24218
Modern Warfare 2
  • Falcon87
    Ez az a zseniálisan kitalált "Megélhetési bűnözés". Ha a lopás alkalmával 10k-nál kisebb összeget tulajdonítasz el, az semmi. De ha leszedsz egy játékot, ami normál esetben pl. 35k, az már nem az :S
    Tuti hülyeséget írok egyébként, nem értek ehhez, de legjobb tudomásom szerint így van :D

Csuszi: a cigányokat nem a bőrszínükért nem csípik.
  • Lunatic83
    Etiópiában pedig egy évet kell dolgoznod, amíg összejön egy "Ezt Vedd meg" Cod1 kategóriás játék.... XD
  • csuszi
    hogyne. melyik világban élsz bazdmeg. lopás 10ft is, max nem törődnek veled. az nem jelenti azt, hogy nem ütközik törvénybe. ezt a faszkalap mentalitást bazdmeg. majd ha lesz boltod, remélem mennek a sötétbőrűek, akiket mindenhol baszogatnak (én meg paraszt liberális vagyok, mert azt mondom, hogy a roma is lop, de a magyar is, ez nem szín hanem társadalmi helyzet kérdése - itt a fórumon meg is nyilvánul), majd mennek a boltodba és elvisznek csak 2000ft-ot. ejnye bejnyne. az nem tétel, majd ha 20001-et lop, akkor jöjjön rendőr.
  • foxpal
    hát ha összeadnánk azt amit le warezoltál :)
    jó akkor bazdmeg magyarországon már semmi sem szent mindenki azt mondja hogy a magyarok csak lopnak ennyi..de akkoris
  • csuszi
    és? az ár nem változtatja az elvet. van egy kiadó/fejlesztő, készít egy produktumot, azt eladja x pénzért, ha használod de nemfizetsz érte akkor elloptad. punktum. ennyi erővel mert afganisztánban pedig a mi fizetésünk 100-adat keresik, legyen a játék 2$.
    magyarország a legfrissebb kutatási adatok alapján 27. a világon jómódot vizsgálva. de mi akkor is rinyálnánk, ha mi lennénk a 4.
    10ropi 2 évi játékért, lassan egy kurva egér kerül ennyibe, egy átlag bagós két hét alatt elfüstöli, de arra nemsajnálják a lét.
    warezoljon aki akar, nem vagyok én önkéntes rendör, de ne ideologizáljátok már meg, hogy mer csóró vagyok, meg kurva anyját a fejlesztőnek mer ő gazdag meg mer szar. ki a rákot érdekel? ennyi erővel életedben ne menj moziba, ne vegyél dvd-ét, mert egész hollywood űbergazdag és kurva anyját brad pittnek.

csinál valamit nem kevés pénzért, több éven át. visszavár profitot, már csak ilyen gyökerek ezek:)
    és aki itt pofázik hogy így warez meg úgy warez, az akkor se venné meg ha 2000lenne, már írtam, 4 éves a cod2, csak a nmagyar gyökerek akik 10-ből 9-en nem voltak képesek megvenni, mircen rajtunk röhögnek, hogy magyarok? ja azok lámák, crack server, no origi. én meg ugathatok hogy megjelenés óta megvan, eredeti a szerver. ÉS A COD2 jelenleg 3000. az is sok mi?
  • Jacek
    hogy lenne mar lopas!!! magyarorszagon?? idezz mar be valami torvenyt? 20k alatt lopsz a tecsoban az is ejnye bejnye:)
  • foxpal
    Ingyen használat a fenét :P A warezolás akkor is lopásnak minősül minevel a te szempontodból "ingyen" az ő szempontukból "lopás"...
    Nemis azt mondom hogy mindent meg kell venni mert persze nem mindenki engedheti meg magának de vannak akik igen.. akkoris ez törvénybe ütközik de mivel nem tesz ezellen senki semmit ezért nincs aki megfékezze az ilyeneket akik igy élik minden napjukat..de azért nemkell félteni az IW-t hogy nemlesz nekik elég lové..
    Igazság szerint pc-re játékokat az ilyenek miatt nemis kéne kiadni..
  • MURopi
    nem egészen, itthon 1 autó minimum 12 havi fizetés (100k körül számítva) amerikában 12 havi fizetésért 5 autót veszel, itthon 1 játék a fizetésed 10%-a minimum, amerikában jó hogyha 1%-át ki teszi a fizetésednek a cod6
  • Jacek
    Nem kell mert az! jogtalan hasznalat! ennyi
  • csuszi
  • EnZsolt
    "Ez nem lopás, hanem inkább ingyen használat."

