24218
Modern Warfare 2
  • Grifidos
    Ja a legjobbat el is felejtettem...
    A pre-download 48 órával a megjelenés elött kezdődik el hivatalosan, tehát adok neki egy 99%-ot hogy ez is fake lesz. :)
  • szabii98
    én pedig válaszoltam:)
  • tibi206
    írtam privátba
  • szabii98
    de mondjuk mind1 hogy angol v. nem!A játé legyen:)
  • karajjj
    szerintem 1-2 nap és lesz normális release és nem kell a steamessel szarakodni, de van amúgy warez topik és ez odavaló
  • Grifidos
    Nem valoszínű, hogy 10.-e elött működni fog. Hiába töltitek, a steam pre-download lényege hogy egy csomó file lemarad amit csak az aktiváláskor tesznek letölthetővé ezért nem sikerült még egyiket sem elindítani elöbb.
  • szabii98
    Én szedem 2 nap:)
  • gyepesjoint
    mondjuk nekem csak 1 megával döcög,holott 4-5-el kéne jönnie...:/
  • NEOreg3
    ha PSP-nél meg tudták oldani a memorycardról való iso futtatást, akkor eddigre már meg kellett volna tudniuk ugyanezt oldani PS3-al is, csak az ISO a merevlemezen lett volna
  • gyepesjoint
    szerintem szedd(jétek) le,mert 1-2 nap és lesz crack+angol nyelvi fájlok!
  • szabii98
    Állítólag a steam verzió.Nekem jön le.
  • Kandurex
    Ez így nem teljesen igaz, fogalmazzunk úgy, hogy, minden 100 000 .-dik játékosnak van Blue Ray írója.
  • szabii98
    Én találtam Ruszki MW2-őt.Letölteném de kicsi a sávszélessségem és 6-7 nap lenne míg lejönne mert 11GB.Akit érdekel megadom a címet priviben.
  • Smithwarden
    PS3-as platformon nics warez, nem tudtak feltorni a vedelmet.

En is igazan a BFBC2-ot varom, fizika miatt (is) az lesz a csucs sztem, de nem hiszem hogy ki lehet jelenteni hogy "odabasz" vagy alazza az MW2-ot.
    Hasonlitanak, de mas-mas stilusu jatek valamilyen szinten.
    Valakinek ez jon be, valakinek az, valakinek pedig mindketto.
    (Nekem pl legjobban egy BC2 jarmuvek nelkul tetszene azt hiszem.)
  • NEOreg3
    pedig tökéletesen fut, már 1 éve nem kellett újratennem a windowst és mindent visz szaggatás nélkül
  • Sheltem
    "nemsokára"

Ha holnap jönne is késő lenne, nemhogy 2010 január-március.
    Nekem sokára
  • simonl #3457
    Szép jó napot mindenkinek,

Olvasom a fórumot igyekszem feldolgozni minden infót amit a játékkal kapcsolatban tudni lehet.
    A warez témában is van olyan érvelés pro-kontra amivel egyet tudok, egyet kell értenem.
    Én úgy tudom, hogy gyakorlatilag minden platformon lehet kalózverziókkal játszani.
    Nekem személy szerint nem tetszenek a Kiadói oldalról a kicsit "nagyképű" megnyilatkozások......talán nem szentségtörés ezen a fórumon a nemsokára megjelenő BF Bad Company 2 -ről, ami azért lehet kicsit odabasz multiban az MW2 nek, főleg ha erről a "szervermizériáról" is szó esik.
  • DarkSector
    nem kamu, de játszani nem lehet még vele, ezek csak a steam-es fájlok...nem inditható még.
  • RYO21
    minden e-mail címemet bannolták? LOL
  • DarkSector
    ezaz...ezt nem szabad...
  • Viktor9202
    Nem kamu, elvileg orosz, és angol felíratos asszem
  • Tommy093
    http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=3777579&highlight=
  • Sheltem
    Call of Duty Modern Warfare 2 STEAM READNFO-rFORCE 11.25GB

