Modern Warfare 2
  • szroncs
    Üdvözelet mindenkinek!

Nos néhány gondolat a gammáról.

-Single playa:

Véleményem szerint az előző részt semmilyen formában nem sikerült felülmúli:Rövid kb:3,5 óra játékidő "normal,első nekifutásra" egy két olyan jelenet van amire felkapja az ember a fejét de ezért 10k-t adni...nemtom.
    Lehet próbálkozni Veterán módban a játékidő kitolása végett de a játékélmény jelentősen csökken értsd 10mp ként elhalsz. A grafika lehet csak az agysejtjeim pusztulása miatt de egyáltalán nem változott sokat előző részhez képest.
    Nincs SNIPER sem Légi támogatós campaign pálya nagyon nagy minusz!!! Na meg nemtom ti hogyvagytok vele de ha már ilyen szépen megtudtak csinálni egy két harckocsit én azért ralliztam volna valami tankal egy kicsit. Ettől függetlenül persze szép és gond nélkül fut közepes gépeken is.
    Összegzés: Csak a Single miatt nem ér pézt szerintem....Ha összekellenene hasonlítani single játékélményt "nem a grafikát" mondjuk a Crysis-el akkor csúnyán bebukik.

-Multi playa

Kellemes csalódás: A pályák átgondoltak, iszonyat mennyiségű unlock "értsd elleszel vele egy pár hétig,hónapig mire mindent unlockolsz", pörgős és egyáltalán nem éreztem hiányát még 20 playernek "valóban a 9 vs 9 maximum elég a pályák mérete miatt" Eleddig kb:15 Team Deathmatch-et toltam és egyetlen egyszer fordult elő,hogy megreccent a Lag miatt "13Mb net".Egyértelműen érződik, hogy ezt a gammat biza multira csinálták és noha bekorlátoztak minket pc-seket az összkép mindenképpen pozitív.Egyedül azt oldahtták volna meg, hogy monjuk magyar playert magyarral stb.. dobja össze. De talán egy patch ben reménykedni lehet.

-Általánosságban:

Elfelejthetnék már ezt a célkeresztet "sztem iszonyat szarul néz ki"
    Ez vonatkozik a mindenütt felugró szövegek betűtípusára és minőségére
    kb:X akták design 1990. az meg ugye 20 év.
    A Játék menü és a menüben az ikonok, unlockok megrajzolása és felbontása lehet, hogy egy XBOXJánosnak kielégítő de ez a minőség sztem kevés 2010 hez közeledve pláne, hogy a rengeteg unlock és állítgatás miatt tetemes időt töltünk el ezek nézegetésével finoman szólva is gyengusz.

Összegzés: Single-Fail, Multi-Jó "de lehetne illetve remélem lesz még jobb is" megér-e 10k-t? meg.de egy forintal sem többet.