Modern Warfare 2
  • Fapuma1977
    sikerült beszereznem nagynehezen.Mindenhol elfogyott Baranya megyében.Szerencsémre a nagy Tecsóban még volt 3db.
    Bevallom itt olvastam a fórumot mér jó egy hete és félve telepítettem utánn a félve álltam neki a játéknak.Elég sokatoknak volt és van is vmi nyügje vele emiatt féltem.De lekopogom az 1 őrás telepítés kivételével minden klappol.Megy az SP és az MP is tökéletesen és nagy gratula illeti a fejlesztőket az optimalizálás lévén.MacBook aluval nyomom és fullon viszi 1200x800-ba.Bár hardCore BF2-s vagyok de azt kell hogy mondjam nem rossz ez a game mint ahogy itt sokan leírják.Igazából ami furcsa és szokatlan az a menüje.A rengeteg beállítás a multi résznél ,a perkek stb.Azt hiszem a BF-ben ez egyszerübb de lehet csak azt szoktam meg a az 1300 játékóra alatt :)
    Szóval ami meglepett a játékkal kapcsoltaban az a majd egy órás install volt de utánna az égadta világon semmi probléma.Nem lép ki,nem fagy be, nem laggol a multi,könnyen talál szervert és szerintem semmivel sem hamarabb indul a szerveren a game mint a BF2-ben.Legalábbis nálam.Lemértem,átlag fél perc elteltével már bent vagyok és folyik a meccs.
    Igazából lennének kérdéseim(a perkekkel,a menüvel h mit hogy és hol találok és mi miért van).Ebben azt hiszem hátrány van a BF-hez képest mert ott legalább a gyártó oldalán le van írva h mi hol,mit hogyan de lehet csak én nem találom.Ott látthatod a neten a rangokat ki hol kit ölt meg hányszor ,mien plecsnijei vannak stb.
    Na mindegy ez nem az.Vannak hátrányai de rengeteg elönye is.Pl BF-ben soha de soha nem jáccottam 64-es szerveren.Van egy facca repülős azt csak szórja az áldást egész meccs alatt.32-es már elviselhetőbb és ugyis csak Infranty szervereken jáccotunk.
    Szóval ez nem BF ez CoD:MW2 ami egy szuper game lett.
    Ui:amit még szoknom kell h a BF-ben azért nem olyan könnyü találatot bevinni mint a CoD-ban.Itt olyan furcsa ez a rendszer.Simán messziröl lekapom mint a [email protected]ért ezen a sebezhetőségen remélem változtatnak,egy kicsit visszaveszik.
    THX