24218
Modern Warfare 2
-
Sparrow84 #4314 Sziasztok!
Nem valószinü, hogy ennek itt a helye, de azért felteszem a kérdésem.
A következö lenne: Haverom megrendelte eredetiben, és holnap meg is kapja a MW2-öt. Mivel Én inkább a single player-re vagyok kiváncsi, ezért megegyeztünk, hogy kölcsöadja, és az ö cd-kódjával telepítem a játékot. Ez mennyire befolyásolja az ö játékát. Multizni nem fogok, mert nem szeretnék vele kiszúrni.
Lehet ebböl neki valami hátránya?
Köszi a választ elöre is. -
Nagyon béna tákolmány! Ha már ilyet csinálsz oda kéne figyelni a részletekre :D -
ma már játszhatok vele én is boxon..:D -
-
-
Renátó1985 #4309 Már csak 24 óra 
-
Rob Bowling arról beszélt, hogy még fogalmuk sincs mit fognak a DLC-be pakolni, hiszen nem hogy befejezték, de még el se kezdték annak a készítését, és nem is fogják mindaddig amíg a Modern Warfare 2 meg nem jelenik. Szóval korai lenne még bármilyen találgatásokba bonyolódni a DLC-vel kapcsolatban, elégedjünk meg egyelőre annyival, hogy november 10-én megjelenik a játék.
Annyit azért lehet tudni, hogy az első két DLC Xbox360 exkluzivitással fog rendelkezni, legalábbis egy ideig biztosan. -
Köszi! -
Coronita21 #4306 akkor bocsi x) -
szaharin #4305 @fourzerotwo Will we be able to buy and play #MW2 for PC on 11.10.09 or do we have to wait until Friday for steam to unlock the discs?
-------------------------------
@traqglow if you bought a retail copy on PC, you can play it on 11.10.09 -
Ezt már berakták ma 8x.. -
Coronita21 #4303 letartoztattak_a_modern_warfare_2_feltorojet -
Stand up-ba vele!
-
Ez kéész!:-))))))))) -
Cingar #4300 kár hogy kivették!
kb olyan így mint orgazmus előtt picivel és pont hazaérnek anyádék
-
nem kell -
Na ezaz...
Vissza Vissza Vissza Vissza!!!! -
Gabe18 #4297 Hova lett a jó kis visszaszámláló?Utolsó nap már nem láthatjuk? -
bea82 #4296 pedig jo ez csak varni kell
mondjuk nemtom mibol allna irni egy g-stream scriptet ami 127.0.0.1rol engedelyezi az installt aztan csáááááá
megirja valaki? -
Volt semmire sem jó! -
Micsu #4294 welcome to the cube world -
MURopi #4293 így leírva teljesen SD-nek tűnik,bár szerintem pergősebb volt a Sabotage cod4ben 32 emberrel :D -
bea82 #4292 ez volt mar? http://www.youtube.com/watch?v=nVm_TGIY_zA -
rendeld csak elő, a március még messze van! :) -
Háháháhá
-
Na, jo hogy irtad Lunatic, errol a jatekmodrol nem is tudtam eddig...
"Új játékmódként felbukkan a Search and Destroy egy módosított verziója, a Demolition, amiben a két ellentétes csapatnak - támadók és védők - kell egymásnak feszülniük. A védők számára az a cél, hogy a támadok kitűzött célját megakadályozza, vagyis egyfajta bázisvédésről van szó, ami hihetetlenül pergős és látványos tud lenni."
Hasonlit a Bad Company-s rush modhoz, lehet emiatt csak atgondolom hogy megrendeljem-e a jatekot a BC2 melle.