Nem tudom kamu e, gyanús.
  • Tommy093
    ruszki cucc télleg nem kamu....
  • grebber
    Hát az csak arra jó hogy meglegyen mert nem indul még crack hiányában!
  • RYO21
    há tőcsd le a ruszki verziót
  • Madmano
    Hát,tudod....Itt már szinte minden előfordulhat.Ahogy én látom,bár nem értek annyira hozzá:a fejlesztők abban vannak,hogy mivel ez egy COD,ráadásul a MW folytatása,ami tarolt,mindent megtehetnek.Lenyomják a játékos torkán a multi-keserűpirulát is,aki megveszi,mert már hónapok óta nyomatják az ilyen-olyan étvágyhozó videókat,infókat.
  • Viktor9202
    Rohadt ruszkik:(:(:( Már tolhatják, mi meg még várunk a csodára:S:D
  • Snexi
    akkoris kizárt hogy a patchek fizetősek lennének
  • Snexi
    ki mondta hogy nem lesz benne chat?ezt csak egy szar cikk inditotta el
  • Sheltem
    Sziasztok!

Én ezidáig nem nagyon néztem utána mi lesz / nem lesz a játékban csak láttam pár gémplé vidiót ami nagyon tetszett ezért gondoltam előrendelem.(cod1-2t évekig toltam).
    De amiket most olvastam itt...hááát.
    Nézzük miket is írtatok hiányosságnak légyszíves ha valami csak pletyka és hülyeség javítsatok ki:
    - Nem lesz benne dedikált szerver...no komment...de ugye ha jó szerverek vannak jól konfigolhatóan akkor lenyelné az ember a békát...de:
    - Nem lesznek csak amerikai szerverek...ez ugye kamu? Mert ezt egyszerűen nem akarom elhinni...
    - Nem lesz benne szerverlista...omg
    - Nem lesz benne console...jézusom eztis elvették...ebből következően:
    - Nem lesz benne Record nem vehetjük fel a meccseinket...bazmeg pedig hogy szerettem visszanézni replayeket...
    - Nem lesz benne cset...jézus f*sza...Oké ott a ventrilo és társai de gondoljunk csak bele mi van ha például egy parancsot akarunk valakivel megosztani ventrilon.. "cl_showfps 1...nem bazmeg nem shovfps hanem show dupla w vel..." De most komolyan...hogy egy modern cod ban nincs chat...
    etc. etc...Mi ezekből igaz és mi kamu?
    Most ott tartok, hogy mégsem rendelem meg, hanem megvárom amíg kijön a warez verzió(igen lehet fikázni) és ha elkap a hangulat, beránt a gépszíj akkor megveszem(vagy ha a változtatások ellenére jókat hallok a játékról, de ezt egyelőre kétlem). Pedig előrendelném, de bazmeg ilyen dolgokat kiszedni egy COD ból...Ezek közül a legdurvább, ha csak amerikai szerverek lesznek...én nem fogok 100as pinggel játszani...2010 itt kopogtat és itt tartunk. Ezeket a változtatásokat nem indokolja a 8% os PC előrendelés..Sőt semmi
  • Madmano
    A listában együtt említik őket.
  • Snexi
    a patch teljesen más mint a dlc
  • Madmano
    Hát,nem tudom mit csináljak.Megvegyem?Ne vegyem?A lejjebb linkelt táblázat szerint még a patch-ek sem lesznek hozzá ingyenesek?De pl a multihoz viszont követelmények lesznek.
  • Snexi
    fasza :/ mondjuk még így is késöbb szivárgott ki mint amire számítottam
  • Falcon87
    Ja, vanmá. Hülye kereső, majdnem nyitottam.
  • Falcon87
    Nyitok egy off topikot.
  • Falcon87
    Szutyok... Bazdmeg, PC-re több milliót adtak el, ez mióta szutyok? Már lassan nincs kedvem leírni ezt.
  • Maxtreme
    akarom mondani vit*lity :)
  • Maxtreme
    Vannak itt vicces dolgok. Azsondja a srác:
    Itt a tit*lity cr*ck, csak előbb kapcsoljátok ki a vírusírtót..

Oszt anyád hogy van? :-D