Modern Warfare 2
-
A gl-is buggos rendesen. Volt, hogy fut felém az ellen elövöm a GL-t elötte vagy mellette robban erre simán lelő és fut tovább, mintha nem is robbant volna semmi mellette. Meg amikor mondjuk küldök egy GL-t valakire közben lelőnek és ezért a gl nem robban fel mert lelőttek közben, de könyörgöm akkor már a gránátot is közben hatástalanítja a levegőben, vagy esetleg valami szuperelfogórakétát lő ki ami megakadályozza a robbanásban? Szánalmas hülyeségek vannak benne. Van egy olyan pálya ahol középen van egy lerobbant helikopter meg jó pár daru, na ott fel lehet futni a darun az emeletre és onnan simán ki lehet mindenkit szedni úgy, hogy téged esélyük sincs lelőni! Múltkor ezt csináltam mert láttam oda néhány embert felmenni. Csak egyszer sikerült lelőniük én meg megnyertem a kört a csapatnak mert fentről kiirtottam a másik csapatot, volt vagy 30-killem. Nevetséges, úgy látszik a camperek az istenek a játékban. Tegnap is amikor játszottam fura volt, hogy volt egy embere akinek állandóan 25-30 killje volt körönként nem tudtam, hogy csinálja, ezért megnéztem mit művel. Háát megkereste a legjobb camphelyet befeküdt oda lenyomta a claymore-okat és hangtompítós sniperrel darálta az embereket úgy, hogy nem lehetett észrevenni.