Modern Warfare 2
  • ozimak
    Én igazat adok abban azoknak akik megveszik a játékot hogy nekünk nincs jogunk letölteni! Viszont ha belegondoltok mennyibe kerül egy ilyen játék kifejlesztése nem hiszem hogy a warezosok miatt nem adnának ki patchet...az már aprópénz és kevés idő(legalábbis a teljes megjelenő játékhoz képest).Én sem vettem meg a játékot és tényleg azért nem mert nincs rá pénzem,nincs rá most felesleges 9-10 ezer ft-om...Mikor jobban ment a meló akkor vettem BF2-t SWAT4-et Generals-ot mittomén még mit de mostanság nem futja 10 ezer ft-os játékokra...a haverok(nem dedósok 30-on fölüli dolgozó családos emberek) mind ezen az állásponton vannak. Főleg ennél a játéknál. Ha mondjuk max 5 ezer lenne még lehet meg is venném. Viszont gondoljatok bele annak a helyzetébe mint pl mi! Szeretünk LAN-ba játszani,szerettük a cod4-et is,és ez is tetszik nekünk nagyon.Folyton olyan emberekbe ütközöm akik ha valaki kérdést tesz föl egy fórumon a játékkal kapcsolatban,de sugárzik róla hogy warezes,akkor rögtön ilyen válaszok vannak:"Menj azt vedd meg baszod..." "Mi is megvettük kemény pénzért,hát te is vedd meg" meg hasonlók.Szóval ez oda vissza.Még abban is igazat adok hogy ez lopás...de van rá egy durvább példa: csöves és kuka esete,ha a csöves kivesz valamit a kukádból amit kitettél akkor feljelented lopás miatt? Természetesen nem,mert nem származik belőle károd. Ez (szerény véleményem szerint)hogy "a warez miatt nem adnak ki patchet" meg nem fejlesztik a játékokat stb.stb. egy nagy hülyeség,gondoljatok csak bele most is mit kaptatok? MW2 csúcsgame! És a többi? Bad company 2? Annyit lehetne még sorolni mint az állat hisz folyamatosan jönnek ki az új továbbfejlesztett játékok. Nem hiszem hogy aki itt warezosnak mondja magát még sosem vett eredeti játékot(pl én)! Nem kell attól félni hogy tönkremennek a mamutcégek és nem lesznek játékok! És ígérem amint egy kicsit feltörök és csak annyival több lesz a pénzem akkor minden játékot eredetiben fogok megvenni!!! Hiszen nekem is jobb lenne!? Lásd most az MW2...tudnék multizni...Sőt egy hónapja még azon gondolkodtunk hogy talán megvesszük,de amikor kiderült hogy mit műveltek a multi résszel kicsit visszahőköltünk.Aztán a pénz is elfogyott...:)
    Szóval szó ami szó itt is van igaz és higgyétek el a "másik" oldalon is van igaz! Nehéz lehet egy olyannak belegondolni aki még sosem maradt le egyetlen nagy game-ről se mert mindíg van rá pénze...
    OVER-AND-OUT...