Modern Warfare 2
  • csuszi
    és? az ár nem változtatja az elvet. van egy kiadó/fejlesztő, készít egy produktumot, azt eladja x pénzért, ha használod de nemfizetsz érte akkor elloptad. punktum. ennyi erővel mert afganisztánban pedig a mi fizetésünk 100-adat keresik, legyen a játék 2$.
    magyarország a legfrissebb kutatási adatok alapján 27. a világon jómódot vizsgálva. de mi akkor is rinyálnánk, ha mi lennénk a 4.
    10ropi 2 évi játékért, lassan egy kurva egér kerül ennyibe, egy átlag bagós két hét alatt elfüstöli, de arra nemsajnálják a lét.
    warezoljon aki akar, nem vagyok én önkéntes rendör, de ne ideologizáljátok már meg, hogy mer csóró vagyok, meg kurva anyját a fejlesztőnek mer ő gazdag meg mer szar. ki a rákot érdekel? ennyi erővel életedben ne menj moziba, ne vegyél dvd-ét, mert egész hollywood űbergazdag és kurva anyját brad pittnek.

csinál valamit nem kevés pénzért, több éven át. visszavár profitot, már csak ilyen gyökerek ezek:)
    és aki itt pofázik hogy így warez meg úgy warez, az akkor se venné meg ha 2000lenne, már írtam, 4 éves a cod2, csak a nmagyar gyökerek akik 10-ből 9-en nem voltak képesek megvenni, mircen rajtunk röhögnek, hogy magyarok? ja azok lámák, crack server, no origi. én meg ugathatok hogy megjelenés óta megvan, eredeti a szerver. ÉS A COD2 jelenleg 3000. az is sok mi?