Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az meg mekkora hülyeség már, hogy ne lõjenek el mindent ebbe a részbe, hanem minden évben jöjjön ki egy új kevés újítással (AKA FIFA). Az emberek nyilván ráunnának és a fejlesztõk meg is mondták, hogy nagyon sokat várnak ettõl a játéktól és remélik nem csak az év játéka hanem az évtized játéka lesz.
Ráadásul ki örül annak, hogy minden évben lehúzzák egy játék árával?
(Left 2 Dead 2 körül is mekkora botrány volt.)
Szóval van értelme "mindent" beleraknia játékba, mert ha az összes fejlesztõ és kiadó úgy gondolkozni, mint a FIFA készítõi, akkor elég silány lenne lenne a játékfelhozatal.
És ha ez a játék olyan lesz, mint amilyennek leírtad a tökéletes játékot, akkor is tudnának mit kiadni a következõ részbe (de ha mégse tennének még akkor is megvenné a nép, mert az elõd jó volt!) pl: fejlesztett graf, fizika, ai (ahogy mondtad) és ha a "köntöst" lecserélik már az is bõven elég, hisz akkor már szinte minden megváltozott! A fegyverek, a hangulat, a karakterek, a hangok, a helyszín, a kor. A játékmenetnek meg simán maradni kell, hisz azért vesszük meg a COD -ot. Gondolom ezért váltottak WWII-tõl Modern korra, mert már a WWII-bõl nem tudtak mit kihozni.
Nagyon jól értettem, amit HSZ-eidben magyarázol (csak nem értek vele egyet) kivéve:
"Ami lehet izgalmas, de a játéktesztelõk és sok játékos nem egy új "ruhát" vár el, hanem mögöttes tartalmat."
Lehet csak én vagyok ilyen hülye szövegértésbõl, de nem értem mi az a mögöttes tartalom egy játéknál, ezért rá is kérdeztem és erre elkezdet megint magyarázni a mondanivalódat
Az operációs rendszeren is túl...
Nem hangzik valami jól, a perkek viszont tetszenek. Két MP5 😛
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Szövegértelmezés 1-es, leülhetsz.
Nem rinyáltam, hanem azt írtam le, hogy NINCS ÉRTELME mindent belerakni egy játékba, mert ellövik az összes lehetõséget a következõ részek elõl. Például, ha minden rombolható lenne, kurva jó fizikával, tökéletes karakterkidolgozással, szép textúrákkal, polygongazdag modellekkel, 50 óra játékidõvel, amelyben nem kevés döntési lehetõséged van, hogy újrajátszad a játékot, mindezek mellett egy szép grafika, csodálatos hangok, zenék is szerepet kapnak, akkor ok, hogy az egy év játéka, de a következõ játékba mit pakoljanak bele? Ezért haladnak lépésrõl, lépésre. Mert így több pénzt bírnak lehúzni, és nem tart sok ideig a fejlesztés. Erre próbáltam rávilágítani, és ezek lettek volna a mögöttes tartalmak.
