Modern Warfare 2
  • Pretorian
    Egyébként ma már ott tartunk, hogy a videojáték-ipar nagyobb biznisz, mint a filmipar, éppen ezért az üzleti megfontolásból meghozott döntések mindenek felett állnak, ami valahol még érthető is...csak sajnos ennek a PC-sek isszák meg leginkább a levét. Azért jó tudni azt, hogy még mindig vannak olyan kiadók (mert az üzleti döntéseket a kiadók hozzák, és nem a fejlesztők, úgyhogy hiába a sok "geci IW"-zés), akiknek fontos a PC-s piac, és kötelességüknek érzik, hogy egy-egy multiplatform cimet PC-s játékhoz méltóan készittessenek el, bár sajnos egyre kevesebb az ilyen.
    Én az Activision-t régen nagyon birtam, az EA-t viszont rettenetesen utáltam, hát mára fordult a kocka: most, hogy már nem az EA, hanem az Activison-Blizzard a világ legnagyobb játékkiadója, szerepet cseréltek az EA-vel. Úgy néz ki, aki a topon van, ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy a legnagyobb faszságokkal próbálkozzon be, csak hogy utána elbukjon. Nem értem. Az Ubi is összeszedte magát, az EA is, a THQ is...most az Activision a faszkalap...