Modern Warfare 2
  • Pretorian
    Honnan tod' nekem mi van a gépemen fella?

Egyébként a warezhez még annyit, hogy ez már rég nem arról szól, hogy ki teheti meg, és ki nem, hogy eredeti játékokat vásároljon, mivel mindenki megteheti. Kell a játék? Bevállalsz 2 plusz műszakot, és megvan rá a zsuga.
    Simán megtehetném, hogy havonta megveszek 3-4 teljes árú játékot eredetiben, és nem azért, mert mamiék kitömnek pénzzel (nincs családom), hanem mert időben kiszálltam a mókuskerékből, és olyasmit csinálok, amivel jól keresek. De a zsákbamacskát nem szeretem, ezért természetesen én is warezolok, ha nincs demó egy adott játékból. Ha tartalmas, maradandó szórakozást nyújt, és biztos vagyok benne, hogy még hónapok/évek elteltével is játszanék vele, akkor megveszem. Szarul keresel? Keress olyan melót, amivel jól fogsz. Tanulj tovább, hogy komolyabb poziciókat is megpályázhass. Ne csinálj 3 gyereket 25 évesen, ha kivan a p*csád. Változtass az életeden, ne sirámkodj, főleg mert megvan mindkét kezed, mindkét lábad. Nincs olyan, hogy valaki nem engedhet meg magának valamit (amennyiben ilyen nagyságrendű dolgokról van szó), hacsak nem fekete-Afrikába születik. Én a tükörben köpném magam pofán, ha ennyi idősen azon sirámkodnék, hogy "nem tehetem meg". Dehogynem kis barétom, megteheted.