Modern Warfare 2
-
2009 nov. 8.
08:00 Megérkeztem Lu!ge haverommal a szolnoki Pelikán Bevásárló Központban található 576 KBYTE üzlet elé.
08:30 A környék megismerése után felállítottuk sátrunkat az ajtó elé. Épp időben, egy konkurens csapat majdnem beelőzött minket.
09:45 Egy hajléktalannal megküzdöttünk a bejárathoz legközelebbi padért. Sikerünk után elfogyasztottuk szerény reggelinket, majd összeszereltük gépeinket. Az áramot a mosdóból vezettük idáig el. A mobil internetjeink remekül működnek.
10:15 Az új rész megünneplésére LAN versenyt indítottunk a korábbi CoD részekből. A többi táborozó szívesen kapcsolódott be az eseménybe.
14:00 A CoD1 és CoD2 versenyek lezajlottak. Az előbbiben második, az utóbbiban első helyezést értünk el. Ennek megünneplésére elfogyasztottunk egy-egy konzervet ebéd gyanánt. A CoD4-es versenyek holnap zajlanak le.
16:00 Egy biztonsági őr ki akart minket zavarni az áruházból, ám a táborlakók közös erővel megakadályozták ezt.
18:00 Heves vita tört ki néhány konzolos és PC-s között. Megoldásképp a két tábor elkülönült. A konzolosok kerültek az ajtóhoz közelebbi helyekre. Egyedül én és barátom tartottunk ki helyünkért, közvetlen az ajtóban. Sajnos a konzolosok teljesen elszigeteltek minket a többi PC-stől.
20:00 A mosdóknál 1 órát kell sorban állni hogy bejussunk. Egyből megjelentek a haszonleső kínaiak. Kacsákat árulnak azoknak akik nem bírják a sorbaállást.
22:15 Lu!ge-vel megegyeztünk hogy ő kezdi az őrködést. Éjszaka 2-kor cserélünk. Én addig is abban a boldog tudatban térek nyugovóra, hogy már csak alig több mint egy nap van hátra a nagy napig.
Folyt köv.