Rendőrnek is ezt magyarázd, amikor elkötsz egy kocsit.
  • nonicks
    manapság általában egy játék sikeréhez
    "a játéknak valamilyen tulajdonságának kell vinnie az egész játékot"
    gondolok arra hogy szar grafika de jó játékélmény
    -vagy hihetetlenül részletes fizika
    -esetleg egy teljesen új történet (nem a lerágott csontok másolása)
    és a call of duty sorozatot igen is a multi vitte!
  • tmisi
    Gabe-18: Már lejárt lemez ezt hajtogatni.

Snexi: Ez nem lopás, hanem inkább ingyen használat.

Én megvettem az UT3-at, de nem kötött le sokáig. Egyszerűen nem jön be a multi és kész. Egyedül a TDU-nál jött be (megvan origibe). Márpedig ha nincs multizás, nekem nem ér 10-et a game.
  • Falcon87
  • HappyHunter
  • Snexi
    figyelj,a lopás akkoris lopás
    ne robinhoodozzá itt
  • Gabe18
    Erről a warez témáról a South Park azon része jut eszembe mikor végigviték őket a zenészek közt és mondták hogy "xy a kacsalábon forgó háza mellé egy medencét akart ilyen meg olyan gyémánt berakásokkal meg stb,de mivel egy csomóan letöltötték a zenéjét,ezért csak egy kisebb medencét tud csináltatni,és ezért most nagyon szomorú".(nem pont igy volt de a lényeg ez)
    Azt most is elárulták hogy a "CoD4 multi részének csak a 40%-a játszott eredetivel.De azt már nem hogy az a 40 százalék hány millió dollárt is hozott nekik?Jaj,szegény IW fejesek,igy biztos csak 3 Ferrari ára jött össze fejenként,pedig akár 5 is összejöhetett volna,na most akkor sajnáljuk őket.
    Nem azt mondom hogy mindent le kell warezolni,főleg hogy azt hangoztatni kell lépten nyomon,mert van amit megéri megvenni.De amíg mi egymást öljük hogy hogy ki milyen rohadék mert nem vette meg,addig ezek a milliók közt fetrengve röhögnek rajtunk,így is,meg úgy is...
  • Prince23
    Ejj de utáljuk mi a Jumpereket, jobb is hogy nem veszed meg az MW2-őt :D
  • berlinboy6329
    Tán azé,mer vki csak jáááácik,vki meg mást is -.-

És most kurvára nem tudok miből videót csinálni...
  • HappyHunter
    Én két évig elvoltam a játékkal, hogy a konzolt csak a /connect parancsra használtam.
  • berlinboy6329
    nekem már akkor se kéne,ha ingyen adnák...A jump miatt szerettem főleg a játékot,a lövöldözés is jó volt,de azt miután eljutottam 55ig,unlockoltam mindent,meguntam.Néha még elnditotam utána,felmentem megint 55re,de aztán meguntam..A jumpot viszont 2 év után sem....Mindig van benne vmi uj,uj helyek uj lehetőségek.Még 2 év után is találtunk rengeteg uj helyet....Ebben meg szar sincs..Konzol nélkül nem tok semmit csináln.Se fps-t váltani,se recordolni,se Napot DOFot Blurt... állitani,bounceolni(kivették azt a kikurt pattanást is)..Ugyhogy szarok bele,fos....Ha MW1ben nem lett volna bounce kitudja meddig játszok vele..Fél év?Pedig mág azt gondoltam megveszem...bounce talán lett volna,akkor még nem tudtam h nincs,de hog még ezek az alap dolgok sincsenek?kösz nem kérek belőle.:C
  • Prince23
    Nagyon sok az előrendelő, e miatt találkozhatsz/hatunk vérpistikékkel...
  • MURopi
    kit érdekel, hogy ki veszi meg és ki nem a lényeg, hogy én igen :) nem lesznek vérpisti warezolós pöcsök szóval a leghátráltatóbb tényező lehúzva, talán az zavar, hogy nem válogathatok a szerverek között :S
  • Falcon87
    Ne általánosíts.
  • foxpal
    Amúgy azis aki nemtehetős egy játék megvevésére és tényleg megakarja venni az kimehet dolgozni talán szórólapot osztogatni abból egy idő után össze jönne... de tényleg warezosok csöndben warezoljanak..
  • Prince23
    Ja, ami jó is meg nem is a MW2 esetében.
  • Waczkor
    Nem az a baj,hogy nem veszik meg.
    Hanem hogy jobban fel vannak háborodva,mint akik megveszik és tudják hogy amiket kivettek belőle,azok nagyon is kellenének bele.

