Modern Warfare 2
-
Sziasztok!
Én ezidáig nem nagyon néztem utána mi lesz / nem lesz a játékban csak láttam pár gémplé vidiót ami nagyon tetszett ezért gondoltam előrendelem.(cod1-2t évekig toltam).
De amiket most olvastam itt...hááát.
Nézzük miket is írtatok hiányosságnak légyszíves ha valami csak pletyka és hülyeség javítsatok ki:
- Nem lesz benne dedikált szerver...no komment...de ugye ha jó szerverek vannak jól konfigolhatóan akkor lenyelné az ember a békát...de:
- Nem lesznek csak amerikai szerverek...ez ugye kamu? Mert ezt egyszerűen nem akarom elhinni...
- Nem lesz benne szerverlista...omg
- Nem lesz benne console...jézusom eztis elvették...ebből következően:
- Nem lesz benne Record nem vehetjük fel a meccseinket...bazmeg pedig hogy szerettem visszanézni replayeket...
- Nem lesz benne cset...jézus f*sza...Oké ott a ventrilo és társai de gondoljunk csak bele mi van ha például egy parancsot akarunk valakivel megosztani ventrilon.. "cl_showfps 1...nem bazmeg nem shovfps hanem show dupla w vel..." De most komolyan...hogy egy modern cod ban nincs chat...
etc. etc...Mi ezekből igaz és mi kamu?
Most ott tartok, hogy mégsem rendelem meg, hanem megvárom amíg kijön a warez verzió(igen lehet fikázni) és ha elkap a hangulat, beránt a gépszíj akkor megveszem(vagy ha a változtatások ellenére jókat hallok a játékról, de ezt egyelőre kétlem). Pedig előrendelném, de bazmeg ilyen dolgokat kiszedni egy COD ból...Ezek közül a legdurvább, ha csak amerikai szerverek lesznek...én nem fogok 100as pinggel játszani...2010 itt kopogtat és itt tartunk. Ezeket a változtatásokat nem indokolja a 8% os PC előrendelés..Sőt semmi