Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Lord_Mortanius
Érdemes megnézni!
-lesz benne valami nagy meglepetés, ami után "teljesen átalakul a játék"
-szintlimit: 70!
-eddig nagyjából a játék 20%-áról beszéltek, van még egy jócsomó minden, amirõl nem esett szó
co-op videó
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
http://files.indavideo.hu/player/gup.swf" quality="high" bgcolor="#666666" width="460" height="298" name="guPlayer-42f70fe976" align="middle" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer
Nem tagadom, van néhány jó poénjuk, de egy idõ után átesnek a ló másik oldalára. Részemrõl a vita lezárva, ez az én véleményem. Mindenkinek más az ízlése.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Ahogy lentebb is írta valaki, legalább nem egy az egyben lefordított PR-os marketingszövegeket kell olvasnom..
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"HW Insider) Modern Warfare 2 Veteran Package néven ekszxklúzív MW2 változatot jelentett be a GAME disztribútor. Csak Angliában forgalmazzák és 130 fontocskáért már át is ölelheted a kicsikét! Soap MacTavish kapitány - õ arról híresült el, hogy a SzuperMax J.A.I.L börtönben merészen lehajolt az elgurult szappanért, mikor bejöttek a zuhanyzóba a kétméteres, kétajtós szekrény méretû Néger Urak - 30 centi magas, váltható felszerkós szobrát tartalmazza a kiadás.
Ezen apró incidens miatt látjuk sokat görnyedten futni - "álcázó üzemmódban" - Szoapot, aki még hunyorog, mert szappanakciójából a felgyógyulási idõ 11 év. A szobor duál 0.45-ös stukkerekkel, duál jégcsákánnyal, hátára csatolható M14 Enhanced Battle Rifleval jön a Hardened Edition acéldobozkájában, artbookal és DVD-vel egyetemben. Megjelenés november 10-én. Csatornán Veterán Pakkért átúszó illegális bevándorlókat figyelmeztetés nélkül lelövik! Elõrendeléshez kattintsatok ide!"
-jön a demo?
-bugokat javítunk, blablabla
nem cáfolta kategorikusan = jön a demo
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én nem tudom,régi Cod részekbe tök jó volt a multi,pedig nem voltak benne ilyen-olyan perkek,meg effélék.
És már a 4-ben is verte a lécet a Juggernaut meg a Martydom és társai,amiktõl a legtöbb játékos a falra mászott.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mit értek én mögöttes tartalomnak? Minden ami a játék mögött van értsd, grafikai motor, fizikáért felelõs motor, hangok, zenék, akár a scriptet is. Maga az, ami az egészet mozgatja, ami miatt élvezel egy játékot. Hiszen ha a versre ránézel, elolvasod, attól még nem lesz jó, csak ha elindít benned valamit, úgy fogalmaz az író, jók a rímek stb. Ezeken kívül nem több, mint papírra vetett betûk. Ha egy fps játékot nézünk lehet rossz a grafika, de egy jó történet, zene, fizika, újrajátszhatóság még sikerre viheti a játékot, ha az tetszik az embereknek.
És nem azt mondtam, hogy igenis csinálják úgy, mint a FIFA esetében az EA. Már megint a szövegértés. Hanem azt, hogy igenis õk is csinálnak már úgy dolgokat. Persze nem olyan pofátlanul, mint a FIFA esetében. De nem pakolnak bele teljesen mindent a játékba, mert hosszú fejlesztési idõ, és a következõ alkalmakra is kell hagyni nagy durranásokat.
Evvel lehet, egyet nem érteni, én így gondolom, és sajnos sok esetben tapasztaltam is.
De szerintem inkább fejezzük be ezt a vitát, és várjuk türelemmel a MW2-t. Mondjuk egy multi demonak tudnék örülni, hogy lássam elfut-e a gépen. Ha igen, akkor már rendelem is.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune