Modern Warfare 2
-
mmbike #6115 Látom nem sikerült felfogni mit írtam :)
Az, hogy nekem ez az én véleményem, az egy dolog. Mindenkinek más tetszik. Engem ez nem kápráztatott el, és nem látom akkora újításnak mint a diablo 2-t az első részéhez képest. (sok játékot lehetne felsorolni még.)
Aki pedig azzal jön, hogy "nem tudhatod nem multiztál", annak annyit tudok mondani, volt itt sipákolás azért hogy szar a ping, nincs dedikált szerver...stb.
Ezeket mind ki lehetne próbálni egy demo-val, és le lehetne vonni a következtetést. Egy percig nem lehet hibáztatni embereket, hogy letöltötték a warezt, hisz hogyan próbálhatnák ki a játékot?
Azért a Battlefield2-ről pl. adtak ki multi demo-t. Tele volt bug-al, de mégis ki lehetett próbálni mire lehet számítani.
Sőt, igen sok kellemetlenséget "letesztelhettek" volna egy demo-val, és akkor talán nem lenne ennyi probléma sem a játékkal mint ahogy olvasom.
Plusz még az "újítások" miatt is zsákbamacska. Mert sokan igénylik a dedikált szervert, moddolhatóságot....akármit. Arra vannak kényszerítve az emberek, hogy vegyék meg, és vagy elégedett lesz a multival, vagy nem.