24218
Modern Warfare 2
-
MURopi #3313 akkor bővítenem kéne nekem is mi?:D a core2 duo e8400em le kéne cserélni 1 i7 975 extrémre, a sapphire radeon hd 4850em le kéne cserélni minimum 5870cfre és a 4 giga ramot is LEGALÁBB 16 giga ramra :D persze 2tb-s vinyókat raidba rakni kéne, hogy legyen hely is :)
amúgy nekem majdnem mindenem jogtiszta, majdnem azért mert én is úgy vagyok vele mint pretorian, ki próbálom, tetszik meg veszem, de cod6al nem így lesz :D tudom,hogy tetszeni fog szóval gyarapítom picit az activision pénztárcáját :) -
eredeti a wondowsom. de ha nem is lenne az:
kibaszott nehéz megtanulnotok olvasni??? NEM AZ A LENYEG HOGY WAREZOLSZ, HANEM HOGY DUMALSZ MELLE. NEHEZ FELFOGNI? hogy megmagyarázzátok miért is helyes ez, és hogy kapja be az iw. miért is? mert nem hajlandó egy "ingyen" platformra fejleszteni? hogy védi a termékét? mi a szar hisznek itt egyesek, hogy direkt basznak ki a pc-sekkel? hogy ellenségei saját maguknak? hogy azért csinálják ezt, mert jó móka nekik kibaszni pár millió emberrel? itt mindenki retardált olvasni nem tudó idióta?
és eddig se vetted meg, hát gratulálok, pláne hogy klán szinten nyomtad. és még büszkén hirdeted is, hogy évekig használtál valamit fizetés nélkül. pont ezért van most ilyen szarban a cod széria pc fronton. de kurvára nem fogjátok az adást. szarok belétek, legyetek büszkék magatokra, és nyomjátok tovább a műsort. én léptem. -
chooselee #3311 Tegnap eltűnt a pc-s verzió 576-ról, most meg szinte az összes,de a főoldalra visszarakták...érdekes. -
De ez a PC-s topik sokész, szerinted majd tapsolni fogunk, hogy nincs recoil? -
apabrandy #3309 ti amugy rohadt buták vagytok ahogy így olvasgatom a dolgokat. az iw semmit sem baszott el, csak a játékosoknak, és persze maguknak tetettek jót. ez a szöveg hogy nincs recoil, uristen, látszik nemjátszottatok még xboxon. auto aim van benne, hát persze hogy nincs benne recoil, uristen :S
-
Ennyire talán nem egyszerű a dolog, de lényegében igazad van. -
*Jahh, ez gyepesnek meg DarkSectornak közösen. -
Honnan tod' nekem mi van a gépemen fella?
Egyébként a warezhez még annyit, hogy ez már rég nem arról szól, hogy ki teheti meg, és ki nem, hogy eredeti játékokat vásároljon, mivel mindenki megteheti. Kell a játék? Bevállalsz 2 plusz műszakot, és megvan rá a zsuga.
Simán megtehetném, hogy havonta megveszek 3-4 teljes árú játékot eredetiben, és nem azért, mert mamiék kitömnek pénzzel (nincs családom), hanem mert időben kiszálltam a mókuskerékből, és olyasmit csinálok, amivel jól keresek. De a zsákbamacskát nem szeretem, ezért természetesen én is warezolok, ha nincs demó egy adott játékból. Ha tartalmas, maradandó szórakozást nyújt, és biztos vagyok benne, hogy még hónapok/évek elteltével is játszanék vele, akkor megveszem. Szarul keresel? Keress olyan melót, amivel jól fogsz. Tanulj tovább, hogy komolyabb poziciókat is megpályázhass. Ne csinálj 3 gyereket 25 évesen, ha kivan a p*csád. Változtass az életeden, ne sirámkodj, főleg mert megvan mindkét kezed, mindkét lábad. Nincs olyan, hogy valaki nem engedhet meg magának valamit (amennyiben ilyen nagyságrendű dolgokról van szó), hacsak nem fekete-Afrikába születik. Én a tükörben köpném magam pofán, ha ennyi idősen azon sirámkodnék, hogy "nem tehetem meg". Dehogynem kis barétom, megteheted.
-
Majd ha a zenékről,meg a windowsról ugat valaki,akkor lehet neki írni,hogy nem eredeti...
Ez nem az a topic.