Ennyi.
  • foxpal
    Steam támogatása lesz a cod 6-nak?
  • csuszi
    nem egészen erről van szó, hacsak nem loptad a pumád.
    ennyire nehéz egy logikai analógiát felállítani?
    akkor lenne párhuzamban akettő, ha:
    nem járok focizni, mert nincs pénzem cipőre, labdára, pályára, edzőre, inkább gyűjtök falevelet, mint ezt mind ellopjam.
  • Prince23
    Aki szeretne mindenképpen multizni, az kénytelen megvegye a gémet. erről ennyit :D
  • csuszi
    nagyon 10-es
    warezosok: legalább lapítanátok a kibaszott fűben. és még megmagyarázzák a warezt. meg kapjátok be a pici fehér pöcsöm.
  • gyepesjoint
    de MIÉRT keressen más hobbit????? azért mert nem veszi meg a hobbijához szükséges kelléket??? 4 évig fociztam,hobbi szinten,de nem pipás csukám volt,hanem pumám,most akkor keressek mást,mert nem volt cashem a pipásra????
  • gyepesjoint
    nyugi,nem a magyar/román/ukrán/szlovák warezolók miatt fog a cég szarrá menni,mert a célközönség(japán,amcsiland,anglia,németország) sokkal többen megveszik,mert NÉMETBEN IS UGYANENNYI A GÉM,DE OTT 5X ENNYIT KERESNEK...nekem is olyan gépem van,amin fog futni a gém,talán még high-on is,de játékra NEM költök!!! hardverre igen,arra is ritkábban,és inkább télen(nyáron buli,fanta,stb). na ennyit akartam
  • Prince23
    kedvenc játékmódom:)

• Lunatic83
    pont ezért kell eredetiben megvenni a játékot, akkor talán jobban odafigyel az ember, h mire szórja el a pénzét, és így a játékok nem csak 6 hónapig fognak kitartani...

az meg hogy nincs pénzem, ezért nyomom warez verziókkal, baromság...
    nekem nincs pénzem, akkor mehetek/szabad bankot rabolni???
    valamit valamiért....
    aki csóró ,keressen más, olcsóbb hobbit, gyűjtsön falevelet és csókolom ;)
  • Waczkor
    Persze akik nem olyan anyagi háttérrel rendelkeznek,azoknál érthető,hogy másra költik inkább azt a pénzt.Bár akinek olyan gépe van,amin elfut rendesen a cod,annak azért ha másra nem is ,de a codra szerintem megvan a pénze.Anno azért volt jó megvenni,mert akik komolyabban szerettek játszani(nem csak a warozásra gondolok)azoknak nem kellett a nyílt,tört servereken játszani,ahol csak idő kérdése volt,hogy mikor jön fel egy csaló,tk-s játékos.Arról nem is beszélve,hogy nagyon kevés volt az olyan magyar server,ahol nyugodtan lehetett játszani anélkül hogy anyázás indult volna.
    Nekem mikor megvettem a 4-et,az volt az egyik szempont,hogy így tudtam német servereken játszani és nem kellett magyarokra mennem.
    Valamint sokkal jobban becsüli a játékos azt a gémet,amit megvesz.
    Ennyi elég is a szónoklásból:)
  • Prince23
    Pc-n steam exkluzív, pénteken nem tudsz játszani a gammával még. 10-én aktiválódik.
  • Prince23
    Ajánlom, hogy nézzétek meg újra a Szikla című filmet, aki meg nem látta, hajrá, addig semmiképpen sem kezdjetek bele :)
  • foxpal
    Amúgy ja.. Én mindig megvettem a játékaimat amik tetszettek.. De ismerőseim is csak annyit mondanak hogy bolond vagyok majd ők leszedik nemkell szórni a pénzt az ilyenekre mert neméri meg és akkor játszanak vele fél évig.. Majd az ilyeneknek köszönhető hogy majd pc-re nemlesznek ilyen játékok én pl megrendeltem már rég a cod 6-t pc-re mert nekem nincs konzolom...és ha igaz a hír hogy akik előrendelték 576 ból és hogy pénteken már lesz akkor már rohanok is érte:D
  • bujcsik555
    Pedig szerintem igaz. Rám legalábbis igen. Nincs rá pénzem hogy mindig megvegyem a legújabb játékokat. Most is kivételes alkalom hogy megrendeltem. De eddig 4 ezer forintnál többet nem adtam még játékért. Nem engedhetem meg magamnak. 2 havonta egy 2-3-4ezer forintos játék esetleg. De ha minden játékot megvárnám míg ebbe az árkategóriába esne, akkor pár évvel igencsak le lennék maradva. Ezért töltöm le az újdonságokat. De persze ez én vagyok, másokat nem tudom hogyan gondolkodnak.