24218
Modern Warfare 2
-
Addig azt is bejelentik,h nem jön PC-re,figyeld meg. -
manapság lehet, amikor Én voltam, akkor a másodikat megvertem, ő tuti nem csalt. és akkoriban több top30-ast vertem, nem csaltak. és rizz se, aki mostanában vezette a létrát jó ideig. őt is vertem:) azt meg hogy Én nem csalok persze nem kell elhinni, de 30 éves fejjel nem arra izgulok, hogy csalással érvényesüljek egy szaros játékban, ami kikapcsolódás nekem... -
SkylineGTR #3031 5nap -
Gabe18 #3030 A totalcod átvette a mai nincs kihajolás meg 100-as ping hírt,de ki is egészítette:
"Továbbá a Ranked játékokból nem lehet „Kick-elni" játékosokat"
"A játékból teljesen kiveszik a konzol (console) ablakot így szinte semmit sem lehet beállítani így se a FOV-ot se a fegyvereket sem pedig a perkeket nem lehet majd szabályozni. „úgy szeretnénk játszani a játékunkat, ahogy megterveztük és kiegyensúlyoztuk" tették hozzá." -
XXXD -
"sajnáljuk srácok, de csak 13-án kapjuk meg a játékot. de nagyon jó, hogy itt vagytok, süssünk egy kis szalonnát!"

Vidáman megyek aludni :D -
meg überkonzol, akik 9én 23:00-tól nyitva lesznek, hogy 00:01-kor meg lehessen venni a játékot
meglincselnék őket, ha bejelentenék éjfélkor: "sajnáljuk srácok, de csak 13-án kapjuk meg a játékot. de nagyon jó, hogy itt vagytok, süssünk egy kis szalonnát!"
azzal nem értek egyet, hogy a prok keresenek maguknak egy másik játékot. nem azért játszottak a pro-k COD-dal, mert ezt választották ki 20 játékból... -
Alap nem alap, nem nagyon számit semmit, legalább is ahogy én észrevettem.. CB-n pedig az a 8ik hely igazán szép, úgy hogy kb a top 30 mostanság is priváttal van ott, ahol .. -
Ennek ellenére a boxosok már vígan tolják. -
Örülünk neki:D:D -
Na előrendeltem 576-nál egy xboxos verziót, 990Ft a postaköltség, és házhoz szállítják, így összesen 13998Ft -
De van köze a warezhoz, hisz ezeket az intézkedéseket többnyire a warez ellen hajtották végre. És ha az előző részeket lewarezoltad, akkor imho jogtalan a felháborodásod, de ha tényleg nem játszottal az előző részekkel, akkor sem kéne folyamatosan anyázni a készítőket a topicban. Egyszerűen ne vedd meg, és kész. -
Jé milyen jó a háttér! -
esetleg ha nem lenne már 2 hete sokszorosítási fázisban a játék :D
-
tituka #3019 csináljunk petíciót a kihajolás miatt!
-
MURopi #3018 magyar országon csak az 576 meg a cdgalaxis kapja meg 10.-én asszem, a többi bolt az mind külön rendeli meg olyan 13.-a után vagy még később :( cdgalaxis > 576 > akármilyen más bolt :D -
STEAM kiírás a játékhoz kapcsolódóan :
Elérhető: 12 November 2009
Ennek a játéknak a zárolását várhatóan 1 hét, és 5 óra múlva oldják fel
-
Csak mentem vacsorázni:D
Azért ne feledkezzünk el a játék többi részéről sem, azokat is jól megcsinálták. -
MURopi #3015 na mi lesz, annyira be sokkoltam mindenkit a hozzászólásommal, hogy kapásból el hallgattatok?:D gyerünk!! írjatok!!:D még a héten kell a 4000 hsz :D -
MURopi #3014 3000. hozzászólás, te kis mákos :) a kövi már csak a 4000 lesz de az már megjelenés után, a flame háború kezdetén :D -
mondat eleje igaz, vége kurvára nembiztos.
gondolj bele, kijött a cod, kurvára eltalált game, de NEHÉZ IS, sok pro játszott benne, és a kis pistikék is jobbak akartak benne lenni, beindult a henger. pénz beszél, a játék a többség/bénábbak felé fordul. jobbak kifarolnak és keresnek más "cod1"-et, és aztán minden elölről:) pistikék utánuk, mert a h2k faszjancsi geci jó játékos a codot már leszarja és xy-ban viszont überkirály, és megmondta a tutit, hogy abban mily nehéz lőni egy szépet, tadam, kész az új franchise -
Neked legyen igazad... -
Basszus, mekkorát tékeltem 
@MuRopi: észrevettem, 3000# :) -
Én már elküldtem Luca Brasi-t az IW-hez, visszautasithatatlan ajánlatot tesznek nekik. -
nem értem te mit lovagolsz azon hogy én mit vettem eddig.
bakker, eddig x360 játékokat vettem képzeld el...eddigi cod-ok kurvára nem érdekeltek, ezt jónak találtam, és előrendeltem (ezt már nem fizetem ki, ha majd hivnának esetleg.).
