Modern Warfare 2
  • szroncs
    Este 6 kor kezdtem Veteránon. 2. Pálya után visszavettem normálra mert idegesített, hogy a map másik végéről kiszednek.A bónusz repterest is megcsináltam.11 órakor már a 3. kanyart toltam multiban úgy, hogy közben egy órát mással is kellett foglalkoznom. Persze lehet gyönyörködni a játékban meg sétálgatni és laptopok után kutatni mint egy szorgos hangya.
    Itt nem is az a lényeg. Mindenki a saját tempójában vigye végig és szerintem amikor meglátja a főcímet biztos vagyok benne, hogy egy páran azt fogjátok mondani: ennyi? "éppen kezdtem élvezni bazz..és hol van ez meg az a stílusú rész ami az előzőben már volt vagy valami olyan plussz amit még nemláttunk "a raketta irányításon kívül". Persze a Spec OPS-ban még rengeteg kihívás várja a playert de az már nem Campaign, hanem unlockolás.
    Tehát a SP. számomra csalódást jelentett ennyi. Ezért érzem, hogy inkább a multira öszpontosítottak ami teljesen elfogadható lett, de ráférne egy két ikon stb. upgrade mert a Windows XP ben szebben vannak megrajzolva mint itt.