Azert remelem lesz olyan szerverbeallitas amivel ki lehet kapcsolni a legbuzibb perkeket es dolgokat, amikhez szinte semmi skill nem kell es ugy lehet oldosni veluk. -
FRISS:
MEGÉRKEZETT AZ E-MAIL AZ ACTIVISION-TŐL MELYBŐL KIDERÜLT A NÉMET TESZTVERZIÓK VOLTAK A HIBÁSAK. A HIBÁKAT UTÓLAG KIJAVÍTOTTÁK.
by:totalcod.hu
-
steam-ből reloaded??? te ezt letöltöd? nem nagy vírus lesz benne...:D -
istenem hagyad már...
lol azt kapsz felkiáltojeleket majd a végén. -
Lehet elugrok pelikánba
-
Gascan #4284 Szerintem a szoban forgo szemelyek elgondolkodhatnanak az eletukon ... :) -
Felvilágosíthatnátok már végre 
"Elérhető: 12 November 2009
Ennek a játéknak a zárolását várhatóan 3 nap és 3 óra múlva oldják fel"
Ha ez van kiírva, akkor miért 10.-én jelenik meg? Miért pont ennél a játéknál írták volna el a dátumot?
A DVD miért lenne előbb aktiválható, mikor azt is a steam rendszerben kell aktiválni?
-
eLiXir #4282 gyerekek...nem tudom ti hogy vagytok vele, de en a francert sem szoktam megvenni a jatekokat eredetibe, foleg hogy a megjelenesuk elott 2-3 nappal mar tolthetem is es jatszhatok is veluk. de EZT MINDENKEPP megveszem, ezt a jatekot egyszeruen nem lehet NEM megvenni. AAAAAAAAAA LEGYEN MAR NAGY NAP !!!!!!!!!!!!! -
MURopi #4281 és ha ez komoly is lenne akkor össze szarnám magam :D nagyon komoly :D -
Jah. Miért, nem úgy hangzik? -
Most ez komoly ? :O -
nekem is megvan de nem mentem att sajat gepre mert tuti trojais szar... -
2009 nov. 8.
08:00 Megérkeztem Lu!ge haverommal a szolnoki Pelikán Bevásárló Központban található 576 KBYTE üzlet elé.
08:30 A környék megismerése után felállítottuk sátrunkat az ajtó elé. Épp időben, egy konkurens csapat majdnem beelőzött minket.
09:45 Egy hajléktalannal megküzdöttünk a bejárathoz legközelebbi padért. Sikerünk után elfogyasztottuk szerény reggelinket, majd összeszereltük gépeinket. Az áramot a mosdóból vezettük idáig el. A mobil internetjeink remekül működnek.
10:15 Az új rész megünneplésére LAN versenyt indítottunk a korábbi CoD részekből. A többi táborozó szívesen kapcsolódott be az eseménybe.
14:00 A CoD1 és CoD2 versenyek lezajlottak. Az előbbiben második, az utóbbiban első helyezést értünk el. Ennek megünneplésére elfogyasztottunk egy-egy konzervet ebéd gyanánt. A CoD4-es versenyek holnap zajlanak le.
16:00 Egy biztonsági őr ki akart minket zavarni az áruházból, ám a táborlakók közös erővel megakadályozták ezt.
18:00 Heves vita tört ki néhány konzolos és PC-s között. Megoldásképp a két tábor elkülönült. A konzolosok kerültek az ajtóhoz közelebbi helyekre. Egyedül én és barátom tartottunk ki helyünkért, közvetlen az ajtóban. Sajnos a konzolosok teljesen elszigeteltek minket a többi PC-stől.
20:00 A mosdóknál 1 órát kell sorban állni hogy bejussunk. Egyből megjelentek a haszonleső kínaiak. Kacsákat árulnak azoknak akik nem bírják a sorbaállást.
22:15 Lu!ge-vel megegyeztünk hogy ő kezdi az őrködést. Éjszaka 2-kor cserélünk. Én addig is abban a boldog tudatban térek nyugovóra, hogy már csak alig több mint egy nap van hátra a nagy napig.
Folyt köv. -
ezt a warez topikot rakjátok be inkább,többen nézik ezt mint azt és ennek bannerja is van
és ezt a másiakt meg törölje valaki -
meg amúgyis fake:D