Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blacksheep333
Az oké, hogy nem rinyáltál, de amit az elsõ kommentedbe írtál az egy baromi nagy hülyeség és hidd el elsõre is leesett a MÖGÖTTES TARTALMAKon kívül minden. Mégis mi a faszom az a mögöttes tartalom? Egy versnek meg egy filmnek van, egy Arcade FPS játéknak nem hiszem. Ráadásul szerinted ezen kéne újítaniuk. na ez a lol bazdmeg.

Az meg mekkora hülyeség már, hogy ne lõjenek el mindent ebbe a részbe, hanem minden évben jöjjön ki egy új kevés újítással (AKA FIFA). Az emberek nyilván ráunnának és a fejlesztõk meg is mondták, hogy nagyon sokat várnak ettõl a játéktól és remélik nem csak az év játéka hanem az évtized játéka lesz.
Ráadásul ki örül annak, hogy minden évben lehúzzák egy játék árával?
(Left 2 Dead 2 körül is mekkora botrány volt.)

Szóval van értelme "mindent" beleraknia játékba, mert ha az összes fejlesztõ és kiadó úgy gondolkozni, mint a FIFA készítõi, akkor elég silány lenne lenne a játékfelhozatal.
És ha ez a játék olyan lesz, mint amilyennek leírtad a tökéletes játékot, akkor is tudnának mit kiadni a következõ részbe (de ha mégse tennének még akkor is megvenné a nép, mert az elõd jó volt!) pl: fejlesztett graf, fizika, ai (ahogy mondtad) és ha a "köntöst" lecserélik már az is bõven elég, hisz akkor már szinte minden megváltozott! A fegyverek, a hangulat, a karakterek, a hangok, a helyszín, a kor. A játékmenetnek meg simán maradni kell, hisz azért vesszük meg a COD -ot. Gondolom ezért váltottak WWII-tõl Modern korra, mert már a WWII-bõl nem tudtak mit kihozni.

Nagyon jól értettem, amit HSZ-eidben magyarázol (csak nem értek vele egyet) kivéve:
"Ami lehet izgalmas, de a játéktesztelõk és sok játékos nem egy új "ruhát" vár el, hanem mögöttes tartalmat."
Lehet csak én vagyok ilyen hülye szövegértésbõl, de nem értem mi az a mögöttes tartalom egy játéknál, ezért rá is kérdeztem és erre elkezdet megint magyarázni a mondanivalódat

Az operációs rendszeren is túl...

EnZsolt
Death Streaks???? D:

Nem hangzik valami jól, a perkek viszont tetszenek. Két MP5 😛

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

EnZsolt
Elolvastad, hogy mit írtam? Mire reagáltam?

Szövegértelmezés 1-es, leülhetsz.

Nem rinyáltam, hanem azt írtam le, hogy NINCS ÉRTELME mindent belerakni egy játékba, mert ellövik az összes lehetõséget a következõ részek elõl. Például, ha minden rombolható lenne, kurva jó fizikával, tökéletes karakterkidolgozással, szép textúrákkal, polygongazdag modellekkel, 50 óra játékidõvel, amelyben nem kevés döntési lehetõséged van, hogy újrajátszad a játékot, mindezek mellett egy szép grafika, csodálatos hangok, zenék is szerepet kapnak, akkor ok, hogy az egy év játéka, de a következõ játékba mit pakoljanak bele? Ezért haladnak lépésrõl, lépésre. Mert így több pénzt bírnak lehúzni, és nem tart sok ideig a fejlesztés. Erre próbáltam rávilágítani, és ezek lettek volna a mögöttes tartalmak.