Na az a lol b+, amit te produkáltál. FAIL.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
kis összefoglaló, vagyis aki lusta angolul olvasni, vagy nem tud, annak valami ismertetõ, köszönömöt szívesen fogadok a munkámért^^
- semmi egetrengetõ újdonság, pl. egy olyan csapat, ami egy repülõt vezet, a másik meg megpróbálja AA-gunokkal lelõni. még1x: ilyen NEM lesz
- viszont ezek lesznek: "Death streaks, secondary weapons, kill streak rewards, call signs, Emblems, Accolades.", vagyis:
- hívójelek és emblémák: ezeket is szintlépésekkor kapod, pl. olyan hívójel, hogy "totál kezdõ vagyok", e mellé meg valami embléma, ezeket az alapján kapod, ahogy játszol. ha pl. sokat használod a pajzsot, akkor olyan hívójelet kapsz, meg mellé pajzsos emblémákat
- accolades, vagyis a kitüntetések. lényegében különleges challengek emblémái, amik különlegesek, mert meccsek elején nullázódnak, vagyis újra és újra meg lehet õket szerezni, mindezt azért, hogy a gyengébbek is kapjanak elegendõ XP-t
- death streaks, a legnagyobb faszság! a killing streakek ellentéte: ha meghalsz pl. 4x egymás után, a Copycat DS-sel lemásolhatod azt, aki utoljára megölt!!! vagyis ha nálad valami csumpi fegyver van, nála meg valami lvl48-as, megkapod azt! meg a perkjeit, mindent! persze csak halálig. egy másik DS (3 death után) hatására a köv. életed sokkal több lesz
- eddig tudható KS-ek: UAV, Counter-UAV (zavarja a másik UAV-jét, láttuk már videóban), Care Package (egy szeretetcsomag. ledobnak egy dobozt, amiben szinte bármi lehet /töltény, sentry gun, stb/), el lehet lopni az ellenségét!), Sentry Gun (letesz, lõ), Predator Missile (általad irányított löveg), Precision Airstrike, Attack Helicopter, Pave Low (ez egy még brutálisabb heli! omg!), and AC130
- maraton perk: kurva sokáig tudsz futni
- Scavenger perk: a hullákból újra 100%-ig feltöltheted a készleteidet
- Hardline perk: minden KS-hez -1 ölés kell, vagyis már 2 kill után megkapod az elsõt!!
- Akimbo perk: két gépfegyver!!!, ezt a 'Riot Watch' classban használták, amiben az elsõdleges fegyver a rohampajzs volt
- Bling perk: két kieg. a fegyverre
- tehát másodlagos fegyverként lehet kis géppityud, vagy sörétesed!
- különleges cuccok: dobókés, fáklya, amit letéve tudod megadni, hogy hova spwanolj! el lehet pusztítani, amivel jól kicsesznek a használójával 😊
- pályák: "Favela (Rio!)," "Highrise", and "Afghan."
hát ennyi lenne
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
I met God. She's black
Amúgy is van még 53 nap, 05 óra, 16 perc a megjelenésig, addig még változhat az ára, sajnos 😞
Erre felvetettem a vietnámos ötletet, ami lecserélné a sztorit, a helyszínt, a fegyvereket, jármûveket, az egész hangulatot(!), de a "mögöttes tartalmakat" nem.
Még is miféle "mögöttes tartalmakról" beszélsz?
lol, b+
Szerintem a TreyArch csinálna egy vietnámosat (ha lesz). Az IW meg viszi tovább a modern vonalat.
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
(de csak ha a IW csinálja)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Hát ha van benne akkor jó,az eddigi videókba nem nagyon tudtam felfedezni.
Az biztos hogy amikor a fizikával túlzásokba esnek az néha elég nevetséges (fejlövésre hátraszaltó,stb...) de azért jól is meg lehet azt már csinálni.Pl. ami az utolsó Medal of Honor-ba volt,az Airborne-ba,az nekem kifejezetten tetszett.
ezek amúgy is ezredrangú dolgok. sokan teljes értékû fizikát, mások tökéletes ruha-effekteket akarnak. megint mások a szkriptek kiirtását a játékokból, hatalmas bejárható területet, vagy új, igazán jó AI-t
persze mindezt nagyon jó játékélmény mellett úgy, hogy a játék ne csak 4-5 óra hosszú legyen
lehetetlen. ezek nagy része csak kísérleti jellegû, az elkövetkezendõ generációkban már remélhetõleg megtalálhatóak lesznek ezek, de együtt még biztos nem. elõször külön-külön kikísérletezik ezeket a cégek, hiszen sem idõ, sem pénze nincs a fejlesztõknek arra, hogy ezekkel mind foglalkozzanak. majd ha elérnek egy bizonyos szintet, lehet licincelni azokat
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Arról van szó hogy ezen a téren nem sok elõrelépést érzek,szinte ugyanazokat az animációkat használják mint 3-4 éve.Ráadásul egy mai játékba már elvárnék némi fizikát a lelõtt karakterekre,nem ilyen 4-5 elõre megírt animációval kéne összeesniük.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
így:
az embed src= után lévõ, "" <- ezek közötti kódot rakd flash makróba
Fákjúal!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
I met God. She's black
Tavaly ilyenkor már cod waw gameplay videók már egy rakás volt.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."