ki a faszt érdekel, hogy hány cod részt vettem. a lényeg, hogy ezt megvettem volna végre HANDELD editionba, de erről ennyit, elbaszták...még jóhogy nem utaltam előre az árát...:S
Nem azon vagyok felháborodva ember hogy mi van lesz a warezzal, hanem hogy ha megveszem, akkor miket nem kapok majd a pénzemért bakker. eznnek a felháborodásnak semmi köze warezhoz.
ha legalább eredetinél mindent elérhetnék, ugyanugy mint előző részben, akkor nem törödnék ienekkel. -
valszeg mennek, mert saját ego nélkül majmolják a "profi" csapatokat, de addig szopóálarc. míg kikerül egy új korszakalkotó játék...
nem baj, sc2, dio3.
de még lehet válaszol nekem az iw és berakják a lean-t ahogy kértem tőlük:):):) -
chooselee #3007 Szerintem a cod sosem volt egy átlagos játék és sosem lesz az... -
MURopi #3006 háééé rosszul fejezed ki, nem oda sorolta, a cég neve Activision-Blizzard :) -
Én megvettem a 2,4,5 öt de ezt már nem biztos és szerintem nagyon sok profi sem fogja megvenni és átálni rá ha ennyire lebutitják. Szépen átálnak valami másra, aztán mennek utánuk a pistikék is és lesz egy úgy felkapott játék. Ekkora a cod-nak már annyi lesz. Egy átlagos játék lesz PC-n és kezdődik előről. -
detto -
Én például "aláírtam", de természetesen megveszem. -
Ja és persze most az ő bevételükből az Activision is részesedik. -
Igen savanyú a szőlő.
Te vagy legjobban felháborodva azon, hogy a nem-warez játékosok is szopnak a warezosok miatt, miközben egy Call of Duty -t se vettél meg.
Naponta fejtegeted, hogy milyen szarul fog járni az IW, hogy nem adják ki a dedicated servereket, mert csomó COD player nem fogja megvenni.
Helyesbítek csomó PC játékos nem fogja megvenni. A petíciót 180310-en írták alá. Nem kis szám, de a COD4 eladásokhoz képest simán elhanyagolható. PLUSSZ: Kíváncsi lennék ezekből az emberekből végül hányan fogják megvásárolni.
Mellesleg ismerek olyan embereket, akik most életükben először fognak COD-ot venni, mert tudják, hogy nem lesz warez multi.
Szóval nem hiszem, hogy olyan baromi sok vásárlót vesztene az IW. -
Rosszul fogalmaztam meg a válaszom, bocsánat:)
Olvastam is valahol hogy mikor mentek a tárgyalások az egyesítésről, a Blizzard rögtön bejelentette, hogy teljesen szabad kezet akar, úgyhogy most lényegében náluk nem változott semmi. -
Nem mint játékfejlesztőre gondolok, hanem mint kiadóra, az Activision irányitása alatt. WoW meg Starcraft engem sosem érdekelt, bár biztosan nagyon jó játék mindkettő. Diablo viszont örök kedvenc. :) -
Azért a Blizzardot ne soroljuk oda (Diablo, Starcraft, Wow) -
Egyébként ma már ott tartunk, hogy a videojáték-ipar nagyobb biznisz, mint a filmipar, éppen ezért az üzleti megfontolásból meghozott döntések mindenek felett állnak, ami valahol még érthető is...csak sajnos ennek a PC-sek isszák meg leginkább a levét. Azért jó tudni azt, hogy még mindig vannak olyan kiadók (mert az üzleti döntéseket a kiadók hozzák, és nem a fejlesztők, úgyhogy hiába a sok "geci IW"-zés), akiknek fontos a PC-s piac, és kötelességüknek érzik, hogy egy-egy multiplatform cimet PC-s játékhoz méltóan készittessenek el, bár sajnos egyre kevesebb az ilyen.
Én az Activision-t régen nagyon birtam, az EA-t viszont rettenetesen utáltam, hát mára fordult a kocka: most, hogy már nem az EA, hanem az Activison-Blizzard a világ legnagyobb játékkiadója, szerepet cseréltek az EA-vel. Úgy néz ki, aki a topon van, ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy a legnagyobb faszságokkal próbálkozzon be, csak hogy utána elbukjon. Nem értem. Az Ubi is összeszedte magát, az EA is, a THQ is...most az Activision a faszkalap... -
MURopi #2996 elég érdekesen fog ez kinézni, egy árkád játék, amit igazából nagyon komoly taktikai játéknak szántak volna, kihajolás nélkül,konzol nélkül. tisztára halo 3 szintű játék, mindenki 1 lövésből fekszik de aki kempel az mindig +1el indul :) remélem lesz ilyen camp protection, hogy ne campelhessenek vagy valami :)) -
Hát igen és most már sajnos az a megoldás sem lesz, hogy nem mész "low"(nemszeretem ezt a szót) szerverekre, mert nem lesznek hagyományos értelemben vett szerverek.
-
a Ninja Gaiden-re gondoltam sorry...
az ami kibaszot nehéz lett, elég HC-os rétegnek készült.