Na az a lol b+, amit te produkáltál. FAIL.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

morphologu
Sok az a 52 nap. De máma elõ rendelem és tûkön ülve várom hogy, hívjanak hogy meghozták.<#taps>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Nahát ez a "death streaks" már tényleg agyrém.Mint valami Quake,vagy Unreal játék eleme...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Solid Snake
<#pias><#integet2>
ProGabe
vége a hírzárlatnak: privjú

kis összefoglaló, vagyis aki lusta angolul olvasni, vagy nem tud, annak valami ismertetõ, köszönömöt szívesen fogadok a munkámért^^

- semmi egetrengetõ újdonság, pl. egy olyan csapat, ami egy repülõt vezet, a másik meg megpróbálja AA-gunokkal lelõni. még1x: ilyen NEM lesz
- viszont ezek lesznek: "Death streaks, secondary weapons, kill streak rewards, call signs, Emblems, Accolades.", vagyis:
- hívójelek és emblémák: ezeket is szintlépésekkor kapod, pl. olyan hívójel, hogy "totál kezdõ vagyok", e mellé meg valami embléma, ezeket az alapján kapod, ahogy játszol. ha pl. sokat használod a pajzsot, akkor olyan hívójelet kapsz, meg mellé pajzsos emblémákat
- accolades, vagyis a kitüntetések. lényegében különleges challengek emblémái, amik különlegesek, mert meccsek elején nullázódnak, vagyis újra és újra meg lehet õket szerezni, mindezt azért, hogy a gyengébbek is kapjanak elegendõ XP-t
- death streaks, a legnagyobb faszság! a killing streakek ellentéte: ha meghalsz pl. 4x egymás után, a Copycat DS-sel lemásolhatod azt, aki utoljára megölt!!! vagyis ha nálad valami csumpi fegyver van, nála meg valami lvl48-as, megkapod azt! meg a perkjeit, mindent! persze csak halálig. egy másik DS (3 death után) hatására a köv. életed sokkal több lesz
- eddig tudható KS-ek: UAV, Counter-UAV (zavarja a másik UAV-jét, láttuk már videóban), Care Package (egy szeretetcsomag. ledobnak egy dobozt, amiben szinte bármi lehet /töltény, sentry gun, stb/), el lehet lopni az ellenségét!), Sentry Gun (letesz, lõ), Predator Missile (általad irányított löveg), Precision Airstrike, Attack Helicopter, Pave Low (ez egy még brutálisabb heli! omg!), and AC130
- maraton perk: kurva sokáig tudsz futni
- Scavenger perk: a hullákból újra 100%-ig feltöltheted a készleteidet
- Hardline perk: minden KS-hez -1 ölés kell, vagyis már 2 kill után megkapod az elsõt!!
- Akimbo perk: két gépfegyver!!!, ezt a 'Riot Watch' classban használták, amiben az elsõdleges fegyver a rohampajzs volt
- Bling perk: két kieg. a fegyverre
- tehát másodlagos fegyverként lehet kis géppityud, vagy sörétesed!
- különleges cuccok: dobókés, fáklya, amit letéve tudod megadni, hogy hova spwanolj! el lehet pusztítani, amivel jól kicsesznek a használójával 😊
- pályák: "Favela (Rio!)," "Highrise", and "Afghan."

hát ennyi lenne

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ToCsEk
nekem ingyé küldik mindig már vagy 1 éve xD de hogy miért azt ne kérdezd, vagy nem is 1éve hanem 2006 õsz óta 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

én eddig 1x rendeltem 576-tól még tavaly, azóta küldik ingyen a katalógusukat

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

szabii98
apropó 576...ki rendelt már katalógust?íngyen hozzák ki vagy 990HUF kihozással?

