Modern Warfare 2
  • hattorih

udv
    igy 2 nappal megvetel utan gondoltam irok en is vmit a jatekrol, mert eleg sok a csaloka informacio, single resze marha jo, de abszolut nem erdekel, nem azzzal fogok evekig jatszani, ha egyaltalan fogok. grafikailag is rendben van (bar codwaw sztem szebb minden teren kb) anisot is driverbol kell raeroltetni?
    multi resze mar hagy nemi kivannivalot maga utan, sajnos ezt a jatekot is konzolra terveztek, mint a gtat. a konzolosoknak lehet hogy jo, hogy zold csikot latnak a pinguk helyett, sghus pistikenek biztos jo igy is, mert barmikor be tudok lepni a 'szerora', rehostol a 'szero'...stb.
    gyakran elofordul, hogy egymas utan 3x host error van, kidobal, de ez nem is igazan erdekel (tonline 8 mbit) a fo problemam az a latency.
    miert nem tehetem meg azt, hogy 40 pinggel jaccak ha akarok? lojjetek shotgunnal, kb 100+ ping van, 15 eve fpsezek ilyen pofatlansag semmilyen jatekban nem volt meg pc-n. konzoljatek. egy oka volt, hogy tobb jatekot el lehessen adni igy a multizni vagyok kozott. bizom benne hogy miutan lecseng a nagy kalvaria a megjelenes korul, kapunk normalis patchet, dedikalt szervert. amugy fun a multi, komolyabb kovetkezteteseket nem vonnek le belole, ahhoz keveset jatszottam, de a halozati resze kiborit.
    sztem jo jatek, de igy pc-n alapverzioban azert nem az ev jateka
    amit nem ertek, hogy miert codwawoznak ilzen kevesen… pedig marha jo az 1.6. rengeteget fejlodott az 1 evvel ezelott jatszott verziohoz kepest. jo mapok gyonyoru grafika, elvezetes jatekmenet.nulla packet loss, mostmar ez is elony :P miert jatszak ilyen kevesen?

mw2_hun steam communitybol barki akinek jo nete van indithatna hostot, aztan invitolhatna az ott levo 30-40 embert es lehetne is normalis latencyvel jartszani