Modern Warfare 2
-
maradjunk annyiban, hogy azon felhasználók táborát gyarapítjátok akik farkast kiáltanak farkas nélkül. nem volt ott semmi cheat csak nem gondoljátok végig a lehetőségeket és finom voltam.
killcam alkalmatlan cheat megállapítására.
nincs kedvem ezer lehetőséget leírni, csak egyet a sok közül.
lát 12 mp-el előtte bemenni valahová, és az utadból kikövetkezteti merre haladsz tovább, vár a sarkon és a kemény 10mp-es killcamből te levonod a következtetést ez a gyökér mit vár itt. de sorolhatnék másik 100 lehetőséget, tényleg egy utolsó:
tdm: lelövöd haverját, az ts en vagy játékban közli hol vagytok.
na jó még egy:): te lövöd le, azért vágja merre haladsz.
- spawnrendszer, egy idő után az ember ha figyelmes, észreveszi hogy lelő x helyen és tudja hova rak a gép.
uav-nak vége volt, de attól még látja a mozgásirányt ha már vége is.
- mákja volt.
- most őszintén, én minden sarokra úgy megyek be, hogy valaki van ott. és a kretén aki baszogat hogy wh és honnan tudtad, annak le se esik, hogy előtte x szobába, x sarkon úgy ugrottam be hogy árnyékra vetődtem.
-megérzés.
soroljam még, vagy veszitek az adást, hogy 1000cheaterezésből 1 a valós, kibaszott unalmas egy idő után. és több 100 példát mondhatnék, amikor engem baszogattak, ritkán van kedvem leírni honnan vágtam ki merre, és akkor elnézést is kér a delikvens. nem ártana eszetek is használni. érdekes én 1-el se találkoztam az elmúlt pár napban.