I met God. She's black

Upsz elírtam: CDg:10690 😛

tommygear
thx
Elõrendelésnél is a megjelenési áron kapod, ami még változhat. Én úgy tapasztalom, hogy a CDgalaxisnál olcsóbbak a dolgok (kivéve most, mert az 576:9990, CDg:16900 HUF), mint az 576-nál.
Amúgy is van még 53 nap, 05 óra, 16 perc a megjelenésig, addig még változhat az ára, sajnos 😞

tommygear
most akkor honnan lehet a legolcsóbban elõrendelni?
szabii98
:I

I met God. She's black

Blacksheep333
Rinyálsz, hogy ebbe a részbe mindent ellõnek, és csak a grafikával meg esetleg a sztorival tudnának újat mutatni a következõ részre.
Erre felvetettem a vietnámos ötletet, ami lecserélné a sztorit, a helyszínt, a fegyvereket, jármûveket, az egész hangulatot(!), de a "mögöttes tartalmakat" nem.
Még is miféle "mögöttes tartalmakról" beszélsz?
lol, b+

EnZsolt
Nem a sztoriról beszéltem, vagy a helyszínrõl, hanem a fizikáról, a script mentességrõl (bár ez mindig is a CoD része volt) stb. Az, hogy a helyszín más, meg a kor az annyi, hogy kap egy új köntöst. Ami lehet izgalmas, de a játéktesztelõk és sok játékos nem egy új "ruhát" vár el, hanem mögöttes tartalmat.

Szerintem a TreyArch csinálna egy vietnámosat (ha lesz). Az IW meg viszi tovább a modern vonalat.

Nem alapból, gondolom úgy lesz, mint az egyben, hogy bizonyos szint után kapod meg mind a fegyvereket, mind a kiegeket, amiket szabadon(azért lesznek megkötések) választhatsz.

Megmondaná nekem valaki,hogy a fegyverek azok adottak alapból,de a különbözõ kütyük (Red Dot Sight,EOTech,Silencer,Heartbeat sensor, stb..) tetszés szerint választhatóak lesznek majd?

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Blacksheep333
megmondom mit találjanak ki következõ COD részre: Vietnámot vazzeg.
(de csak ha a IW csinálja)

EnZsolt
Meg gondoljunk csak bele, ha mindent beletennének mondjuk a MW2-be, amit itt felsoroltál, akkor azt mondaná mindenki, hogy WÁÁÁÁ atom játék, a legjobb, szépen fogyna stb. DE, akkor a következõ részekben mi lenne? Új grafika, meg sztori és ennyi. Esetleg egy kis csiszolás a fizikán, de nem hülyék a fejlesztõk, hogy minden ászt bedobjanak. Legyen mivel a további játékokat eladni. Ahogy csinálja az EA pl a FIFA esetében. Évrõl évre egy kis apró változtatás, és megveszik, ha túl sok újítás lenne, magukat szivatnák, hogy mit találjanak ki a következõ évre.

berlinboy6329
Na már az Afghan mapról is van fenn vidi+egy prezentáció 2-2 részben...Pár perk,killstreakek,fegyók,attachmentek....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

nonicks
loál nem is néztem hogy neked is ilyen logód van😮

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

tommygear
hát az egy undorító motor volt mint maga a játék, kerülje az infinity 😄
nonicks
Airborne-nak nagyon jó volt a fizikája😊

"van benne rongybaba ficsõr, ezekkel az elõre megírt animokkal dobják fel."

Hát ha van benne akkor jó,az eddigi videókba nem nagyon tudtam felfedezni.
Az biztos hogy amikor a fizikával túlzásokba esnek az néha elég nevetséges (fejlövésre hátraszaltó,stb...) de azért jól is meg lehet azt már csinálni.Pl. ami az utolsó Medal of Honor-ba volt,az Airborne-ba,az nekem kifejezetten tetszett.

