24218
Modern Warfare 2
-
peete #5354 Csáó!
Van egy kis hiba a szöveg textúrái falshok. ahogy a képen látható
Valami ötlet h mitől lehet?
Köszi
-
MORO67 #5353 Sziasztok segitenétek.Vagy egy olyan gondom hogy feltelepités után elinditom a játékot a bevezető film után mikor mutatja a Moszkvai Vőrősteret kilép a játék.A razor911-es verziot használom lehet hogy a crack nem jó???? -
Köszi 
-
Skyline #5351 Na irány csapatni,aki lát minket Ojjektumok vagyunk:D
-
szroncs #5350 Üdvözelet mindenkinek!
Nos néhány gondolat a gammáról.
-Single playa:
Véleményem szerint az előző részt semmilyen formában nem sikerült felülmúli:Rövid kb:3,5 óra játékidő "normal,első nekifutásra" egy két olyan jelenet van amire felkapja az ember a fejét de ezért 10k-t adni...nemtom.
Lehet próbálkozni Veterán módban a játékidő kitolása végett de a játékélmény jelentősen csökken értsd 10mp ként elhalsz. A grafika lehet csak az agysejtjeim pusztulása miatt de egyáltalán nem változott sokat előző részhez képest.
Nincs SNIPER sem Légi támogatós campaign pálya nagyon nagy minusz!!! Na meg nemtom ti hogyvagytok vele de ha már ilyen szépen megtudtak csinálni egy két harckocsit én azért ralliztam volna valami tankal egy kicsit. Ettől függetlenül persze szép és gond nélkül fut közepes gépeken is.
Összegzés: Csak a Single miatt nem ér pézt szerintem....Ha összekellenene hasonlítani single játékélményt "nem a grafikát" mondjuk a Crysis-el akkor csúnyán bebukik.
-Multi playa
Kellemes csalódás: A pályák átgondoltak, iszonyat mennyiségű unlock "értsd elleszel vele egy pár hétig,hónapig mire mindent unlockolsz", pörgős és egyáltalán nem éreztem hiányát még 20 playernek "valóban a 9 vs 9 maximum elég a pályák mérete miatt" Eleddig kb:15 Team Deathmatch-et toltam és egyetlen egyszer fordult elő,hogy megreccent a Lag miatt "13Mb net".Egyértelműen érződik, hogy ezt a gammat biza multira csinálták és noha bekorlátoztak minket pc-seket az összkép mindenképpen pozitív.Egyedül azt oldahtták volna meg, hogy monjuk magyar playert magyarral stb.. dobja össze. De talán egy patch ben reménykedni lehet.
-Általánosságban:
Elfelejthetnék már ezt a célkeresztet "sztem iszonyat szarul néz ki"
Ez vonatkozik a mindenütt felugró szövegek betűtípusára és minőségére
kb:X akták design 1990. az meg ugye 20 év.
A Játék menü és a menüben az ikonok, unlockok megrajzolása és felbontása lehet, hogy egy XBOXJánosnak kielégítő de ez a minőség sztem kevés 2010 hez közeledve pláne, hogy a rengeteg unlock és állítgatás miatt tetemes időt töltünk el ezek nézegetésével finoman szólva is gyengusz.
Összegzés: Single-Fail, Multi-Jó "de lehetne illetve remélem lesz még jobb is" megér-e 10k-t? meg.de egy forintal sem többet. -
én hogy a tökömbe tudok én hostolni -
BC1-rol annyit hogy brutal jo sztem, es ismerosok szerint is akiknek megvan (single-ben is, de persze foleg multiban).
-
gyepesjoint #5347 a cod sorozatnál az uo után megszűnt a taktika,már csak multiban lehet taktikázni,a battlefield sorozatnál pedig a single is eléggé taktikázós,pláne a vietnám!! (de szerettem is azt...origi itt van a polcon) -
Nálam még nem volt migration, 16-os szintű vok,eddig nagyon bejön a game,amikor lleraktam az első sentry gun-om....hmmmmm...katarzis.:D Ami nagyon nagyon tetszik hogy a partyban lévő haverok más színnel vannak a radaron,kékkel,a sima csapattárs zölddel. Így mindig tom hol van a klántársam a ályán,tudjuk fedezni egymást akár care pack package kérésnél ,nehogy elvigye az ellenség. -
Skyline #5345 Egyébiránt ma már azért előkerült pár szánalom arc..:D
Amikor doubletapos p90-el rohangál valaki...Már az is csúnya..De amikor visszajátszásban megláttam hogy KETTŐ!! van az úr kezében na akkor kicsit elpittyedtem...:D -
hali csuszi régen láttalak :)
talán még emlékszel rám hew-ben voltam zO.Om néven :)
tegnap óta tolom, lagg-ot én sem tapasztaltam 1-2 kivétellel, az is lehet, h nálam volt a gond
amugy a játék nagyon tetszik, csak ez a host migration nagyon zavaró, viszont ha szerencséd van akkor több pálya lemegy migration nélkül :P -
Skyline #5343 Meglátjuk,mindenesetre nagyon bizakodtok BC2-ben,az 1 sem volt durranás,jöttek a jó videók aztán erős középjáték volt minden tekintetben..
Ha jóas az is beszerzendő,de pörgősségben Cod-al nem összehasonlítható.
-
barmi #5342 Aki tudja a megoldást arra hogy single-ben ketten tudjunk játszani
párhuzamosan öcsémmel legyenszives jelezze!
Köszi ;) -
köszi az infót egy úr vagy
-
CoD\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players\
itt van a cfg, hála isten csak olyanok vannak benne, amik nem adnak esélyt trükközésre. hozzá írni pedig nem lehet. hála égnek. -
Tudok mutatni rola "ismertetot" igen, bar te is ra tudnal keresni google / youtube-on barmire konnyen... 