-
Azt is írták, hogy windows 7re érdemes felrakni...
Nekem egyelőre még csak amd x2 4200+ 4giga ram 8600gt van, szerintem 1024ben azért szépen el fog menni. -
elnéztem bocsi, sajnos nem fog elindulni. túl kevés a mamóriád bővíteni kéne 8 gigára, az a minimum. -
zuzu7 #3302 MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Hard Drive Space : 16 GB free hard drive space
Operating System : Windows® Vista/XP
Processor : AMD 64 3200+ or Intel Pentium® 4 3.0GHz or better
RAM : 512 MB RAM (XP) / 1 GB RAM (VISTA)
Video Card : Shader 3.0 or better 256 MB nVidia® GeForceTM 6600GT / ATI® RadeonTM 1600XT or better
Menni fog a gépeden -
Jóóhotty nem leehet megvenni a eredetitt, váccság van jóembörr...
-
az nem jó:S -
Steam-en az X dollár egyenlő X euró az oda-vissza igaz? -
gyepesjoint #3298 sajna gyenge a vidikarid,és a procid is
-
kizárt, hogy elinduljon
inkább vegyél egy konzolt, mert a gépfejlesztés drágább lenne -
gyepesjoint #3296 "nem azért nem veszel eredetit pc-én, hanem mert itt nem kell. van warez, oszt annyi. cod4 se tetszett, csak 2 évig nyúztad, nem kellett megvenned, elvoltál warezzal is, nem is vetted meg.
fizetésed senkit nem érdekel, az se hogy miért warezolsz, hanem hogy dumálsz mellé, és megmagyarázod a lopást."
nah szóval,már a cod1-el is játszottam,azzal még csak szingliben,cod uo-val is,de cska szingliben,cod2-vel is játszottam,tört szerón,KLÁNBAN 2 évig,cod4-el is játszottam(legutóbb nyáron) tört szerón,fasza társasággal,haversággal,buliból,5-el is játszottam,haverokkal,tört szerón,és ha a 6-ba meg már eleve nem is lesz választható szerver AKKOR MI A GECIÉRT VEGYEM MEG PONT EZT??????
-------------
lenne pár kérdésem a lopással kapcsolatban:
1.a windowsod eredeti??? MERT GONDOLOM NEM,mint ahogy itt egyetlen "origihuszár"nak sem...
2.filmek,zenék,amik vannak a gépeden,gondolom NEM jogtiszták,amivel ugyanúgy A GYÁRTÓT/KIADÓT/ELŐADÓT lopod meg...
na ennyit rólad :) -
el se fog indulni sajnos, vegyél másikat. -
igen v. nem?Mind kettőtök mást mond. -
menne -
nem. -
Hali!
Szerintetek a kövi gépen menne a game:
Intel Core 2 Duo processor P7450 2.13GHz,1066MHz FSB 3MB L2 cache
16" HD Acer CineCrystal LCD
Up to 2303MB NVIDIA Geforce 9600M GT TurboCache
4 GB DDR2
320 GB HDD
DVD Super Multi DL
802.11a/b/g/Draft-N WLAN
Subwoofer
Nem tudom ezen menne?A RAM kétszeres és a proci is kétmagos. -
gyepesjoint #3290 nagyon kemények...:)) vicces,mennyire próbálják nyomni a hülyeségeiket :DD nyakamat ráteszem,hogy vasárnap már játszani fognak itt a warez verzsönnel... -
nem azért nem veszel eredetit pc-én, hanem mert itt nem kell. van warez, oszt annyi. cod4 se tetszett, csak 2 évig nyúztad, nem kellett megvenned, elvoltál warezzal is, nem is vetted meg.
fizetésed senkit nem érdekel, az se hogy miért warezolsz, hanem hogy dumálsz mellé, és megmagyarázod a lopást.
és annyira ne sajnáljalak már amikor előtte írtad párnappal ezelőtt, hogy konzolod is van, ott nem is warezolsz, megveszed őket eredetiben. látod ezért van az,hogy a cod6-ot és más több játékot is arra fejlesztenek.
nem kell itt a sok mellé dumád, dedicated warez, meg társai, állandóan hőzöngsz, de ezt mind leszarnád, ha tudnál benne warezban tolni. ez a Te nagy bajod semmi más. és meglovagolod a sok hülye képet, fórumot, linket, egy olyan játékról, ami még meg se jelent. nem baj, egyszer mellé néz az ember, de Te ezt csinálod hetek óta, nap nap után. de le merem fogadni, ezt se fogod felfogni és jössz újra fizetéssel, gazdag iw-vel és butított multival. -
tehát ezért nem tudsz olvasni:
"nem az számít, hogy warezolsz, hanem hogy jár a szád is mellé."