ProGabe
van benne rongybaba ficsõr, ezekkel az elõre megírt animokkal dobják fel. az nem úgy megy, hogy "na írjunk bele random meghalás-generátort", hiszen eleve minden, amiben van random, és ilyen összetett rendszer része, annak az elsõ 20 verziója egy határ szar lesz

ezek amúgy is ezredrangú dolgok. sokan teljes értékû fizikát, mások tökéletes ruha-effekteket akarnak. megint mások a szkriptek kiirtását a játékokból, hatalmas bejárható területet, vagy új, igazán jó AI-t

persze mindezt nagyon jó játékélmény mellett úgy, hogy a játék ne csak 4-5 óra hosszú legyen

lehetetlen. ezek nagy része csak kísérleti jellegû, az elkövetkezendõ generációkban már remélhetõleg megtalálhatóak lesznek ezek, de együtt még biztos nem. elõször külön-külön kikísérletezik ezeket a cégek, hiszen sem idõ, sem pénze nincs a fejlesztõknek arra, hogy ezekkel mind foglalkozzanak. majd ha elérnek egy bizonyos szintet, lehet licincelni azokat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hogy jönnek ide a 70-es évek?
Arról van szó hogy ezen a téren nem sok elõrelépést érzek,szinte ugyanazokat az animációkat használják mint 3-4 éve.Ráadásul egy mai játékba már elvárnék némi fizikát a lelõtt karakterekre,nem ilyen 4-5 elõre megírt animációval kéne összeesniük.

extra sensory
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

vérpocok
lol, ez majdnem olyan, mintha azt mondanád, hogy akit a 70-es években lõttek le az mindegy hogyan esik el, de akit most lõnek le, az vágódjon el modernebbül, mert azért csak 2009 van már. <#hehe>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

tommygear
?
szabii98
háát ez a logó ötlet honnan jött?dezsávû...-,-

I met God. She's black

tommygear
demo esetleg megjelenés elõtt
Nem rossz,de 2009 végén ezek a scriptelt meghalás animációk,hát ez szerintem nagyon gyenge.Ráadásul a "fegyver elejt,majd lassan oldalra lerogy" verzió már talán a CoD 2-be is benne volt...

foxpal
jó csak hogy én 9-t raktam be egyszerre😄
#771 amúgy nem lesz én úgytudom

nonicks
lesz béta vagy sem?

ProGabe
hát ez fail 😄

így:

az embed src= után lévõ, "" <- ezek közötti kódot rakd flash makróba

foxpal
9 modern warfare 2 videót felraktak a gametrailers.com-ra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44négy

ffxi
Sztem az mo-i árakkal szembe nem fog érzõdni a drágulás. Eleve már drága alapból a "premier" játékok

Fákjúal!

koschwarz
azért az árváltozás joga fenn van tartva...kicsit nehezen hihetõ, hogy ha kint is drágább az átlagnál, akkor majd itthon nem lesz az.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

szabii98
és ha még az 576 környezetében élsz akkor nem kell kiszállítatnod!

I met God. She's black

Jaka923
LOL, 9990 Ft-ba kerül a játék, az 576 KByte oldalán, ha elõrendeléssel van felvéve. KATT!<#wow1>Ennyit arról, hogy drága lesz a játék<#worship>

foxpal

LOL <#vigyor><#idiota>

szabii98
ház ez az...igaz hogy németbe meg osztrákba még mindig nyári szünet van de ez már sok...meg a gyártó nem is germán...

I met God. She's black

foxpal
Hát mostmár ez a lassan 58 nap az nemsokára itt van és mostmár jöhetének hírek,képek,videók..
Tavaly ilyenkor már cod waw gameplay videók már egy rakás volt.

szabii98
jaj de jó lenne már vlami hír...

I met God. She's black

tommygear
rosszul gondolod
Prince23
Ugyan az a motor fog alatta dübörögni. csak továbbfejlesztett verzióval.

Lacee86
Elvileg nem lesz új grafikai motor igaz? Mert akkor remélhetõleg nem sokat változik a WaW-hoz képest. P4 3,2/1 GB RAM (XP)/6800: én kb. erre tippelnék, remélem nem sokat tévedek.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

werkfilm
hahaha 😄
majd ha nem az intel logója lesz a pályák töltõképernyõjén akkor nem fogják minden évben az aktuális hw piachoz igazítani 😊
ugyanúgy lesz minusz 20-40 fps mint a 4 meg az 5 között volt egy nem aktualis csúcs gépen