Sajnos többet erről nem tudok,mivel még nem láttam hogy működik az egész,de nem ördöngöség.
    Ja és köztudottan a Steam rendszere, jobban szűri a Hack/cheat használókat, szóval annyira nem kell parni a csalóktól azokat szerintem úgyis könnyeben ki lehet szűrni steam-en keresztül...
    A wrz-sekről nem is beszélve, mert ha jön frissítés, akkor nem fognak tudni újra játszani, és a steamről frissíti magát ha jól tudom.
    Ja és 2-3 ismerősöm is mw2-zik,de ők még nem panaszkodtak lag miatt.
    Na csak ennyit szerettem volna mondani, megyek is lepihenek még ^^.