"és a hanyatláshoz csupán annyi közöd van, hogy Te és a hozzád hasonlók pusztítjátok a pc-és játékipart."
idióta vagy, többet nem érdemelsz, ha nem bírod felfogni, nem bírod, annyi. -
Ebből a játékból mindent kifelejtettek, csak azt nem, hogy 30 dollárral kevesebbet kérjenek érte, sőt, még rá is dobtak az alapárra. -
Gabe18 #3286 A lényeg hogy lépjél túl ezen a Dedikált szerver témán.Nem lesz benne.Egyelőre biztos nem,majd max esetleg fél-egy év múlva ha elment belőle pc-n is ami elmehetett lehet valami patch-el belerakják,ha még akkor is hőzöng a társadalom.
Ezért felesleges minden lehúzó cikket megünnepelned,hogy "dögöljenek meg megérdemlik".
Egyelőre vagy megveszed így,és bízol benne hogy így is jó lesz,mint mi,vagy elfelejted. -
konzolon eddig is volt,pc-n nem lesz -
Kikapcsolható, illetve multinál gondolom a hostoló állítja be,hogy legyen vagy sem. PC-n meg lehet nem is lesz.
De ne sírjatok ennyit,fáj olvasni már ezt a kínlódást -
hány eredeti játékot vettél eddig pc-re, és mennyi a fizetésed?
nah én nekem fele a nnyi a fizetésem mint neked lenne, ha dolgoznál, és 2x annyi játékom van eredetiben, az egy dolog hogy nem pc-n, mert ien nagy bugzás mellett faszom vesz.
jo azért hazudok...van 5-6 eredeti...de azok azért mert multisok.
DE mond már nekem meg, hogy miért mondod, hogy nme tudok olvasni?
hisz te szarod le amit irok, ha ismered az ábc-t, hisz fekete fehéren már leirtam, hogy nem a warez a téma te idióta...már nem tudok finomabb lenni, mert eddig az voltam...nem kötözködtem, de te kihozod belőlem.
ez a warez, meg pc hanyatlást, fingomsincs hogy a faszba jön ide, és főként mit rinyálsz nekem, hisz közöm nincs hozzá.
az hogy eddig nem vettem többi cod részt, az azért van mert nem tetszettek...
baszod most itt rohadjak meg, hogy ha te minden egyes részt megveszel az összej eredeti játékodból... mert akkor öreganyám is megfordul a sírjában az tuti.
lovagolsz itt olyan köcsög témákon, ami a tökömet nem érdekli. ráadásul hiába mondom hogy nem érdekel, még irod, csakazértis, habár ha nem tudsz olvasni, akkor nem csodálkozom semmin... -
RYO21 #3282 Mekkora balfaszság ez az auto aim... -
Erre a pályára mondják, hogy 18 emberre van tervezve? Ugyan akkora mint az elsőben sok pálya -
Neoncsoves #3280 ja, az minek
-
Úgy látom, hogy a recoilt kifelejtették a játékból. -
Hangulatos az biztos
-
TDM egy másik szép pályán...
itt is inkább a pályát kell nézni, mint a játékost.... -
tmisi #3276 "és a hanyatláshoz csupán annyi közöd van, hogy Te és a hozzád hasonlók pusztítjátok a pc-és játékipart."
Meg az ATI/AMD, INTEL, NVIDIA, Microsoft, Pedig nekik érdekük lenne, hogy ne pusztuljon, hisz ebből élnek meg. DX10, DX11, tovább nem is mondom. Most nyomom újra a FarCry2-t DX9-ben, gyönyörű mint az állat. És az "elavult" 3870-em (1 éve vettem) maxon viszi.
Mondjuk az teljesen jogos, hogy meg nem vett cuccot nem fikázunk. Persze korrekt véleményt még lehet mondani.
-
FFA egy másik pályán
játékosunk még bénább mint az előző videóban...
és elég szépen kempel is XD -
Én 576 nál rendeltem elő, de most ezt nemértem miért tünt el az oldalról?