Decemberben beta, januarban demo, marciusban a vegleges jon ki.
Sry a kis offolasert:
-
A Bling nevű perk kell hozzá -
IIIsixIII #5337 Nekem igaz nonsteam verzióm van, de lehet steam is ott tárolja: ...\Modern Warfare 2\players\save\
itt van pár fájl, sztem azok lesznek azok, bár még nem teszteltem. -
perk -
tudna vki seggiteni xbox 360 ügybe kiirtam a játékot felraktam a legujabb frisitést és nem indul el mit tegyek?
-
#5323 erre egy kis segítség kellene 

-
ok. úgy lesz, holnap jelzem hogy sikerült-e.
köszönöm szépen. -
"bejelentkeztem steamre az új accommal, betettem az első lemezt, elindult az install, "
Szerintem ebben van a lényeg... a 4. pont utánitól...! Bejelentkezel, és utánna tedd be a cd-t -
akkor szopó. -
barmi #5330 Jó lenne ez csak már kicsit elszoktam tőle [jó rég játszottam CoD-al] (kb annyit tudok csak ölni amennyiszer meghalok ami nem túl jó de majd ráfexem a dologra aztán remélem jobban is fog menni! )
szeréntem:
Single : 9/10
Multi : 9.5/10
-
"A jó ping érték 30 körül van, de ebben a játékban a 150(!) is elfogadhatónak minősül." tudnám honnan veszed.
100-nál elhagyom a szervert, annyir autálom. itt max 70-em van, az átlag 50. 1 megás net!!!!
de hajtogassátok a magatokét, hogy laggol és szar amikor nem is toljátok. meg kell magatokat győzni, hogy szar, ha már nem vagytok benne? -
barmi #5328 És honnan lesz 2 kulcsom hozzá??? (csak 1 kulcsom van ezért csak egy acc-ra lehet aktiválni a játékot)
-
próbálj meg két steam acc-ot csinálni. -
legalább olyanok mondjanak már véleményt, akik játszanak is vele, és nem távolról osztják az észt. -
nem casual szinten nyomtam, nyomom. ne vetítsd ki másokra a véleményed, teljesen fasza a játék. nekem se laggom, se problémám semmivel.
még warozni is fogunk ma, tegnap már toltuk. a pályák nagyon jók, a fegyverek jók, a hangulat jó. ezerszer jobb mint a ratyi cod4 a ratyi cs promoddal. már nem azért, de ha valaha nyomtad nem casual szinten, akkor a cod4től kellett volna elhánynod magad, a 100m-ig pontos desert, acu és társai, lófasz balance, sniper nem kell levegő és társai baromságok. mindent elmond róla, hogy 1.5 évig nem toltam, és 1 nap játék után cb-ét nyertünk agyba főbe, cod2 után. lófaszba sincs ahhoz.
ez legalább nem akar lassú skill játék lenni, pörög mint az állat, és ész is kell hozzá. de fasza hogy úgy mondasz véleményt, hogy nem is láttad, játszottál vele. hm de érdekes:) -
Hat en is irtam valahol nemreg, hogy a ket jatek azert mas, nem erdemes veszekedni hogy ez vagy az a jobb, foleg ugy hogy a BC2 meg kis sem jott, de hogy teljesen mas stilus az azert eros tulzas.
Ujabb jatekok kozul a BC2 es az MW2 ami legjobban hasonlit egymasra, modern katonai fps, stb, stb.
Ha BC2-ben lesznek gyalogsagi palyak jarmuvek nelkul, (mint ahogy BC1-ben is voltak) akkor aztan mar tenyleg ossze lehet hasonlitani majd siman a 2 jatekot. -
sziasztok a fegyverre rálehet tenni több cuccot? Ha igen akkor hogy? -
MP adatok Steam Cloudon vannak, ami azt jelenti, hogy nem a gépeden tárolod, hanem a steam tárolja valahol máshol, így pl ha máshonnan logolnál be accodra, akkor tudnád folytatni, lehetséges, hogy a SP mentés is így van.
Nem hiszem hogy lehetséges az amit írtál sry -
Gascan #5321 Crosshairt el lehet valahogy tuntetni? -
barmi #5320 Erre valaki ??? -
barmi #5319 Én úgy csináltam, hogy steamet letöltöttem, feltelepítettem, csináltam egy steam accot MW2-höz külön (mert már van egy régebbi accom is de azon van egy black box és nem akartam keveredést), bejelentkeztem steamre az új accommal, betettem az első lemezt, elindult az install, kérte az aktivációs kulcsot, beírtam amjd elindult az install mostmár tényleg, majdnem kétharmadáig installált az első lemezről majd kérte a 2. lemezt a maradék egy harmad részt feltette a második lemezről majd indulhattam gamelni. -
köszönöm, megpróbálom este, bár a 4. ponttól nem igazán értem. segítesz? -
Nekem is ez volt a baj!
Utána olvastam, és valamiért a steamről próbálja letölteni, és telepíteni a játékot, és nem a CD-ről...! Az okát nem tudta senki...
Ha így csinálod akkor a CD-ről telepíti!
Így telepítsd... -
installálom, kirakja a két ikont, de steam hibát ír ki, és az egész megáll.
2. lemezt még nem kért, a steamen belül installáltként van a játék, de elkezd valamit tölteni a steamről, tegnap 10%-ig jutott 5 óra alatt, nem vártam meg a végét. reggel próbáltam, megint steam hibát írt ki(túlterheltséget), és most azt sem tudom, hogy honnan folytassam az egészet, netán kezdjem előlről, igazából azért vagyok megzavarodva, mert nem tudom hogyan kellene működnie normálisan a steamnek. -
lécci:)