Modern Warfare 2
  • ozimak
    Egy PC-t(pl az enyémet) több év alatt is össze lehet rakni...nem kell rögtön 300.000-es high endet venni"...az mélyen kussoljon a francba,és bőven megérdemli a stílust." Hát ezt azért nem hiszem...
    Azért válogasd meg miket mondasz! Úgy látszik te tökéletes vagy és nem "...elissza/elcigizi/..." Azért ezeket a dolgokat szerintem hagyd meg az embereknek,nem fog életstílusokon változtatni egy JÁTÉK!!!
    Én speciel 2 hónap alatt nem fizetek ki annyit internetre mint amennyibe kerül ez a játék! És nem High-end Pc-m van...Ahogy elnézem hiába van meg neked az eredeti példány attól még nem leszel akkora ember hogy mindenben igazad legyen,és bárkinek bármit mondhass!!! Ha te ezt nem így gondolod akkor te sem vagy különb mint azok a warezosok akik ide jönnek baszogatni azokat akik megvették! Nem te szartad a spanyol viaszt ember! Gondolkodj egy kicsit hogy beszélsz az emberekkel,mert pl én ezt magamra vettem a te fogalmazásod miatt!!! Szegénységi bizonyítvány ez is...Azért még mindíg egy kibaszott játékról beszélünk emberek! Nehogy azt higgyük már hogy aki megveszi az képviseli a jót a szépet és az okosat!? Aki meg nem az mind ennek az ellentétje! Attól hogy warezes valaki még lehet normális! Ennyi...